- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945 #792 üzenetére
SSD-n volt?
-
jimpo
senior tag
válasz
Enigma1945 #788 üzenetére
Azt mondtam én is. Nekem is úgy volt, körülbelül kettő percig!
-
jimpo
senior tag
válasz
Enigma1945 #785 üzenetére
Alapból be van kapcsolva a "SUPER RESOLUTION" az okozza. Nekem is feltűnt egyből...
Kikapcsolva nem lesz annyi képkockád, viszont ha húzod az egeret mozdul is a karakter egyből.Tiszta Műtakony feeling az egész.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Enigma1945 #783 üzenetére
Mit jelent a "nagy késés a játékban"?
LAG? -
szente
addikt
válasz
Enigma1945 #144 üzenetére
Szia!
Már nem él a link.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Enigma1945 #144 üzenetére
Annyi bugba szaladtam bele hogy inkább uninstall lett a vége. Meg hát kikapcsolt SAM - mal se volt teljesen stabil a teljesítmény.
Majd ha "kész lesz" a játék visszatérek, de ez így még vállalhatatlan jelenleg.. sajnos.
(8 órát tettem bele) -
boogie84
veterán
válasz
Enigma1945 #136 üzenetére
Ez hogy lehetséges?
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #129 üzenetére
Vsync-et kapcsold ki és az fps limitert ne csak a menüben de a játékban is unlockold le illetve amiket írtam csináld meg, neked kell tenned azért , hogy neked jobb legyen.
-
shotika
őstag
válasz
Enigma1945 #127 üzenetére
Este én is leszedtem, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy milyen jól lecsiszolták a játékot. FHD-ban, ultra beállítások mellett meg se reccen 144fps-ről. Elképesztő, hogy ezt ilyen látvány mellett meg tudták oldani.
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #127 üzenetére
Szinte az összes UE5 játékkal játszottam és hiába van ilyen gépem a jól optimalizáltság nem azt jelenti ,hogy van sok fps-em, hanem úgy van fps-em, hogy közben nincs fps drop és lag, és játszottam én olyan UE5 játékkal ami az én gépemen is szarul futott mert össze volt hányva, nem is kell messzire menni, Stalker 2, Jedi survivor stb...
Pl mikor kijött a The Finals akkor az sem volt teljesen jól optimalizálva ( pedig ex DICE emberek, szóval nem kóklerek ), voltak kissebb dropok pedig az kissebb map mint ez, persze mostanra már jól fut az is.
Másrészről meg lassan 10 éves konfigon nyílván nem mennek az új játékok ¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #115 üzenetére
A DLSS ha bevan kapcsolva az pl leveszi a terhelést a hardverekről, nem tudom azzal mész-e de próbáld meg ki-be kapcsolni, windowsban a game szekcióban beállitani teljesítménycentrikusra illetve csinálni neki egy NV profilt és ott is beállitani a textúraszűrést meg a vga-t maximális teljesítményre illetve magában a windowsban a parkcontrol progival beállítani, hogy a windows ne állítsa le a cpu magokat. Szóval van sok dolog mit meg lehet csinálni és sok kicsi sokra megy alapon végül lehet ,hogy jó lesz a game, az, hogy nincs optimalizálva az egy böszmeség, ez tökéletesen van optimalizálva.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Enigma1945 #117 üzenetére
Kapcsoldi ki a HT-t és minden magod 100%-on fog menni
a HT threadek gyengék a fizikai maghoz képest.
Már neharagudj de az a proci egy őslelet. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
Enigma1945 #115 üzenetére
Semmit nem tudsz, nagyon régi a procid egy szálon fogy el.
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #111 üzenetére
Én nem tudom de ennyire jól optimalizált játékot ritkán látni, nekem 4K-ban minden ultimaten ami csak lehet fix 143 fps megvan, egy akadás és egy reccenés sincs.
Nagyon komolyan össze pakolták, és a grafika szebb eltt sokkal az alfához képest
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Enigma1945 #111 üzenetére
Single core intezív a játék, egy AMD X3D-cpu megoldja ezt.
-
boogie84
veterán
válasz
Enigma1945 #108 üzenetére
Esetleg meg lehetne osztani a DC-t.
Egyébként nem rossz a játék.
-
sZapu
csendes tag
válasz
Enigma1945 #104 üzenetére
Igen az előző kettő az maradt.
-
sZapu
csendes tag
válasz
Enigma1945 #102 üzenetére
Havoc Warfare részről 4 lesz elvileg, a tarkovszerű módban fogalmam sincs mennyi lesz. De ha tévedek a többiek javítsanak ki
-
Lmh
őstag
válasz
Enigma1945 #100 üzenetére
Már fújod kivulrol oket? Uncsi?
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #89 üzenetére
Mondjuk most épp elvagyunk a coddal, az új rész nem lett rossz de én is várom már nagyon
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #85 üzenetére
Ez most is megy, én török áron szoktam némelyik cd kulcsot megvenni, kis VPN és meg van oldva
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Enigma1945 #85 üzenetére
a játék ingyenes lesz.
-
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #83 üzenetére
Q2: Is Early Access still happening?
A2: Our Open Beta version will replace Early Access, and will feature full live service content updates with no more progress resets.Jó eséllyel ugyanaz történik, mint pl. a PUBG-nél. Bétaként indult, mindenki játszott vele, aki akart és egyszer levették a béta címkét róla.
-
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #81 üzenetére
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #73 üzenetére
Extraction módban nem tudsz csúszni, csak a havoc warfare módban lehet
-
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #73 üzenetére
Csak az assault, a magyarázat szerint az exoskeleton kiegészítőjével.
-
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #71 üzenetére
Az egyik karakter képessége az, hogy tud csúszni, ha jól emlékszem.
Alapértelmezetten a 3. egérgombra (középső) van bindelve a spottolás, de csak a helyét jelöli, nem fogja követni a ping.
Viszont van olyan karakter, akinek spotoló nyila van, az wh-ként megvilágítja az ellenséget. -
Lmh
őstag
válasz
Enigma1945 #59 üzenetére
Ezért írtam, hogy érdekes a hivatalos gépigény. Mert amúgy az én procim jobb mint a recommended....
Én a recommendedet inkább minimumnak mondanám. -
Lmh
őstag
válasz
Enigma1945 #54 üzenetére
COD: Warzone-t próbáltam anno, de full lowon is diavetítés volt a lenti vasammal. Legalábbis kb 5-6 perc kellett az elején amíg bemelegedett a vas. addig kb mozogni nem tudtam, 1 fps
Utána full élvezhetetlen grafon elcammogott, de max az alap botok ellen volt esélyem.
Azért a pvp-t több játékos ellen itt se hiszem, h kipróbálom ilyen géppel. Fejlesztés meg nincs tervben. De a Coop PvE az jól működhet, csak arról még nincs tapasztalatom hogy középtávon mennyire élvezem.Mindenki BF1 utánérzésnek mondja ezt a játékot, nekem Warzone-ra hasonlít 1az1ben. Csodálom, hogy ezt az összehasonlítást még nem láttam sehol. Ennyire más lenne?
(BF1-et nem is toltam, az is igaz)
Golyo69: sikerült? -
redingitell
senior tag
válasz
Enigma1945 #46 üzenetére
Spizzi már megválaszolta, én is úgy tudom amit ő írt
-
Spizzi
tag
válasz
Enigma1945 #44 üzenetére
Magyar idő szerint este 7-től kezdődik a Next Fest, gondolom onnantól indítható a játék is.
-
redingitell
senior tag
válasz
Enigma1945 #44 üzenetére
Mától egy héten keresztül, ha minden igaz
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #31 üzenetére
Nem tudom, hogy aktív-e a védelem az alfa verzióban. Viszont sok olyan helyzet van, amikor hihetetlen módon leszednek. Vagy nagyon rossz még a net kommunikácó, és még hangolják nyilván, de nekem akkor is az az érzésem, hogy sokan aimbotoznak.
A BF1 idején zárták be a csalás elleni részleget, azóta nincs aktív védelem a Battlefield-ben, csak valami program ami vagy működik, vagy nem, inkább nem.
Nekem nagyon hiányoznak a nyilvános ban listák, hogy kiket bannoltak csalásért, vagy legalább a számukat tudnánk. A BF1 idején ez is megszűnt.
Sajnos olyan sokan csalnak valamilyen módon, hogy a kizárások a játékos állomány felét is érinthetnék, ezért szüntették meg a nyilvános listákat, mert már nem bannolnak csak úgy embereket, hogy legyen élő játékos.
A BF3 idején az EA oldalán volt egy grafikon a csalók eloszlásáról országonként és a csalás módját tekintve. Már akkor a játékosok 70%-a makrózott és 20% hazsnált valamilyen külső programot csaláshoz, valamint 10% fizetett elő komolyabb csalásokért. Ez az arány azóta rosszabb lett és levették ezt a grafikont az EA oldaláról.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Enigma1945 #13 üzenetére
Nem voltál benne a teszt csapatban.
Ha azóta mégis sikerült,mond már el légyszi hogy hogyan.. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest