- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Jelen pillanatban az dönti el a játék eredményét, és befolyásolja a tiedet is, hogy melyik oldalon van több csaló.
Most az egyik jómunkásemberrel 8-1-et fightoltam....1x letudtam lőni (hátulról, mert mással volt elfoglalva) 8x találkoztunk face to face...Mindig lelőtt, pl az utca végéről M250 LMG-vel futás közben is...Még annyi idpm se volt, hogy felrántsam a puskát.
Az LMG futás közben legendásan pontos 100m távolságról.[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Nem fut háttérben szoftver, ez a billentyűzet memóriájában lévő profil.
Lényegében dinamikusan kezeli a billentyűk érzékelési pontját. Például már a gomb felengedési pontjától elveszi az érzékelést illetve lefelé irányuló mozgás esetén rögtön ráteszi, így egy kicsit gyorsabb a mozgás váltás. Hall Effect billentyűzetek tudnak ilyen a mágneses kapcsolók miatt. Ahogy tudom CS2-ben tiltott a használata ennek funkciónak, ki kell kapcsolni.i9 / 4080 / 32" / Hall Effect
-
Zizi123
senior tag
Én kb napi 10-20 embert szoktam reportolni...(napi 30 csatát le is szoktam nyomni)
Még 1-et sem reportoltam Operation-ben, csak Warfare-ban, mert ott érdekes dolgokat tudnak művelni. Pl:
A pisztollyal lelő a pálya másik végéről 2 lövésből (Nem Desert Eagle-el...)
Elkezdem lőni, hallatszik a becsapódás. 4-5 találat után felém ugrik, és meghaltam...(gondolom 3 headshotot kapok, mert minimum, annyi kell a max HP-ról meg tudjon ölni.)
Vagy az említett "Válltámasz nélküli fegyverrekkel, darálják a népet 3-5 kill egyhuzamban" . Elkezdem lőni a 2 pixelnyi embert olyan messza van, majd felugrik a levegőbe, és meghaltam, majd látszik, hogy válltámasz nélküli SMG-vel ölt meg...
Ne már...Eleve amikor valaki 2x annyi killt csinál, mint bármelyik csapat 2. legjobb embere, akkor az automatikus report. Ha valakinek az 50 kill mellé nincs assist, vagy csak 4-5, akkor automatikus report.
Ha valakinek van 80 killje, 50 assistja, és még 45 élesztése is (amíg a 2x helyezetteknek 40 kill), az is automatikus report.
Én ezekben nem hiszek, hogy ennyire jók lennének, hogy csalás nélkül lehet ilyet csinálni...
Azért nem érdekel, hogy ha olyat jelentek fel aki mégis ennyire jó játékos és nem használt semmi illegálisat, mert ha kivizsgálják, és nem volt igazam, akkor nem történik semmi ,de ha igazam volt, akkor 1 csalóval kevesebb...A mai újdonság, amit eddig még nem láttam az elcseszett tigrisbukfenc szerűség.. Ez nem tudom, hogy mi lenne, melyik karakter speciális képessége, de először még azt hittem, hogy káprázott a szemem, és a taktikai becsúszás volt, de a 2.-nál már gyanús volt, hogy ez valami fícsör. Konkrétan előre mozog, mint a taktikai becsúszásnál, csak arccal előre, és hasra érkezik.
Az is újdonság, hogy a frissítés óta többször respawn-nál a pálya alatt születek meg, és zuhanok 10s-ig.
-
Plata
félisten
Van rosszabb is,az este reportoltam jópár játékost,egyszerűen sziklán és házfalon keresztül is megölt ugyanaz a játékos úgy hogy nagyon messze leghátul éledtem,nem volt baj hogy több épület van köztünk,ahogy éledtem a pálya legvégén épületben kaptam is a fejest.
Remélem valamit kezdenek ezzel.
Vagy így akarnak rávenni a sztori megvásárlására hogy az online részt tele rakják csalóval?
Egyébként ha a sztori módban durvább grafika van akkor ahhoz milyen gép kell majd?[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
5 óra alatt ki lehet hozni kényelmesen jó pár millát és akkor nem is nagyon toltad meg. Csak itt nem szabad ész nélkül rohanni és Layali-n mondjuk a hawk lab-t meg a hotelt el kell kerülni.
Ha nem tudsz pontosan fejre lőni, akkor kerüld a szemtől szembe harcot.
A firing range-n érdemes kipróbálni, hogy neked mivel megy a legjobban az ölés. Pl. az említet alap ak kék lőszerrel egy lila armor-s embert 0,7 sec alatt öl meg, lila lőszerrel ez 0,3.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
HorkayZolee
csendes tag
FocusBF. A Steamen is van egy vele kapcsolatos téma. Mivel Ő 7/24-ben játszik, érthető, hogy a reflexei toppon vannak, meg mindem. Mi, legalábbis én, akkor játszom, ha épp ráérek, van kedvem stb. Lehetetlen, hogy lyan reflexeim legyenek mint neki. Viszont a videóit, közvetítéseit nézve, pláne láttam testközelböl már-már hihetetlen.
-
zolee0307
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest