- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Silenzio #12562 üzenetére
Szeretek konfigolgatni amikor van értelme, de 1órát szórakozni nincs kedvem azért ,hogy 3-4fps -el többet kapjak...ami valsz még mindig nem lenne elég ahhoz ,hogy ne akadjon...nekem tetszenek a veryhigh beállitások nincs velük semmi gondom leszámítva ,hogy fergeteges diavetítésben van részem amikor nagyobb akció van.
-
feka007
veterán
válasz
Silenzio #12543 üzenetére
GS azóta ilyen szar, mióta megjelent a wow, szerintem abba hülyültek bele... Vagy inkább csak akkor kezdték el pénzelni őket, mert azóta még nem láttam volna náluk EA-s vagy Ubi-s játékot 85% alatt... Rég nem is veszem őket, csak boltban belenéztem a novemberi számba és már meg se lepődtem, hogy 88%-ot adtak a Pro Streetre, persze csak azt nem indokolták meg, hogy miért...
Mod: amúgy ez a videókommentár tényleg nagyon gáz, főleg a gyerek hangja. -
törölt tag
válasz
Silenzio #12543 üzenetére
"Mitől Nuclear? Inkább olyan mint a GSTV tesztek. Ők se sokkal jobbak, díszes egy társaság. Egyre jobban utálom őket... Lehet felnőttem? Hát már ideje volt, így is késtem vele vagy 7 évet..."
GS tényleg nagyon színvonaltalan lett
Az a video eszméletlen...a zene alatta meg a csávó hangja. -
debut12
aktív tag
válasz
Silenzio #12503 üzenetére
Nyomassál már pár képet, kíváncsi vagyok rá.
Tervezem egy 1GBos 8800GT vásárlását(majd ha már végre kapható), vagy lehet megvárom az új 9XXXes szériát. Azzal csak az a baj, hogy febr.-ban nem az új zászlóshajó érkezik, hanem a középkategóriás hulladékok.
A mostani kártyámmal inkább még nem bűvészkednék. -
djtoomi
addikt
válasz
Silenzio #12461 üzenetére
Igen,értelmes ember,de nagyra van vele hogy sims 2 elfut neki maxon 20fps-el...Akkor nézett nagyot mikor nagynehezen csakazértis feltettem az én gépemre és emgmutattam hogy kéne mennie...
Meg tudod azt mondja hogy minden játék elindul,multkor azt akarta itt adjam el a gépét 200-ért,szal télleg semennyire nem ért a géphez,de azt mutatja hogy nagyon.Ennél jobban csak azt szeressük,akinek celeron 2.4ghz-es 478-as van,codegen ház-táp,512mb ram,fx5200,és minden játék elindul neki.Ahhoz képest van egy-kettő amin meglepődtem,és tényleg viszonylag jól megy...
-
feka007
veterán
válasz
Silenzio #12426 üzenetére
Ez van, most mindenki a Far Cryjal érvel, hogy az mennyivel jobban futott, pedig anno annál is ment a sírás, hogy akadozik maxon... Két év múlva, amikor majd a következő hasonló jellegű gamma lesz kint, majd mindenki megint csak arra fog emlékezni, hogy a 10800GTX-en milyen jól futott a Cryis.
-
feka007
veterán
válasz
Silenzio #12285 üzenetére
Nekem nem tetszett a Timeshift grafikája, olyan unalmasak a pályák, hogy a harmadik után leraktam a gémet. Úgy az egész játék nagyon el lett k*rva, többet vártam volna a grafikai tupírozás mellett ennyi halasztás után...
Bioshockban hol voltak szépek a textúrák? Majdnem abbahagytam a játékot, amikor a második pályán kinéztem az ablakon és megláttam a 2d-s, mosott város textúráját(ráadásul a játék során folyamatosan ugyanez ismétlődik...)
-
feka007
veterán
válasz
Silenzio #12264 üzenetére
Azokat a DX10-et demonstráló videókat én is néztem ahol mindenütt beszűrődött a napfény, és szerintem az az ultra high lesz- De azokat a videókat mind képkockánként renderelték... Mindenesetre nem hittem volna, hogy a belső terek is így odab.sznak majd, azt hittem abban az UE3 a jobb, de ez porig alázza belső terekben is.
-
pisti
őstag
válasz
Silenzio #12262 üzenetére
Akkor nálad nem kapcsolódnak be valamiért az effektek.
Én még a 8600GT-vel 800*600-ban toltam, hogy élvezhető sebességgel menjen sunshaftssal meg parallax mappinggal, meg ultrás view distance hackkal (sok beállítás mediumon maradt persze, csak a lényegesek nem), és bizony nagyon látszott abban a felbontásban is. Egyébként ha a "con_restricted 0"-t is beírod a konfig fájl hackodba, akkor a konzolba is beirogathatod játék közben ezeket a cvar parancsokat és át is vált ahogy beírod, ergó rögtön látod ha változik valami.
Szerintem egyébként nem abban a nehézségi cfg-be írtad be a cvar parancsokat amiben játszol és azért nem aktiválódnak, így látatlanban erre tippelnék legalábbis. -
feka007
veterán
válasz
Silenzio #12215 üzenetére
Nálam benne van az idei top3-ban a játék, indoklásként itt a cikkem róla [link] Próbáltam nem elfogultan írni, ezért a negatívumokat is szépen megindokoltam.
A Far Cryban az első pályákon még évek elteltével is sokat bolyongtam, baromira tetszett a non linearitás és a gyönyörűen ábrázolt szigetek, de végig egyszer sem vittem, a vége annyira sz*r volt... -
Goliath8
csendes tag
válasz
Silenzio #12215 üzenetére
Szia!
Nem kioktatni akarlak, de a cloak lényege nem az hogy láthatatlan vagy, hanem hogy eléd rajzol egy a környezethez majdnem 100 % -al megegyező látszat teret.
Ettől cloak, de attól még ha fény vetül rád árnyékot fogsz vetni. Ezt a technikát már kísérletezi több ország hadserege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest