- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsko72
tag
-
A MIUI nem biztos, hogy megoldja a SIM vagy elérhetőségi problémát.
Egyébként nem volt nehéz feltenni, itt a topikban is volt már leírás a root-ról és cwm telepítésről. Ez az alapja, hogy főzött ROM-ot kipróbálhass például a needrom.com oldalról.
Arra kell még figyelni, hogy milyen típusú a készüléked, ugyanis talán 2014 február környékétől frissített verzió került forgalomba (V0.8). Ismertetőjele például, hogy bootoláskor a Cubot felirat nem sárga, hanem aranyszínű és talán 3D-s. Nem merültem bele soha egyéb különbségekbe, nekem még a sárga logos van. A lényeg, hogy a korábbi verzióra portolt ROM-ok nem jók az újra.
-
elfelejtette
veterán
Nekem is van úgy, hogy az elsődleges sim, ami egy Trémobilos előfizetéses kártya, néha nem elérhető. A net is meg-megszakad, ilyenkor letiltom az adatkapcsolatot, majd újra engedélyezem. Ilyenkor természetesen a térerő jelzés nullán van, meg oda-vissza kapcsolgat HSPA-3G-EDGE között...
Gyári 4.2 rootolva.
A másodlagos Vodás kártyával nincs gond. Ja meg zártkertben élek, itt a Voda egyébként is érezhetően jobb, még a távoli adótoronyhoz képest is. -
Közben térerő is van a telefonon?
Amire még gondolni tudok, ha esetleg van valamilyen aktív számtiltási szabályod beállítva (bár ehhez kellene tudni, hogy milyen rendszert használsz). Nálam MIUI fut és ott lehet feketelistára tenni számokat, vagy például, ha ismeretlen a szám (nincs szám), akkor ne fogadja (nem csörög, nem is veszem észre). -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Kb 1 hónapja "raktam újra" a telefont, és ismét jelentkezett nálam is ez a hiba, hogy elfogy a tárhely...
Valami tippetek van, hogy hol kellene szétnézni, és takarítani?
össz 1GB
alkalmazások 520 MB
cache: 2 MB
szabad: 100 MBmás probléma:
a telefon hangerejét hogyan lehet hangosabbra állítani?
Mobileuncletools / hardware testing / audio?itt melyiket kellene?
köszi
üdv. -
svgyula
addikt
Szia! Így lehet, hogy mázlija van és csak az egyik láb forrasztása engedte el. Mint írtam simán lehet bármelyik mobil szervizben javíttatni. "elméletileg" nem egy nagy költség ~5eft körül van ha csatlakozót is cserélnek!USB csatlakozó Nem egy nagy ár darabja 0,70$!
-
svgyula
addikt
Szia!
Megnéztem a telót a neten. Be volt esetleg dugva amikor leesett? Ha nem volt bedugva akkor elképzelhető, hogy nagyobb a baj! Mert az usb csatlakozó belül van ha ez ott sérült akkor a panel(alaplap) sérült. Ha be volt esetleg dugva valami akkor csak szimplán kiszakadt a csatlakozó a helyéről. Ezt amúgy szinte bármelyik mobil szervizben tudják cserélni, mert az usb csati az szabvány.
Na ja az ajánlathoz azért az is kellene, hogy HOL? -
svgyula
addikt
Szia! Olvastad a végén mit írtam? Az lehet, hogy most nincs sok feltelepítve, na de mennyi volt? Hányszor frissítette magát? Ezek mind nyomot vagyis tárhelyet foglalnak abból a particióból amit a programoknak tart fenn a rendszer. Akkor is ha letörlöd! Vagy komolyan gondolta valaki ha újratelepít egy APK-t az pár mp alatt telepszik?
Egyszerűen megkeresi a volt telepítést és felülírja! Ugye ez azt jelenti, hogy a már meglévőt írja felül ami inaktív állapotban foglalta a helyet. Vagy meg kell próbálni valamelyik uninstall APK-t vagy a clean master-t telepíteni és ráengedni a rendszerre. Ja meg nem ártana a "china apk" takarítás sem pc.n keresztül az MtkDroidtools-al de ehhez kell a root jog!
-
svgyula
addikt
Szia! Nem a teljes tárhellyel van gond soha! A telefon alapból lefoglal PC nyelven meghajókat hoz létre a különböző egységeknek! Ha a "programok" nevű meghajtó 100MB nagyságú akkor és megtelik, akkor te hiába
törlöd le azt a részt amit a rendszer enged látni semmi sem fog változni!
Ehhez az egész telefont át kell particionálni! Ez pedig igen komoly ismereteke igényel mert egy roszzúl beállított partició vagy túlméretezett és tégla lesz! Igaz papírnehezéknek még jó!
Meg kellene érteni és most igazán távol álljon tőlem bármilyen személyeskedés! A telefon nem mindenható! Nem lehet PC-módjára használni! Ez android! Amikor feltelepítesz egy APK-t akkor az beírja magát rengeteg helyre DE minden induláskor (ezeknél még) betölti magát a memóriába.Ezt azért találták ki, hogy gyorsítsák a programok futását hiszen kinek kellene egy olyan telefon aminél a hívásnál kellene 20mp-et várni mire előjön a menü. DE a többi telepített APK is pont ilyen. Tehát azt kellene eldönteni MI AZ AMI TÉNYLEG KELL A TELEFONRA? A többit pedig adatok törlése-kényszeritett leállítás- ne figyelmeztessen pipa ki-eltávolítás. Még így is sokszor kell egy wipe data funkciót futtatni mert sajna ezek is hagynak szemetet maguk után.
Remélem segítettem. -
svgyula
addikt
ATTENTION This ROM is FOR OLD screen NOT the New screen for now i've not rom for NEW screen
ONLY MT6589T
Az MT6589=4x1,2Ghz ez tavaly szeptember-ig forgalmazták! 1280x720 kijelző felbontás
Az MT6589T= 4x1,5Ghz frekvencián fut, most is kapható 1280x720 kijelző felbontás
Az MT6582=4x1,2Ghz az átszitázott TS7. ez kb 3 hónapja tűnt fel érdekes módon a gyártói oldalon nincs ilyen ez lenne az "új" egy gyengébb felbontású kijelzővel azt hiszem valami 960x540
Felraksz egy antutu-t és kiolvassa ami a telóban van.
De ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal inkább bízz meg valakit aki csinált már ilyet! Tégla lesz a vége. -
svgyula
addikt
Szia! Az a "pár nap" mit jelent? Gondold végig mi az amit esetleg telepítettél? Esetleg az belenyúlt a szenzor működésébe! Esetleg "kínai apk" takarítást csináltál? Most jöttek rá egy másik fórumon. hogy nem csak olyan alkalmazást takarít ami nem kell hanem olyat is ami kell! Tehát csak óvatosan!
-
svgyula
addikt
Szia! Szerintem elírtak valamit. Nem tartom valószínűnek azt, hogy butítanának egy modellt
Mivel pont ezt a modellt gyorsították úgy hogy egy gyorsabb belsőt kapott a második sorozat. Az első MTK6589 4x1,2Ghz aztán váltottak az MTK6589T 4x1,5Ghz valahol a ts7 is így váltott csak ők az MTK6582 4x1,3Ghz tették bele. Ha belegondolsz ami most kijött s203 is 16Gb ram-al adják. Akkor most az egyik "csúcskészüléküket" meg visszabutítják
ja a linked nem jó
-
svgyula
addikt
Szia! Hát erre nem tudom a receptet. De talán ha megcserélnéd a két kártyát
és az lenne az elsődleges amiről amúgy is használod az adatforgalmat nem jelentene gondot. Csak hát elő kellene keresni a sim kártya keretét hogy a normál foglalatba bele tudd tenni
nem? ja és a másikat körbevágni de ez nem lehet akadály bármelyik mobil szolgáltatónál megcsinálják! Mivel a csip az érintkezők alatt van így sem úgy sem sérül. Ha vágás közben mégis megsérül kapsz ingyen újat!
-
Igen, valahogy ez valami MTK-s hiba is lehet, sokan panaszkodnak ilyenre.
Viszont, nekem egy BCK-08-as BT headset-em van, és 4 MTK-s telefont próbáltam vele. Egyszer sem dobta el a hálózatokat, vag kér újra pin-t.
Mondom, sok fórumon olvastam ez a gondot, de nekem nem volt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest