- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz
vwpolopg #51838 üzenetére
a dell oldala szerint, a szerelo helyszini kiszallasa elott kotelezo felhivnod a dell vonalat es egy technikus segitsegevel megoldani vagy jol behatarolni a hibat
-
válasz
vwpolopg #44715 üzenetére
szia,
adott egeret nem ismerem ilyen szempontból, de némelyiknél állatható a 2.4 GHz meghatározott tartományán belül a működési frekvencia, illetve ha a környezet (elérhető idegen hálózatok által használt csatornák) engedi, akkor a routeren módosítható a használt csatorna, kitapasztalhatod, hogy melyiken legjobb a két eszköz működése úgy, hogy nem zavarják egymást - már ha az utólag eszközölt nagyobb távolság mégsem bizonyulna elegendő változtatásnak a későbbiekben.
-
Jojo5
őstag
válasz
vwpolopg #41664 üzenetére
Köszönöm!
más:
Bevittem, a Fix Direct-be tekintve, hogy hozzájuk adtam le a bejelentést, mégpedig, amikor még 1 éven belül volt, erre a kiscsaj a pultnál, hát ez már 1 éven kívül van, mondom igen, de én az 1 éves garin belül adtam le a bejelentést....
El kellett volna juttatnom hozzájuk még múlthét hétfőn amikor még az utolsó napja volt az 1 évből... mondom nem mindenki dolgozik úgy, hogy ezt a röpke 1,5 órás utat megtegye 5-ig, mire ő, hát akkor nem fogják elfogadni...Remélem nem kell előadnom magam és asztalt csapkodni....
-
maajsz
senior tag
válasz
vwpolopg #39474 üzenetére
Itt a 6430nak is lötyög egy pár millit, ahogy látom egy bő millivel nagyobb lyuk van ütve a keretbe a csati felé, ez lehet az oka. Oké hogy a tűrésezés ide túlzás lenne, mert kiba drága, de azért illene egy fél mm-en belül maradni egy ilyen gépnél. Prémium létére vannak gyerekhibái..
-
-
-
az_órás
újonc
válasz
vwpolopg #39058 üzenetére
Én sem javaslom a rádiumos gépeket, de vagy jelentősen olcsóbbak, mint a hazai beszerzésűek, vagy több ram, hdd, (esetleg ssd) van bennük mint a gyári konfigban. Szerintem alaposan körbe kell járni a dolgot, meg kell nézni, hogy árban, vagy konfigban mennyivel jobbak. Megkérdezni a márkaszervizt, hogy a garancia ugyanúgy érvényes-e rájuk, meg kell nézni a magyarra átszitázott billenytűzetet, és eldönteni, hogy nekem ez így megéri-e. Több ismerősöm is vett náluk gépet, komolyabb problémájuk még nem volt velük, de persze ez nem garancia a jövőre nézve.
-
Pubszon
veterán
válasz
vwpolopg #38909 üzenetére
Alap dolgokra kell, amiket felsoroltál kb.
75 euróért az enyém és D430-ból egy elég jó, mert U7700-as C2D van benne 2GB RAM-al.
SSD jó lenne bele, de annyiba kerülne mint a gép, emiatt lemondtam róla, esetleg csak ha nem találnék valamit olcsón, egy 30GB-os is elég lenne bele. -
somasz
addikt
válasz
vwpolopg #37464 üzenetére
Full fém a gép, nagyon szép, de ritka és drága az alkatrész hozzá. Belülről buta felépítésű, a funkcionalitást feláldozták a dizájn oltárán. A kijelzőt védő üveg és a kijelző között valami buborékosodásra hajlamos cucc van, egyébként rendben van. Bármelyik konzumertől nagyon messze van, szerintem MacBook konkurens volt anno.
Kicsit több csatlakozóval, frissebb hardverrel jó gép volna. (a nem integrált ramnak örülne a tulaja a legjobban...)
premete: csak nem te vetted meg?
(majdnem ugyanezt idéztem én is...)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vwpolopg #37175 üzenetére
+1
Én is ezen az érven vagyok. Mind minőségben, mind garanciális szempontból verhetetlenek jelenleg. Rengeteg gépem volt már de ezekre tényleg azt mondom nagyon jó széria...
Jövőhónapban alig várom már megkapjam E6540-est...
ginola: Miért is? Azt nem a E5430-asra írtam hanem az M5010-re...
-
London26
tag
válasz
vwpolopg #36929 üzenetére
Én most inkább Latitude felé hajlok, nekem E5430 van, elégedetten használom.
A Precisionok nehezen beszerezhetőeknek tűnnek és nem biztos, hogy most van annyi idő várni a vásárlással.
Nem tervező emberről van szó, esküvőket szervez, képeket PShopol, meg videókat vág max rajta, de cipeli sokszor az biztos. -
DNReNTi
őstag
válasz
vwpolopg #36927 üzenetére
Én nem mondtam hogy más szóba se jöhet csak miután elolvastam amit írt...
- "sokat használja munkára"
- "nem érdekli a külső"
- "strapabíró legyen"
- "300K körül +- 10K"
- "15,6 méret, Full HD"
...nekem a Precision volt az első gondolatom, ráadásul mivel bő egy éve a birtokomban van egy példány, első kézből tudom megosztani ezzel kapcsolatban a tapasztalatokat, így megtettem.Vázoltam a lehetőséget.
-
mghltm
addikt
válasz
vwpolopg #36185 üzenetére
teljesen egyetertek veled:
- az e4300 egy 13-as integralt core2duo procis gep dedikalt vga nelkul kis sullyal es merettel jo hordozhatosaggal
- az e6410 az elso core i genereracios ( cserelheto ) procikra epulo 14-es gep akar quadro vga-val nagyobb tomeggel es merettel
magyarul ossze sem lehet oket hasonlitani, mas ligaban versenyeznek
-
mghltm
addikt
válasz
vwpolopg #35812 üzenetére
igen, az ivy bridge elmeletileg akar 3 monitort is kepes meghajtani
-
somasz
addikt
válasz
vwpolopg #33123 üzenetére
Ez a teszt nem épp ezt mondja a melegedésről és hangról. E6430s sem volt még nálam.
-
premete
veterán
válasz
vwpolopg #33123 üzenetére
Iponéknak nem lehet hinni, már többször "teszteltek" úgy, hogy a gépet nem is látták.
Olyan dolgokkal sincsenek tisztában például, hogy az esata/usb csatlakozó micsoda.
Egyébként logikus, hogy a hűtés gyengébb, minden vékonyabb gépben ez a helyzet, mellette kevésbé masszívak is ezek a vékonyak.
HD+ felbontásút és csak az USA-ban láttam, az UK Dellnél csak HD-s van. -
premete
veterán
válasz
vwpolopg #32659 üzenetére
The n Series is a Dell product line that does not ship with a pre-installed version of Microsoft Windows. Apparently prohibited from shipping computers without an operating system by an existing licensing agreement with Microsoft, Dell instead ships these systems with either the open-source FreeDOS operating system or the Ubuntu Linux distribution.
The company has come under fire for making the FreeDOS-powered machines no cheaper and more difficult to purchase than identical systems running Windows.[1] -
huszi.gyb
senior tag
válasz
vwpolopg #31276 üzenetére
Én is a 2x4Gb-ra szavaznék. Nem hiszem, hogy olyanra használnád ahol sokat számít a +2Gb (akkor nem tennél fel ilyen kérdést). Viszont a gyári KIT megy dualban, és stabil is. Láttam már olyat, hogy 2 nem egyforma ram nem "szerette egymást", és néha lefagyott a gép... Ritka, de van.
-
-
_adaml21_
őstag
válasz
vwpolopg #31031 üzenetére
Szia!
Elvileg az NBD garit nem kell "magyarítani", mert érvényes itthon is, bár egy netes felületen ezt könnyedén megteheted azt viszont meg nem mondom most neked, hogy pontosan hol.
Én úgy tudom, hogy csak az akksira van 1 év gari, minden másra a szokásos 3 (vagy 4 vagy 5) év vonatkozik, így a töltőre is. Ha hangosan cicereg, az szerintem bőven kimeríti a garanciális hiba fogalmát, főleg, ha olyan hangos.
Bővebben SzaboZE fórumtárs tud szerintem tájékoztatást adni
-
Krystal_s
addikt
válasz
vwpolopg #30123 üzenetére
4.20 verzióval volt gond és itt van pár cím, ahol írtak róla....
4.30 a legújabbhttp://prohardver.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja_2/hsz_2310-2310.html
http://itcafe.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/hsz_28770-28770.html
http://itcafe.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/hsz_28762-28862.html
http://mobilarena.hu/tema/re_teszt_hard_disk_sentinel_s_m_a_r_t_okosan/hsz_2751-2851.html
SzaboZE: Köszönöm, próbálom letölteni, mert nem adtak semmit a géphez, a weboldal meg nem annyira átlátható. Most hulla fáradt vagyok, de d.u. megkeresem a Dell Diag. programot.
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #30001 üzenetére
A jót könnyű megszokni
SzaboZE: Ha nagyon gáz egy haver srác megcsinálja, csinált már durvábbat is. Nem akarok drága gépet, teljesen felesleges amire én használom. Egy erősebb c2d meg 4-8GB ram, egy dxva-s vga-s gép bőven jó lenne. Az IPS amiből nem engednék, 5520 nekem bőven jó, akár még pentiummal is ha lenne olyan
Legyen rá sok gar, kb ennyi. Mai gépekben én már nem bízok
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #29999 üzenetére
Volt 15.4-es 1900-as panelem, nekem jó volt. 1680-as is volt, az is jó volt
Most 15.1-es van 1400x1050, ez ugye oldschool 4:3, abból is IPS. Mindenképp IPS panelest akarok. 15.6"-an csak FHD van, 13-ban is, 12.5"-ban lenne HD, de az nekem kicsi. Ez a 16:9 nagyon egérmozivá teszi a kisebb kijelzőket.
szerk: mert így nem kéne asztalit vennem - nem hiányzik már, hozzászoktam a "szabad" gép használathoz,, amit most használok T60 már hw-ben néha azért kevés, főleg mikor komolyabban képet szerkesztenék, vagy sok fül van megnyitva a chromeban, hiába no, 7 éves
-
premete
veterán
válasz
vwpolopg #29074 üzenetére
Nem lényegtelen, addig él a garancia, ami a garancialevélre van írva, és oda szól, ami rá van írva. Azzal ne foglalkozzál, hogy mikor gyártották, nem NBD-s a cucc, ahogy írod.
Azért az durva, hogy valaki nem tudja, hogy 1, vagy 2 hónapja vette, hacsak nem "találta" valahol. -
SzaboZE
addikt
válasz
vwpolopg #22246 üzenetére
Valaki egyszer azt mondta, hogy 640KB-ba minden belefér
Volt egy ügyfelem egyszer, aki titkosítást használt a HDD-jére. Amikor USB-s HDD-t csatlakoztatott a géphez, akkor a gép teljesen kiakadt, a memória és a proci 100%-ra ugrott. Beleraktunk még egy 4GB-os modult és lám az 5 perces belassulás 15mp-re változott. Az ember nem is hinné, hogy egy titkosítás miatt is ennyit számíthat az a plusz memória. Ilyen árakon szerintem igazán nem nagy befektetés, a helyet nem foglalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest