Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ubunutnál nem tudom van-e ilyen, de windows-nál kikapcsolható az energiatakarékos mód, valamint jó lenne azt is megnézni, hogy Nálad a wifi csatornák mennyire terheltek (pl ezzel: [link]), simán lehet hogy valamelyik szomszéd pont ugyanazt a csatornát használja és a dell kártyája érzékenyebb az áthallásra.
-
SzaboZE
addikt
válasz
typical bro
üzenetére
Lehet, hogy nem a szomszéd wifijére kéne csatlakozni...

-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Érdekes dolgot vettem észre...Ubuntu alatt tesztelek, ami kiírja a kapcsolat tulajdonságait, abba pedig a sebességet. 65Mb/s ,de az sokszor leesik 1Mb/s-re. Ilyenkor, ha elindítok valami letöltést, vagy megnyitok egy oldalt, akkor simán megy a net és ez az 1 érték visszaugrik 65-re.
Lehetséges, hogy Ububan van valami energiatakarékos mód, akkor addig leállítja, vagy csak az aktuális sebességet mutatja ? (hálózatól és teleppel is így jelzi)
-
Krystal_s
addikt
válasz
kovadika
üzenetére
Köszi az infót. Elsőre én sem vettem észre, végeztem a telepítésekkel, próbálgattam és egyszer csak nagyon lassan jöttek be a weboldalak, aztán már be sem töltődtek. Akkor kezdtem el nézegetni a sebességet, letöltéseket. Gondoltam, csak a nettel lehet valami, de aztán megint lassú lett, miközben a másik gépeken teljesen jó volt a net. Akkor csináltam egy sebességtesztet és megdöbbenve láttam, hogy 0,x Mbps volt. Ki-be kapcsoltam a Wifi-t megint egy darabig jó lett, majd újra lelassult teljesen.
Még most is próbálkozom, hátha csak valami beállítás a Routerben, vagy valahol, de kezdek kifogyni az ötletekből.

Annyira szomorú vagyok már és fáradt... -
Eszterrr
csendes tag
Dell Latitude 5520-nál, hogy lehet beállítani a billentyűzet végig világítson?
Ha egy ideig nem írok elalszik..Ja és még a másik fontosabb kérdésem az lenne, hogy 1980-as full hd felbontásban van jelenleg a laptop kijelzője, és full pici minden alig látok bármit és kifolyik a szemem.
A következő felbontás pedig az 1280 ami összenyomja a képet, hogy tudnék valami müködő normális beállitást csinálni?? Tönkre fog menni így a szemem attól tartok. -
choco01
addikt
válasz
Webmester01
üzenetére
Pontosan milyen Bluetooth adapter van benne?
Nekem is nehéz volt felrakni a Wirelles drivereket..(7520) -
Webmester01
csendes tag
Helló!
Akinek van dell n7110 17r gépe, és működik rajta a bluetooth, leírhatá, hogy honnan vette a drivert? Nekem látszólag feltelepíti a drivert, R311884 és az eszközkezelőben is az jelenik meg, hogy a driver a legfrissebb, mégis egy sárga jelzés van a blutoothnál. Hogyan lehet ezt megoldani?
köszi a segítséget!
-
Krystal_s
addikt
Annyira bánom már, hogy megvettem ezt a Dell 5521-et. Még 1 napot sem használhattam

A megvétel után bevittem a Dell szervizbe, mert bármilyen drivert tettem fel, ment rendesen a wifi, max sebességen a net, de egy kis idő után már szinte 0-ra esett a sebesség. Össze vissza ingadozik, így nem lehet netezni.1 hetet vártam, cserélték a wifi kártyát, mert a szervizben is előjött a hibajelenség.
Ma hazahoztam és nem akartam elhinni ,de ugyanolyan szar, mint volt. Megint megnéztem a Router beállításait, és kipróbáltam másik Router-el is. Win7 és Ubuntu-val is megnéztem. Mindenhol rossz. A másik kis gépemet (Toshiba) megvettem, bekapcsoltam és minden működött!
A net tele van ilyen dell wifi problémával...láttam itt is vannak páran, akik vettek ilyen gépet.
Nálatok teljesen jól működik ? -
kovadika
őstag
Az normális, hogy (5521-nél) külső vinyóra másolva(usb 3-ról) nagy fájlt(20gb) durván felpörög a ventilátor? Amúgy nagyon csendes bármilyen használatnál.
-
-
typical bro
csendes tag
Üdv mindenkinek !!
Dell Inspiron N5110-em van, főbb tudnivalói: i5-ös kétmagos Intel processzor, 4GB RAM, 640GB winchester, 16" kijelző, 3db USB, HDMI, kártyaolvasó, DVD író, LAN csatlakozó, Wifi (venni és osztani is tudja a megfelelő programmal és driverrel). Jelenleg Windows 8 fut rajta.
A probléma az utóbbival van. Régebben ezzel a rendszerrel és a Connectify nevű programmal egyszerűen tudtam netet osztani. Tegnap próbáltam, nem jött össze, gondoltam feltelepítem újra, és majd akkor... Nem jött össze, maradt a hiba. Aztán puszta kíváncsiságból gondoltam, csatlakozok szomszéd wifijére, hogy megnézzem, működik-e a gépbe rendesen a driver: rácsatlakozott, de azt írta ki: Korlátozott. Kipróbáltam egy másik szomszéd wifijét is, ugyanígy jártam.
Végigpróbáltam egy rakat drivert, de nem jártam sikerrel. A legszebb, hogy emellett a Bluetooth kiválóan működik, bármilyen drivert telepítettem, viszont a wifi ugyanúgy halott.
A dell.com-ról végigpróbáltam minden drivert és áttúrtam a google-t is, de semmi eredmény.
Valaki esetleg tudja, mi ilyenkor a teendő?
-
premete
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
Létezik, nekem is van, csak kicsit húzós az ára.
-
Benzoldog
tag
Sziasztok!
Van egy Dell 5110 gépem és valamiért folyamatosan megy a ventilátor, még alap felhasználás mellett is internetezés közben. A CPU 70 fok körül mozog és a hűtés sebessége is 4487 rpm-el megy, pedig nem is olyan meleg a gép. Mi lehet a probléma?
-
kovadika
őstag
Dell 5521-hez mely drivereket ajánlott letölteni? Illetve főleg tápról menne, de nem szeretném kivenni az akksit ezért érdekelne, hogy milyen drivert/programot tölthetek le, amivel maximalizálni tudom az akksi élettartamát? Ami kb 50-60%-on tartaná.
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Munkagépnek (mail, office, net, néha CorelDraw és Photoshop) szeretnék egy notit. Két modellt néztem ki, s a véleményetekre lennék kiváncsi. Mennyire jó gépek, melyiket mondanátok?
Dell Vostro 2520 notebook Ci3 2328M 2.2GHz 4GB 500GB Intel HD 3000
Dell Inspiron 15 Black (3521) notebook Ci5 3317U 1.7GHz 4GB 750GB Intel HD 4000
Az ár max nettó 125e Ft.Üdv,
GBoy -
Kronk
őstag
Sziasztok,
Van egy N5010-es notebookom.
Nemrégen tönkrement benne a 6 cellás gyári aksi, max 10 percet bírt ki, így vettem egy új gyárit, immár 9 cellásat.
Az everest már az első elemzésnél azt írta, hogy 2%-os az elhasználódás mértéke. Egy hét után már 3%...
Hogy célszerű használni az akksit, hogy hosszú legyen az élettartama?Üdv: Kronk
-
choco01
addikt
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni: dell n7110+win 7
valószínűleg szoftveres a gond:
február elején új rendszert telepítettem (legfrissebb lejátszók és driverekkel nvidia+mphc x64), minden jó volt, de talán az után, hogy leszedett valami win frissítést a hd filmeket elkezdte a lejátszó pixelezni így:[link] majd, 1-2 másodperc és újra jó lesz a film
éppen tegnap volt, hogy megelégeltem a dolgot, ismét reinstall legújabb driverekkel, erre megint ugyan ez a hiba (megint volt tegnap este-ma reggel win update letöltés/telepítés)
bármi ötlet, hogy mi lehet a hiba és a megoldása?
Köszi! -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Dell E5520ban van olyan USB, amiről kikapcsolt állapotban is lehet tölteni? Nekem nem működik, de hátha valami driver kell hozzá, vagy hasonló. Esetleg BIOSban lehet állítani?
-
Sziasztok.
Van egy Dell 7720-as amibe beraktam egy Kingston V+200-as 60GB-os SSD-t. Átklónoztam a rendszert (W7 64bit), megy is rendesen, de amikor lemértem a sebességét crystaldiskmark-al elég rossz eredményt kaptam, pedig 535/460 MB/s sebességet kellene tudnia:

A laptopon sata3 csatlakozók vannak. Mi lehet az oka? Még nem volt tapasztalatom ssd-vel, nem tudom merre induljak. Köszönöm.
-
cellpeti
nagyúr
köszönöm urak.
SP9400 van benne, azért nem olyan rossz az sztemAzért hasított volna 16GB rammal
BIOS Unlock vajon működhet elemkivéttel? -
Vekko
aktív tag
Sziasztok,
INSPIRON N5110-es másfél éves lapom van (core i3 2310M, gt 525m), az a problémám, hogy a gép egy ideje nagyon melegszik játék alatt, kb. 10 perc után eléri a processzor a 85 fok utáni prochot-ot és lelassítgatja egy egyszerű 10 éves call of duty 1 játék alatt minimum grafikán is. Szeptemberben volt benne egy teljes hűtéscsere, és decemberben is volt egy ssd beszerelés, tehát nem hinném, hogy nagyon poros lenne belül + normál állapotban netezés mellett 55-60 fokos (ami ha jól tudom normális). Természetesen sík, kemény felületen tartózkodik a laptop. Szerintetek mi lehet a baj?
-
mghltm
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
ezen a forumon azt mondjak nem tudja kezelni a 8gb-os modulokat
-
cellpeti
nagyúr
jó lenne, ha belemenne a 2x8GB de nem hiszem, hogy tudja kezelni sajnos. Jó lenne valami pontos megerősítés. Majd utánna keresek a neten.
Mondjuk a touchpadjától a falra mászom ennek a gépnek, de majd megszokom
Manualban bent lehet valahol, hogy mennyi ramot kezel?
-
Ice&Lime
veterán
vostro 2520-ról van valakinek konkrét tapasztalata?
-
cellpeti
nagyúr
e4300 8GB-ot kezel, vagy esetleg 16ot is?
-
panpeter92
tag
Sziasztok,
Ez a gép mennyire számít bestbuy-nak ezért az árért?
Tudása jónak tűnik, anyaghasználata, design szimpatikus, 3 év gari.
Főleg böngészésre, letöltésre, néha filmnézés, photoshop. -
net84
őstag
Sziasztok!
Az alábbi típussal, vagy ezzel a családdal bárkinek bármilyen tapasztalata?
- Dell Vostro V3460-9 (Ci5 3210M 2.5GHz 4G 500GB Linux GT630M) notebookA teljesítmény különösebben nem érdekel, az az adatok alapján megfelelő. Főként a minőség, megbízhatóság, tényleges akku-idő és a zaj kibocsátása a kérdés. Egy Dell Ispiron Mini 10 HD-t (full passzív + SSD) cserélnék erre (a teljesítmény-növekedés igénye végett).
Ami még nagyon érdekelne (neten nem találtam róla sem képet, sem videót), hogy hol a HDD bent és mennyire kell lebontani, hogy cserélhető legyen...?Előre is köszi!
net84 -
Chaser
legenda
válasz
Bellavita21
üzenetére
Ha neten vetted 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vételtől. Ha személyesen, pixelhibákra van ISO szabvány, amit leírtál erősen nem esik bele, nem minősül hibának. 3 napon belül csak hiba miatt kötelesek teljesen újra cserélni/pénzt visszaadni. Mióta beléptünk az EU-ba megszűnt, hogy 3 napig "csak úgy" alapon elállhatunk a vásárlástól, és a fentebbi hiba nem minősül műszaki gondnak. Teljesen jó fejek, ha ennek ellenére cserélnék a kijelzőt. Ha netes biznisz volt akkor mondhatod hogy kösz nem, és adják vissza a pénzt. Bár erre van egy hónapjuk és a kijelzőcsere nem vészes, persze ha nem hetekig akarnak vele várattatni.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Bellavita21
üzenetére
3 napon belül indok nélkül is elállhatsz a vásárlástól. Nem tudom hány és milyen pixelhibád van, de meg van szabva, hogy pl 3 pixel alatt nem kötelező cserélni a kijelzőt. Neked megteszik, ne aggódj 4 csavar és egy keret lepattintása
Szóval szerintem ne aggódj, ha tetszik a gép, akkor 1 nap alatt megjavítják neked. Ha nem tetszik, akkor visszavihetedA HDD-t hallani kellene, arról nem tudok nyilatkozni..
-
Bellavita21
csendes tag
Vettem egy Dell Inspiron 5521est. Szupi a gép, de van négy pötty a tetején, amit én pixelhibának gondolok, de a laptop.hu szerint csak folt. Ezt a kategóriát nem ismerem. 3 napon belül jeleztem a problémát, de nem cserélik, hanem kapok helyette új kijelzőt.
Na most egy három napos gépnél azonnal kijelzőt cserélni nem túl meredek????A másik problémám, hogy halk a gép ugyan, de egy alap kerregése van a wincesternek. Ez normális?????????? Engem jobban idegesít, mint a fujistum irtózatos hangja.....
Az a baj, hogy megint hülye voltam és nem néztem meg mielőtt megvettem a gépet ....
-
octavio
csendes tag
Köszönöm a segítséget, megkeresem az említett céget. Sajnos egyedüli gép, csak pénteken este lesz lehetőség külső monitoron letesztelni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)