Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolika87
csendes tag
Köszönöm szépen!!!
Erre bizony nem is gondoltam, pedig korábbi tapasztalatokból eszembe juthatott volna. Szépen átpakolgattam az összes progit belső tárra, egyből ott vannak a listában, remek.Másik:
Még majd én is meg akarom csinálni, hogy legyen értesítő fényem, ehhez akkor ha jól vettem ki, a Gravity Box-ot kell telepíteni? -
Szaraz
tag
Szia!
Hát ez nagyon gyönyörű! Nem férne el benne egyébként 2GB RAM?
De ha az ára tényleg ennyire kedvező lesz, akkor meg lesz az új telefonom.
Egyébként a Cubot One-nál írtam a Nokia headset problémát, viszont az asszonynak volt egy régi Sonys, és azzal tökéletesen működik. Még jó, hogy nem vettem másikat.
Viszont lenne egy kérdésem: Cubot One, 1. Sim sima előfizetéses SIM kártya, 2. Sim feltöltőkártyás SIM. Beállítottam, hogy a 2.Sim az adatforgalom, de ha kikapcsolom a mobiladatforgalmat ( WiFi közelben vagyok ), majd visszakapcsolom, automatikusan a 1. Sim-hez társítja a mobilforgalmat. Nem lehet ezt valahogy állandóra beállítani, ne kelljen mindig manuálisan állítgatni? -
Keliontom
csendes tag
Hát igazad lehet, de ezt igazabol nem ő akarja, hanem én
. Ő azt sem tudja mi az a root. Főként azért akarom a root jogot, mert van egy aplikáció amin keresztül én majd tudom irányitani a telefonjét, de ahhoz szükséges a adminisztrátor jog. Ez pont azért kell, mert ha valami probléma akad, akkor én fellépek és megoldom helyette. Gyorsabban megy mintha majd hangban probálom elmagyarázni mit tegyen.
-
laslie92
senior tag
Nem tudom regisztrálva vagy e a kínai telefonok fórumára de oda nyugodtan feltöltheted vagy akár privárban át küldtheted nekem ha gondolod! De ezeket is köszönöm és azt is hogy fáradtál vele!
-
laslie92
senior tag
Én megkérdeztem tőlük emailben tényleg dolgoznak a telefonon de majd csak március április körül lesz forgalomban a hadver sem mérvadó csak a SOC biztos a telefon neve kinézete változhat.. Magyarul csinálnak új SOC-os telefont...
Szerintetek a CUBOT GT99 vagy a Cubot One camerája jobb?
-
Keliontom
csendes tag
Köszi. Utána nézek, remélem nekem is működni fog.
Amúgy az öcsémnek a telefonjáról jött fel a fólia. Nekem még nincs ilyen telefonom, de remélem hamarosan lesz, ugyanis tegnap megrendeltem. Már nagyon várom!!! Ez az időszak a legnehezebb, amíg megérkezik, de majd csak kibírom valahogy.
-
-
Keliontom
csendes tag
........................,,-~*~,,
......................./:.:.:.:.:.|
......................|;.;.;.;.;./
......................|.;.;.;.;.|
............._,,,,,_.).;.;.;.;.|
.........,,-":.:.:.:."~-,;.;.;.|
........(_,,,,---,,_:.:.);.;.;..",,
......,-":.:.:.:.:.""-,,/;.;.;.;.;.",
.....(:.__,,,,,,,,,___);.;.;.;.;.;|
...../"":.:.:.:.:.:.:¯""\;.;.;.;.;.,"
....\",__,,,,,,,,,,,__/;;;;;;;;;/\
.....\.::.:.:.:.:.:.:.;.);;;;;;;;;/:\
.......\,,,,,---~~~~;;;;;;;;,"::::\
.........."""~~--,,,,,,,,,,-"::::::::::\
...................\::::::::::::::::::::::\ -
Szaraz
tag
Sziasztok!
Nekem 5:40 - 23:00 ig megy, én kedden reggel vettem le a töltőről és péntek este 14%-nál csatlakoztattam. Szerintem remek, és így nem csinálja, hogy 30%-ról hirtelen ( pár óra ) lemerül.
Ha ezt tudja tartósan az nagyon-nagyon jó. Akkor már csak ezért megérte megvenni. -
Brain75
senior tag
Az a sok idétlen el életlenedés amiatt van hogy hagytad hogy a Youtube javította a videót, mert remegést érzékelt a videóban.
Ez csak elrontja a felvételeket. Nekem TS7 van és videó közben nem állít ennyiszer élesre, emiatt mondom azt hogy a Youtube tette tönkre a videót. Amúgy ez nem 640x480, hanem tényleg HD.
Csinálok majd én is egy teszt videót és felrakom. Közel sem 640x480-as videót csinál a telefon, hanem tényleg HD felvételt készít.Még ha az Exif adatokat variálják is a kínaiak, azt nem tudják átvariálni hogy 640x480-ból HD minőséget csinálnak.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Én meg sajnáltam a 15 dolcsit, és inkább szart vettem rapszodikus autófókusszal! - nem értelek, illetve félre érthetlek Téged - remélem
tehát ha jól értelek akkor a Te masinád lényegesen jobb minőséget produkál - kíváncsi vagyok, hogy miről maradok le. Töltsd fel vhova. Valamint örülj neki, hogy nem fogtál ki gyenge kamera modulos masinát! Jehova Áldása
-
FalconKnight
aktív tag
Szia! Én egy ROM cserét ajánlanák neked, mondjuk MIUI-ra
A bekapcsolási hangot meg csak úgy lehet elkerülni, ha néma üzemmódban kapcsolod ki a telefont. Ez a gyári launcher tényleg egy nagy rakás...
#Skót
Sanos G4-el kapcsolatosan nem sok új infót tudok veled megosztani, a tulaj elégedett vele, minden működik rajta, jól össze van rakva, kijelző szép, elvileg a kamera is egész jó. Nekem nem volt lehetőségem összehasonlítani őket, de a lényeg, hogy elégedett vele, biztos az is egy jó teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest