Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
panpeter92 #31051 üzenetére
" Érdemes megőrizni az eredetit és visszarakni, hogyha szervizbe akarom küldeni a gépet?"
Ezt majd a szerviz mester megmondja
Nyilván ha náluk csináltatod a manővert és később gond lesz, hozzájuk vissza viszed nem kötnek bele. Ha megcsináltad számolj már be róla, kíváncsi vagyok kell-e kábelcsere, egyáltalán megoldható-e a dolog.
albi31: Olyan hiba ez, ami random. Most hiába bezergálja a szervizes két napig egész nap, ha nem jön elő a hiba. Amit én csinálnék: összes cserélhető hw-t kivágni. Ramok, HDD/SSD, DVD. Aztán ha úgy nem jön elő a hiba valamelyiknél megvan a ludas. Lapcsere már volt, az elvileg kizárva, ahogy a touchpad is. Ha így se lenne meg a hiba cpu csere, minden mindegy alapon. Ha ez se oldja meg akkor meg beraknám az X akták közé és tényleg cseréltetném. volt régebben itt egy tag másik dell géppel, ott is cseréltek A-Z-ig indent, többször is, valami hasonló hülye hiba volt. Végül cserélték a gépet mert nem született megoldás.
-
SzaboZE
addikt
válasz
panpeter92 #31051 üzenetére
1 óra munkadíjért be tudjuk szerelni (ha a gépbe való és a kábelt sem kell cserélni). Az alkatrészlista nem hoz két fél displaykábelt, így van rá esély, hogy a régi jó.
-
Chaser
legenda
válasz
panpeter92 #31048 üzenetére
Így lenne logikus, persze. De nem logikára dolgoznak a gyártók, hanem haszonra
Sok kicsi sokra megy..ez pont olyan, hiába van webcam egy adott modellben, másikból lazán kispórolják a szükséges kábeleket, vagy mondhatom a 3G modemet is. Meg kell nézni. Ha az alaplapról is hiányoznak a csatik akkor sehogy nem tudod cserélni.
szerk: Én is ilyenben gondolkodtam, de inkább alapból FHD paneles gépet veszek ha veszek. Ez egy jó panel. Ha minden igaz ez csilli, matt kb +10k. Ha megfogják vámon számolj rá még 27% tréfát.
-
Chaser
legenda
válasz
panpeter92 #31040 üzenetére
Hát ha már cseréled, akkor IPS-t vegyél persze
De sztem is gebaszos lesz a kábel. Úgy meg már nem feltétlen egyszerű a csre. Akkor meg pláne, ha magán az alaplapon nincs is rajta a FHD-hoz szükséges többi kivezetés. Nekem nemrég ilyen eshetőséget is vázoltak itt. Tehát első körben szét kéne szedni és belenézni...
szerk: Ha szervizben csináltatnád a mókát sztem gép felét rá is költhetnéd
Ebayről kell venni a kijelzőt és magadnak beépíteni ha viszonylag olcsón akarod megúszni. De először kukkants bele sztem.
-
SzaboZE
addikt
válasz
panpeter92 #31040 üzenetére
Elképzelhető, hogy a displaykábelt is kell cserélni, mivel a fullhd-hez több eres kábel kell.
-
runner 125
nagyúr
válasz
panpeter92 #30961 üzenetére
Aláírása..
-
Chaser
legenda
válasz
panpeter92 #30948 üzenetére
Cserélhető előlapost kell venni, rárakhatod a DVD előlapját és akkor kívülről nem látszik semmi
-
runner 125
nagyúr
válasz
panpeter92 #30837 üzenetére
A festékkopást aláírom, ha az enyémen is bármiféle hasonló jelenség mutatkozik, egyszerre gariztatom.
De, továbbra is azon az állásponton vagyok, h úgy kérdőjeleztek meg dolgokat, h Ti nem használtatok ilyet.
Higgyétek el, videó alapján nem lehet leírni, h "horpad, ez szar". Teszt végén akkor miért írják, h masszív? Függ a nyomás mértékétől, a megvilágítás szögétől.. noh és nyomtam már Elitebook-ot én is úgy, h "mozgott", de az akkor sem nevezhető tipikus consumer-es horpadásnak.Mellesleg nekem megéri az árát. Mert, van egy merev, átgondolt, sok év tapasztalatát tükröző, remek hűtésű, dokkolható, nagyon jó anyaghasználatú (gumírozott belső részek, alu hátlap, rendkívül erős zsanérok), _NBD garis_, magnézium vázas, üzleti felhasználásra szánt gépem, FHD kijelzővel, bill világítással.
Én special nem 2-3 évre szoktam gépet vásárolni, nem játszom gépen, munkához és alap dolgokra kell.
Ezt legbiztosabban egy üzleti szériás gép fogja nekem nyújtani.Másik alternatívaként Elitebook-ban gondolkodtam, de nettó 350-et nem akartam kiadni rá. A majd 2x-es ár számomra már a nem éri meg kategória volt.
De napi szinten több notebook jár kezeim között. Ha, a klasszikus horpadás mutatkozott volna az E6530-on, akkor nem veszem, szóval miért hazudnék, h nem horpad.
-
soldi3r
veterán
válasz
panpeter92 #30837 üzenetére
volt szerencsem nemreg egy 15"-os uj inspironhoz
mindenfele elvakultsag nelkul mondom, hogy egy muanyag vacak az e6330-hoz kepest
arra a gepre vigyazni kell, csak ovatosan lehet megfogni is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest