- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
gameresboy #34930 üzenetére
Munkára nem ajánlom az Inspiron szériát. A héten lesz nálam egy E6530, ha érdekel olyan is amire nem 3 év gari van
-
somasz
addikt
válasz
gameresboy #34930 üzenetére
Ha munkára lesz, és para, ha kiesik a gép a szervizelés idejére, akkor alig használt NBD garis E6530-t vegyél, FullHD kijelzővel. Kb. ezen az áron, vagy alatta is előfordulhat!
-
nemcso
őstag
válasz
gameresboy #30577 üzenetére
SzaboZE
-
SzaboZE
addikt
válasz
gameresboy #30577 üzenetére
Ha nem i7-es a gép, akkor igen. Ha i7-es, akkor ki fogja írni, hogy 130W-os kell neki, de elindul róla csak kisebb teljesítménnyel.
-
Mimike10
csendes tag
válasz
gameresboy #27383 üzenetére
Hello!
Azt hogy mindig a 7670M használja nem tudod beállítani, a két kártya együtt működik. Alapból a HD4000 (energiatakarékos) megy, nagyobb teljesítményt igénylő programoknál a 7670M kapcsolódik be.
Én teszteltem 3dmark11-el, beállítás: a CCC-ben - PowerPlay mind a két opciót a teljesítmény maximalizálására kell állítani, mert csak ebben az esetben használja ki, az ATI Max teljesítményét (persze ha kell). Így a core clock 600 MHz Memory Clock 900MHz megy a teszt során, ez látszik a végeredményen amit a netes felületen mutat a 3Dmark11. 1222 pontot kaptam így. Észrevétel ezt az eredmény én csak hálózatról tudtam elérni, 100% aksiról indítva a tesztet 734 pont és a mem+core 400-400 MHz tesztelt, tehát látszik hogy nem teljes kapacitással ment. Próbáltam az energia beállításnál állítani de nem változott.
Drivert a Dell oldalról kell leszedni, ott az AMD driverbe benne van az Intel HD4000 is, egybe van a kettő ezért is 946 MB kicsomagolva + 32-64 bit stb.
Ami még félreérthető lehet hogy a teszt végén 3Dmark11! GPU-nak HD4000 ír, ami nem a progi hibája hanem ilyen a hardver, HD4000 keresztül megy minden az ATI besegítésével (ha kell).
Itt egy átfogó teszt a 7670M-ről. Itt is 1200 pont körüli az eredmény.
[link]Üdv.
Mimike.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
nemtom hogy van az intel+amd kombónál, de intel+nvidia optimus esetén tudtommal úgy van a kiépítés, hogy bár a képet az igp számolja, de a kimenetet csak az integrált kártya vezérelheti, ezért folyton az adja majd a képet. szóval lehet ezt nem fogod tudni megváltoztatni.
-
Muerte
addikt
válasz
Biosban nem lehet letiltani az IGP-t?
-
Hawerr
tag
válasz
gameresboy #24487 üzenetére
én mondjuk imádtam ezt az n5110 laposomat, csak az a fránya felbontás
-
SzaboZE
addikt
válasz
Mindig azt mondom, hogy aki a kategóriájától elvárható minőséget várja, az nem csalódik benne. A hűtésre érdemes odafigyelni, egy-két havonta érdemes kifújni a lamellákból a port, hogy ne álljon benne össze.
-
Hawerr
tag
válasz
őőőő
sztem elviszi őket szépen, max OC a gt 525 re
P
Én ilyen gépem a Bf3mal játszottam med grafikán asszem
-
Hawerr
tag
válasz
gameresboy #22417 üzenetére
Nvidia Vezérlőpult --> 3d beállítások (globális beállítások)--> előnyben részesített ,és ott a nagy teljesítményűt bökd be
bár sztem felesleges, csak rendeld hozzá ahhoz az alkalmazáshoz, amelyikhez kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest