- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
válasz
albi31 #32112 üzenetére
vagyis pontosabban,talán nem is csak az,hanem pl nálam betöltődik a rendszerrel együtt,így minden pillanatban látom,hogy hol állunk,ezt egy játék közben egy windows gomb megnyomásával is van lehetőséged azonnal ránézni..és persze ugyan ez jellemző a GPU-Z-re is,mert az előbbivel csak CPU-t tudok,míg az utóbbival GPU-t!
-
Krystal_s
addikt
válasz
albi31 #31956 üzenetére
Jó de ez nem mentség, mert mindenhol ez van pl szaküzletek, t-home stb, olyan szakembernek nevezett személyekkel dolgozatnak, akik még lcd tv-t sem láttak és hiába van tele minden fórum, hogy az adott típusú Router szar, szinte mindenki tudja már, de a "szakember" bambán néz, mert szerinte ez nem létezik és összeesküvés elmélet minden, amit a fórumokon írnak. Pedig több 100 ember véleménye azért csak számít valamit. Szerintem ilyen szakmát annak kéne választani, aki szereti is csinálni és kicsit képezi magát hobbiból is, mert érdekli. Elég a neten olvasgatni nem kell semmi extra és máris képben lesz az alap ismert típushibákkal kapcs. A helyi Dell szervizes srác engem hívott fel, hogy mit állítson a Wifin, mert újratelepítette a rendszert és nem működik. Aztán este, amikor írni akartam neki FB-n, hogy megkérdezzem sikerült-e, akkor annyit írt vissza, hogy most munkával kapcsolatos dolgokról ne kelljen beszélnie pff...Bezzeg én nő létemre meg ilyen szarságokkal foglalkozzak egész este és bújom a fórumokat, hogy amiért fizettem az normálisan működjön is. :\
-
szoke12
őstag
válasz
albi31 #31806 üzenetére
aida semmit nem tudott mérni, így feltettem egy everestet, az már mért. első használatnál 25C volt végig, majd újraindítás után végig 45C, újabb újraindítás után 37C-t mért.
A HDD fok folyamatosan ment fel, de a cpu nem változott.
Mindig, amikor 600MHz-ról 1400-ra ugrik, akkor szakad be. Meg persze 600 körül is sokszor.
Fent van a speedstep is. Az bekavarhat? Hogy tudom leszedni?Az ATI illesztő fent van. A gyártótól szedtem le.
-
-
zuhi_
senior tag
válasz
albi31 #31206 üzenetére
Bios-ban letiltottam a belső wifit és kapott egy usb mini wifi-t. Sajnos mást nem tudtam vele kezdeni...
-
premete
veterán
válasz
albi31 #31133 üzenetére
Nem az a lényeg szerintem, hogy kitől vette, hanem az, hogy olyan kutyaütő szervizbe vitte, ahol feleslegesen cserélgették az alkatrészeket.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy az eladótól kérek még egy 20 ezer forintos szoftvert pluszban: ez kb. olyan, mintha vennék egy kocsit, ami a reptérre vezető úton lerobban, és akkor az eladótól követelem a kéthetes thaiföldi nyaralás árát. -
gazpityu
csendes tag
válasz
albi31 #31133 üzenetére
Köszönöm neked is a megértést - azt hiszem, jól látod a helyzetet.
Mindenkinek köszönöm a segítséget - és bocsánat, ha valakinek bántó vagy fárasztó voltam. Tényleg nem állt szándékomban.
Alfától is elnézését kérem, itt nyilvánosan is, hiszen akaratom ellenére itt többek előtt rossz hírét keltettem - nyilván ő is félreértett engem, ebből jött az egész vihar a biliben.
-
runner 125
nagyúr
válasz
albi31 #30106 üzenetére
Nohcsak, konkurencia, vagy mi va'?
Nem kell felrántani magatokat egy ilyen beszámolón. Elégedett, és boldog volt, mert töredék áron szervizelték a gépét, és nyilván olyan "szolgáltatást" kapott, amit egy hivatalos szervizben nem élhetne át. (Nah jó, Dell NBD esetében igen.)
KillHates-t én is ismerem, tényleg korrekt, egy gépünket épp most küldött vissza. -
premete
veterán
válasz
albi31 #29941 üzenetére
Miért, a lenovókban a táp és a lan csati a laptopok elején van? Szerencsére, amikor Lenovom volt, még nem volt ez ott sem divat.
@ Mondjuk éppen olvasom a belső levelezésben, hogy a T420-asokban mindben ki kellett cserélni a hűtőventillátort, mert gyári hibások voltak. -
soldi3r
veterán
válasz
albi31 #29941 üzenetére
kinek mi a szimpatikus elrendezes, nekem a hatso tap es lan csati sokkaj jobban fekszik
mi van ha jobb oldalrol kapod a tapot de bal oldalon van a tolto csatija, akkor 180 fokban meg kell torni a kabelt
az igaz, hogy egy tp nekem is szimpatikusabb lenne, ha pl lenne az arahoz meretezett szervizhattere, illetve lenne 12-13"-os gepuk odd-vel
de 14"-os meretben egy t420s-t valasztanek egy e6420-szal szemben -
Dhampir
félisten
válasz
albi31 #29932 üzenetére
A bejegyzésben olvasható:
A csatlakozók túl szorosak, mégsem érintkeznek megfelelően.
Amit a csatlakozók problémájáról ír a cikkben, az nagyon egyéni vélemény, én semmi ilyen jellegű problémát nem tapasztaltam, ez ne vegye el a kedvét annak, aki egy kitűnő munkaállomást keres.
Ez is röhejes:
Frissítés 4.: Szintén több helyről visszahallott panasz, hogy a gyakran használt aljzatok ergonómiailag teljesen átgondolatlanok. Ha valaki rendszeresen hurcolja a gépét, a hátulra került táp- és RJ45-ös aljzatokhoz elég macerás hozzáférni. Ráadásul a Dellnél (illetve a beszállítójánál, a Flextronicsnál) úgy látszik, nem hallottak még a pipa alakú dugókról. Így most a gép fenekéből még megtörve is legalább 6 cm-re kiáll a tápkábel, feleslegesen elvéve a helyet az asztalon.
Ilyen f@sza megoldás csak a felsőkategóriában van. Az Internet és a tápkábel is hátul csatlakozik, éppen az, hogy nem vesz el feleslegesen helyet. Nézzünk meg például egy Probookot, na annál tényleg idétlenül vannak elhelyezve a csatlakozók oldalt és előre téve.
-
boken
senior tag
válasz
albi31 #29760 üzenetére
Ok,köszönöm,őt találtam ami jónak is tűnhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest