- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zilipapa
csendes tag
Na meg van a visszaállítás. Eddig úgy néz ki jó lett.
Mindjárt lett is 845 MB szabad hely. -
zilipapa
csendes tag
válasz
Uthenger #1091 üzenetére
Hali!
A cahe takarítva volt eddig is mert a DuBattery appban azt hiszem van ilyen opció is.
Most a biztonság kedvéért letöltöttem egy cleanert, talált is vagy 35 kb letörlendő cuccot. (ezért kár volt)
Előtte persze leszedtem a DuBatteryt hogy legyen hely. Na mondom akkor visszarakom mert ez egy igen jó kis optimalizáló app. Na persze visszarakni már nem tudtam mert már csak 13 MB szabad helyem maradt
Tehát úgy néz ki hogy ha valamit letörlök, pár perc és már el is foglalta a helyét valami. Szuper.
Most per pill. 70 MB saját telepítés van fenn.
Azt nem tudom hogy menyit foglalhatnak a gyári appok de biztos nem 860 MB-ot.Mert e szerint kb. ennyit kellene. Ammeg kizárt.:-)
BELSŐTÁRHELY:
Összes hely: 0.98 GB
Elérhető:13,69 MB
Alkalmazások: 133 MB
Gyorsítótárazott:0,95 MBJa és a szinkronizáció is ki lett kapcsolva már akkor, amikor a telószámokat kitöröltem. Arra rájöttem csak most jutott eszembe.
Első okos telóm-3 hónapja vettem- még nem tudhatok mindent
Azért köszönöm a segítő szándékot MINDENKINEK. -
zilipapa
csendes tag
válasz
vinpilu #1088 üzenetére
Nem a belső tárhelyre mentettem. SD-én vannak fotóim.
Éppen most jövök a haveromtól és megnéztem még egyszer hogy neki mennyi helyet foglalnak az appok.
Van egy olyan menüpont a beállításokban hogy Tárhely. Ott be van állítva a preferált telepítési helynek az SD kártya és alattta van egy csík hogy mennyi helyet foglalnak az alkalmazások a belső tárhelyen. Na neki majdnem félig van a csík kitöltve( és van 450 mb szabad helye). Nekem max 1/6-ig fut a csík és mégis azt írja hogy kevés a hely.(30-40 mb)
Tehát a lényeg az hogy ennyi telepített progival nem szabadna még félig sem lenni a belső tárhelynek.Nem értem hogy létezik ez. Szoftver hiba? Nem érzékeli a belső tárhelyet?
Megnéztem a pc-men levő Kaspersky-vel is de az sem talált semmit.
Biztonsági mentést még nem állítottam vissza.Most jut eszembe egy pár hete csinálta azt hogy megtöbbszöröződtek a telefon számok
Értsd: egy névhez 6-8 telefonszám de ugyan az a szám . Kézzel kellett egyenként kitörölnöm őket.
Másnapra megint. Ezt eljátszottam 3-szor és azóta nem csinálja. Most meg ez.
Van egy magyar mondás: olcsó húsnak híg a leve. Másra nem tudok gondolni.
Amúgy pedig nagyon jó kis teló (lenne) -
zilipapa
csendes tag
Sziasztok!
Szokásos problémába futottam bele....írogat a teló (Cubot One arany betűs) hogy kevés a belső tárhely.
Ez ok csak az a bibi hogy nem töltöttem le mostanában semmi új appot.
Ezeket töltöttem le:
WhatsApp
Viber
Googl Play Áruház
Sensor Music player
DU Battery SaverAz ismerősömnek (ugyan ez a teló) ugyanezek az appok vannak fenn + 10 másik.....és van még 450 mb belső tárhelye..
nekem meg 30- 40 mb.
Amit lehetett áttettem SD kártyára.
Az összes frissítést leszedtem róluk + a térképről is. Vissza is jött kb 100 mb hely.
Eltelelt 1 hét és már megint csak 40 mb hely van.
Most felraktam a TrustGo virusírtót ( ez még felfért) nem talált semmit !!Mi a tököm van???
Rootolni nincs szándékomban.
Vírus lehet ami szaporodik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest