Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ugyanez, asszem pont ugyanilyen laposon nalunk is megvolt.
Teljesen veletlenszeruen ment az usb (pl pendrive ilyesmi nem ment, de TTL usb-soros atalakito cucc kozben mukodott, eger is ment asszem)
Mi az elejen hasznaltuk az adott gepet win7-tel, azzal nem volt gond. Win10-re atterve kezdodott az egesz, de nem azonnal. Szivtam vele sokat (gyari dell driver, meg ilyenek) de aztan hagytuk, mert annyira nem volt lenyeg, hogy az ujratelepitessel szarozzak. Aztan egyszercsak 1 honapja megjavult, ugy, hogy nem csinaltunk semmit. Valami Win update oldhatta meg. -
Feribacsi555
senior tag
-
premete
veterán
Én sem mertem volna tanácsot adni, ha nem szedtem volna szét már legalább 20 Dell laptopot, és az elsőnél nekem sem volt egyszerű még a billentyűzet kicserélése sem.
Szerencsére a service manual-ok nagyon sokat segítenek.
Nekem sincs semmilyen szereléssel kapcsolatos végzettségem, de 20 évnyi saját laptop használatból ragadt rám valami.
-
premete
veterán
Látom, Neked az egyetlen segítség az lenne, ha valaki beletenné, így marad a szerviz.

Én egy Latitude bluetooth- kártya belerakásakor gondolkodtam el, hogy nekiálljak-e, de a 8000.- Ft+ÁFA árajánlat meggyőzött, hogy beleteszem azt is magam: sikerült elsőre, és azóta még vagy 3 laptopban ugyanaz. olyan egyszerűbb dolgokról nem is beszélve, mint ram, wwan, wlan, hdd, optikai meghajtó, kijelző, zsanérok, csuklótámasz, stb. A bluetoothhoz az előzőeket mind ki kell venni, olyan jól el van dugva. -
-
beholder00
tag
Igazából egyetemi tanulmányaimra kellene a noti
csak azért gondolok arra is hogy nem csak tanulás lesz ott xd Ám azért hezitálok mert ismerőseimnek 15,6"-es kijelzős notikuj van és ugyanúgy gamelnek,bár szóvá tették azért h nem olyan nagy a kijezlző.Nekem meg különösen fura is lenne a 21" után xD szval azért cipelném is,nem okoz szerintetek gndot ez vagy maradjon a kisebb? -
beholder00
tag
VGA sokkal jobb a N7110-1-be,viszont ha jól látom a procija picit gyengébb( inkább vga-hoz értek
de lényegében az a kérdés hogy használnád e játékra mert akkor mindenképp a N7110-1-t válaszd szerintem.Sőt a 3.0-as USB csatik is jól jönnek szerintem rajta.Mellesleg lehet én is egy N7110-1-t veszek jövőhéten csak azon hezitálok hogy ezt a 8 gb és kisebb kijelző vagy a nagyobb kijelző és a 4gb-s memória.Én főleg game-ra használnám,nekem ez lenne a kérdésem h melyik
Első notim és szeretnék jól dönteni
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

csak azért gondolok arra is hogy nem csak tanulás lesz ott xd Ám azért hezitálok mert ismerőseimnek 15,6"-es kijelzős notikuj van és ugyanúgy gamelnek,bár szóvá tették azért h nem olyan nagy a kijezlző.Nekem meg különösen fura is lenne a 21" után xD szval azért cipelném is,nem okoz szerintetek gndot ez vagy maradjon a kisebb?