Új hozzászólás Aktív témák
-
KáZéé
tag
válasz
Viktor0610 #759 üzenetére
amit xposedben találok az "Chinese T9 Pinyin for SmartDial" gondolom nem ez kell nekem. Más pedig nincs
-
KáZéé
tag
válasz
Viktor0610 #756 üzenetére
Köszi szépen a sok választ. Gondolom a T9 lesz a gond nálam is. Gravityboxban ezt hol találom pontosan?
-
KáZéé
tag
Következő problémám: Tárcsázóban szeretnék úgy nevet keresni mint az összes többi telefonommal eddig. Pl ha rá akarok keresni arra a névre, hogy "Zoli" akkor nyomom hogy "9654" és akkor az összes zoli megjelenik a listában. Nos ez ennél a telefonnál nem történik meg. Dob ki neveket, de közül sincs a Zoli-hoz. Töltöttem le másik tárcsázót, azzal működik, de az a tárcsázó pedig nem tetszik. Vmi megoldás?
-
KáZéé
tag
Megjött a telefon, minden oké, 1 kivétellel.
Bármennyit töltöm a telót, 61%-nál nem tölti fel jobban.
Mi lehet ez? Volt már valakinek ilyen gondja?
-
KáZéé
tag
Péntek 13:30 óta nem változik a trackingem. Még mindig "Küldemény vám elé állítva". Mit ülnek annyit fölötte? Most vagy engedjék át, vagy vámoljanak meg
Csak haladjunk. Amúgy a szállítmányok repülővel jönnek? Valamint jelenleg Pesten a reptéren lehet a cucc? Ott vámolnak?
-
KáZéé
tag
Sziasztok!
A geekbuyingról rendeltem egy Cubot One-t 02.20-án. A telót 02.26-án küldték el. Az normális, hogy a "Track your order"-nél még mindig "No record!" felirat található? Másfél hét alatt azért már csak történt vmi azzal a szállítmánnyal nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest