- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnia1969
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, az apróhirdetések közé feltettem egy Cubot One Silver 1GB/8GB 4x1,5GHz telót.
Üdv.
-
hunnia1969
csendes tag
válasz
hunnia1969 #898 üzenetére
Hopp, a touch recovery linkje lemaradt: [link]
-
hunnia1969
csendes tag
Szia!
Megpróbálok segíteni, hátha sikerül. Az én telefonom Cubot One 1GB/8GB MTK6589T 4x1,5GHz.
Én így csináltam.Root
1. Töltsd le a Framaroot nevű progit innen: [link]
2. Másold az SD kártyára és telepítsd fel az alkalmazást.
3. Indítsd el a Framaroot alkalmazást, felül válaszd ki az "Install SuperSU" lehetőséget, alul pedig Faramir lehetőséget. Ha sikeres a root, akkor kiírja, hogy "Success :-) ..........." Ezután idítsd újra a telefont.
4. Tölts le valamilyen root checker progit a play-ről és ellenőrizd, hogy rootolt-e a telefon.CWM telepítése:
1. Töltsd le a Play-ről a Mobileuncle MTK Tools nevű alkalmazást. Telepítsd fel.
2. Töltsd le a Cubot One-hoz való CWM-et. Innen a 6.0.4.4 sima recoveryt töltheted le: [link], innen pedig a 6.0.4.4 touch recoveryt:
3. A leöltött CWM-eket másold az SD kártyára (én a sima recoveryt telepítettem).
4. Indítsd el az Mobileuncle MTK Tools alkalmazást, válaszd a "Recovery Update" menüpontot. A betallózott recovery img fájlok közül válaszd ki azt, amelyiket fel szeretnéd telepíteni. (pl nálam Cubot-One_recovery_6.0.4.4.img)
5. Telepítés után a telefond kapcsold ki, majd a bekapcsoláskor nyomd egyszerre a hangerő fel és power gombot addig, amíg el nem indul a CWM.A CWM-ben tudsz készíteni mentést, viszont azt csak CWM-ből lehet visszaflashelni a telefonra. CWM-ből tudsz romokat is telepíteni (kizárólag azokat, melyeknek a leírása tartalmazza, hogy CWM-ből telepíthető).
De minden buhera előtt MENTÉS! Lásd az 880-as hozzászólásom.Én azt mondom, svgyulával ellentétben, hogy érdemes kipróbálni több romot is, már csak azért is, mert pl: a fényképek minősége eltérhet más-más rommal készítve. Ezen kívül pedig szubjektív, kinek mi jön be.
Én pl. ezt a MIUI romot használom nagy megelégedéssel: [MIUI 4.1.19]
Nekem tetszik, jó képeket tudok vele lőni, wifi tökéletes, GPS pár másodperc alatt talál jelet és tartja folyamatosan, kiegészítő hasznos programok, stb.Sok sikert!
-
hunnia1969
csendes tag
Szia!
Én innen [link] töltöttem le a 6.0.4.4-es recoveryt és a touch recoveryt. A sima recoveryt flaseltem fel, tökéletesen működik.
ROM és frissítés
Én is az itt [link] található MIUI ROM-ot raktam fel és remekül működik. Viszont megosztanék egy dolgot, ami nálam kisebb idegeskedésbe torkollott.
A rendszer szólt, hogy új frissítés elérhető a MIUI 4.3.24-es fejlesztői változat. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy hajrá, ráengedem azt a frissítést. Szerencsére szólt a rendszer a frissítés előtt, hogy készítsek mentést a telepített alkalmazásaimról, beállításaimról, stb... Gondoltam hely van, mentsünk. Miután kész lett jöhetett a frissítés. Elindult, végig is futott, majd újraindítás. Na ekkor történt meg az, amit nem szerettem volna megtapasztalni.
Az indítás után CUBOT felirat felvillan, majd eltűnik, majd felvillan és eltűnik. Gondoltam idő kell neki... Hát nem történt más hosszú idő után sem.
Akksi ki, be, újraindítás. Ugyanaz, mint az előbb.
Hát jó, gondoltam nincs más hátra CWM-ből ROM újratelepítés. Szerencsére minden ment simán. Felraktam a csupasz rendszert, csak a beállításaim, applikációim, üzeneteim nem voltak sehol.
De szerencsére a Biztonsági központ/Mentés menüpontja alól vissza tudtam állítani minden applikációmat, levelezési beállításaimat, stb...Nem tudom, hogy csak egyedi eset volt-e az enyém, de nem árt az óvatosság
és MENTÉS minden buhera előtt! Ezután csak akkor teszek fel új MIUI-t ha kimondottan Cubot One-ra is megjelenik.
Azóta is minden hiba nélkül gyorsan és gördülékenyen fut a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest