- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ugyanez, asszem pont ugyanilyen laposon nalunk is megvolt.
Teljesen veletlenszeruen ment az usb (pl pendrive ilyesmi nem ment, de TTL usb-soros atalakito cucc kozben mukodott, eger is ment asszem)
Mi az elejen hasznaltuk az adott gepet win7-tel, azzal nem volt gond. Win10-re atterve kezdodott az egesz, de nem azonnal. Szivtam vele sokat (gyari dell driver, meg ilyenek) de aztan hagytuk, mert annyira nem volt lenyeg, hogy az ujratelepitessel szarozzak. Aztan egyszercsak 1 honapja megjavult, ugy, hogy nem csinaltunk semmit. Valami Win update oldhatta meg. -
Feribacsi555
senior tag
-
premete
veterán
Én sem mertem volna tanácsot adni, ha nem szedtem volna szét már legalább 20 Dell laptopot, és az elsőnél nekem sem volt egyszerű még a billentyűzet kicserélése sem.
Szerencsére a service manual-ok nagyon sokat segítenek.
Nekem sincs semmilyen szereléssel kapcsolatos végzettségem, de 20 évnyi saját laptop használatból ragadt rám valami. -
premete
veterán
Látom, Neked az egyetlen segítség az lenne, ha valaki beletenné, így marad a szerviz.
Én egy Latitude bluetooth- kártya belerakásakor gondolkodtam el, hogy nekiálljak-e, de a 8000.- Ft+ÁFA árajánlat meggyőzött, hogy beleteszem azt is magam: sikerült elsőre, és azóta még vagy 3 laptopban ugyanaz. olyan egyszerűbb dolgokról nem is beszélve, mint ram, wwan, wlan, hdd, optikai meghajtó, kijelző, zsanérok, csuklótámasz, stb. A bluetoothhoz az előzőeket mind ki kell venni, olyan jól el van dugva. -
-
beholder00
tag
Igazából egyetemi tanulmányaimra kellene a noti
csak azért gondolok arra is hogy nem csak tanulás lesz ott xd Ám azért hezitálok mert ismerőseimnek 15,6"-es kijelzős notikuj van és ugyanúgy gamelnek,bár szóvá tették azért h nem olyan nagy a kijezlző.Nekem meg különösen fura is lenne a 21" után xD szval azért cipelném is,nem okoz szerintetek gndot ez vagy maradjon a kisebb?
-
beholder00
tag
VGA sokkal jobb a N7110-1-be,viszont ha jól látom a procija picit gyengébb( inkább vga-hoz értek
de lényegében az a kérdés hogy használnád e játékra mert akkor mindenképp a N7110-1-t válaszd szerintem.Sőt a 3.0-as USB csatik is jól jönnek szerintem rajta.
Mellesleg lehet én is egy N7110-1-t veszek jövőhéten csak azon hezitálok hogy ezt a 8 gb és kisebb kijelző vagy a nagyobb kijelző és a 4gb-s memória.Én főleg game-ra használnám,nekem ez lenne a kérdésem h melyik
Első notim és szeretnék jól dönteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged