- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Benzoldog #37564 üzenetére
Ha csendes gepet akar, ami teszi a dolgat, akkor egy E6-os, iGPU-val. Nagyon fincsi gepek vannak, en birnek egy 62...63x0-ast! (De enekm kellet az nvidia.)
(#37568) SzaboZE válasza tvamos (#37561) üzenetére
Tudom mi az fdisk /mbr. Nem kotom xp-hez az fdisk-et, csak ugy ertelmeztem, az az os, ami alatt a hibajelenseg fellepett. Mintha azt is irta volna a kerdezo, hogy megvannak az adatok, csak nem boot-ol. Ha nincs meg a mbr, annak oka van. (Oreg hdd, regi gep...) Masreszt meg le kell mar cserelni amugy is az xp-t.(#37575) B-L-A-C-K válasza somasz (#37574) üzenetére
No igen... Olyan csendes nem lesz, mint egy passziv huteses, ssd-vel... de sokkal jobb, mint egy gericom... viszont nem tudom, milyen az 5110. Azt tudom, hogy mikor az M4700-ban (de az M4600-ban is) felporog a venti, az hangos. Ahoz kepest az E6420 tiszta csendes, csak akkor hallom, ha direkt figyelem. (Vagy ha csutkan megy a CPU is, meg az eGPU is.)(#37576) vwpolopg válasza tiborandras (#37571) üzenetére
Nekem el sem akar indulni az Adobe a ceges gepen. Vagy 2 perc... Most valami alternativ programot hasznalok a portableapps-rol.(#37582) somasz válasza Benzoldog (#37580) üzenetére
Hat... ezt kicsit tulzasnak erzem... de biztos, hogy igazad van. -
somasz
Topikgazda
válasz
Benzoldog #37580 üzenetére
Az a legcsendesebb Latitude, amelyiket árulták nagy procival (4mag/8szál) és mondjuk beleraksz egy i3-at az i7-hez tartozó hűtéssel. (pl. E6520 i7-2720qm helyett i3-2310m) Az i3 mondjuk sima hűtéssel sem lenne hangos, de most eléggé végletes példát akartam mondani. Vagy valamelyik alacsony fogyasztású csodaprocis gép pl.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Benzoldog #37562 üzenetére
N5110-eshez részvétem, az egyik legsz@rabb széria. E5430-as minőségi gép, viszont érdemes nagy felbontású kijelzőben venni mert a sima HD sajnos nem a legszebb. Illetve a hűtése jó viszont a ventije gyakran megy magas fordulaton ami nem lenne indokolt, de sajnos a venti szabályzása ilyen. Ezektől eltekintve ajánlott kategória maga a gép, nekem jelenleg E5530-as van HD kijelzőjét leszámítva megvagyok vele elégedve...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Benzoldog #37155 üzenetére
Dell E6500-asom is van itthon, teljesen megvagyok vele elégedve, jól néz ki, világit a billje, kijelzője is szép, szóval nincs bajom vele. Viszont azt hittem többet is rászánnál, mivel írtad akár újat is vennél Inspironba. Így én azt javaslom ha hosszabb távon tervezel szánj rá annyit amennyit egy új gépre szántál volna, azért meg használt fronton már komolyabb Latitude gépet veszel jó esetben még garanciával. Csak ugye nem tudom mennyi a max kereted erre.
-
premete
veterán
válasz
Benzoldog #36112 üzenetére
A Vostro kb. ugyanaz, mint az Inspiron, a Latitude az már más világ: mintha a Pick baromfipárizsit akarnád a Pick téliszalámihoz hasonlítani.
Úgyhogy az Inspironos tapasztalataid annyira vonatkoznak a Latitude-re, mintha az előbb idézett baromfipárizsi fogyasztása után a téliszalámiról írnál értékelést. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest