Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
válasz
BandiHUN #698 üzenetére
Ehhez képest a warzone-ban "kevesebb" csalóval találkozik az ember..... win reinstall óta fel se tettem és ez valószínűleg így is marad. Pedig nagyon jól indult, azonnal beleraktam 150 órát aztán rá kellett jönnöm, hogy (számomra) ez nagyon árkádos / fapados BF. Azt hittem a BF "6"-ig bírni fogja de marad más.
Az operations részét is inkább Tarkovban folytatom, mert (ismét saját vélemény) az a játék bármennyire is tré de a legkirályabb extraction / simulator shooter ami jelenleg létezik.
-
xundyingx
tag
Nem akarnám temetni én sem, hisz még sok lehetőség van benne de ez pl, hogy egy Operations-be a következő szezonba se teszik be a solo modot. Hihetetlen toxikus retardmen randomok vannak... Sok ismerős ebben is már kiégett és abbahagyta a játékot, mert tényleg unalmas loop az egész (Tarkovnál 2K óra után sem érzem ezt).
Amit anno írtam is, ami számomra a legzavaróbb dolog ez az árkádos mobilos stílus, pedig majd csak most fog megjelenni oda. El is hintettem ismerősökkel a poént, hogy ja ez nem mobil port game?
-
xundyingx
tag
Ennyire visszaesett a DF nézettsége twitch-en?
-
xundyingx
tag
Így 150 óra után (ami elég hamar meglett) nálam kicsit alábbhagyott a lelkesedés a játékkal kapcsolatban.
A tapasztalat azt mutatja, hogy azért nagyon érződik az a fapadosság, amolyan mobilos utánérzet (pedig még csak most fog megjelenni rá...) a mechanikán és mozgásokon is mint pl.: ez a scriptelt resselés a nem medic karaktereknek...
Egyáltalán nem mondanám rosznak a játékot, el lehet vele szórakozni de már 3 hete el sem indítottam és nem is hiányzik. Úgy látszik a BF 6-ig se bírta ki de azért még nem vennék rá mérget, hogy nem fogom elindítani.
Ti hogy érzitek, mit tapasztaltok? -
xundyingx
tag
Csak szerintem rohadtul unbalanced ez az egész rendszer ami van Operations-ben az egyes karakterek között? Minek ide ez a "hero-power"es hülyeség?
Arról nem is beszélve, hogy ha bemész arany gear-ben, ugyanúgy halsz 0.2 másodperc alatt ahogyan rád néz az ellenfél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest