- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Speed® #10876 üzenetére
Sima high,xp-m van,és még nem hackeltem,egyedül az árnyékokat vettem meiumra.Jó akkor úgy mondom,hogy tengerpart,ugybár ott van rögtön az erdő,víz(ezalatt azt értem mikor jó mélyre beószol,nem a nyílt vízre,hanem a parttól olyan 50m-re,és teljesen lemész,és előre nézel,nekem ott ugrik le 20 köré.Amugy a 17 fps az olyankor van mikor beérek egy nagyobbacska bázisra,és vagy 15 katona jön szembe.Én minimum vagyok már a 3. pályán,már annyi annyi átvezető volt,de lehet hogy nem 3. hanem 5 vagy 6. páláyn vagyok már,de már borzalmasan nehéz.Pedig easyben van.Mikor kezdtem nagy bátran megyumtam hardra.Nah az érdekes volt.
De azért nagyon szép mikor megyek az erdőben,elbujok egy bokorba,és igy hajlnak az ágak,meg meglövök egy lvelet,és elhajlik,vagy meglövök egy hordód,elkezd folyni az olaj,bedobom a vizbe,és a viz szépen lassan feketedik.Amúgy akkor sztem a legszebb a játk(veryhighon kívül) mikor 1152x864-ban 4x-es élsimitással minden fullon van,vagy 1024x768-ban minden fullon és 16x-os hq vagy miben van.Na akkor gyönyörű.
-
djtoomi
addikt
válasz
Speed® #10872 üzenetére
Mos tpróbáltam fraps benchmarkot,úgy hogy fps le van korlátozva max 60-ra,így 1280x1024-ben minden fullon ezt kaptam:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
23914, 491243, 17, 62, 48.681Nem toltam sokáig csak pár percig,de szteme gész jó.Ha nincs limitálva az fps,a max olyan 75-80 szokott lenni.Ez most az első pályán a tengerparton,és vízben volt.Direkt visszahoztam ide,mert itt a legekvesebb az fps.Amúgy a relic az hanyadik pálya?Illetve az assault hányadik?
-
Kokusz
tag
válasz
Speed® #10859 üzenetére
Hát igen. Csak az a fránya 18. Én ugy nem tudok játszani. Hozzászoktam a 70-80-hoz. De ezek szerint nálad sem megy tul jol. Amugy ha az égre felnézek akkor olyan 100 körül van a frame. Szoval az átlagom nekem is jo. Hozzászolás vadász nem vagyok én le sz..rom ha 15 év mulva is ujonc leszek
-
debut12
aktív tag
válasz
Speed® #10837 üzenetére
Nem szó szerint értendő a szar, de inkább egy intel+nv, ja és MOST!!
Amikor fordítva volt, akkor nekem is AMDm volt, egy thoroughbred magos Athlon XP 1700+om felhúzva 2000+ra, és aláztam vele a 2gigás intelt, és a 2.4es celkát.
ATIra sosem neveztem be, elég volt látni a haveréknál mit tudnak. Az X1900XTX 5-10FPS-t ráver a GFre, hasonló az áruk, akkor inkább NV+tuning, és maradtam a márkánál ami eddig bizonyított.(leszámítva a gf4et)
Amúgy az ár/értékkel úgy vagyok, mint már írtam, hogy inkább várok még 1-2 hónapot, és azt veszem ami a szívemnek kedves, nem szeretek kompromisszumokat kötni, elvégre is nem 1kg kenyeret veszek, amit másnap megint kell. -
djtoomi
addikt
válasz
Speed® #10822 üzenetére
Jó akkor mond azt hogy tuningolva,nekem 8800gt-n alapon elfut,30fps az már úgy kényelmes.
Amugy az volt a poén,hogy a végén ott volt a smiley,ebből a szempontból volt úgymond "poén".Neked 1152x864-ben nem kényelmetlen a moncsi felbontása amúgy crysisban?Nekem is ilyen moncsim van 2 napja,de igy is elég kellemetlen nemhogy 1024x768-ban,amúgy húzva 1280x1024-ben megvan full highon a 30-35fps,ami már jó. -
djtoomi
addikt
válasz
Speed® #10810 üzenetére
1024-ben kb valóban mehet highon...Te még életedben nem mondtál hülyeséget,vagy nem érted a poént?Sztem már visszavehetnél kicsit akiosztó stílusodból,még a multkor pár moderátor si emgmodnta már,az én saramat ne keverd ide,semmi köze,és érzem hogy azzal fogsz jönni.És igen enkem szegezed a következő kérdést,használtam-e 2900pro-t.Ige használtam,1 hete nincs nálam,és 1280x1024-ben 1-2 volt highon a többi mediumon,és igy volt 30 fps körül-felett.Ha a 8800GT meg 3gb ram,meg egy e6750 3.4ghz-re huzva nem elégiti ki,és 1024x768-ban,élsimitás nélkül full highon van midnen,ugy hogy néhol 20 fps,néhol 80fps,akkor felejtsd el az állitásod.Ne azt nézd hogy röccmentesen vagy sem,hanem azt hogy hány fps,sokaknak 20fps is röccmentes,sokaknak emg 30fps a röccmentes.Nekem 25-26fps már kb röccmentes,de ismerek oylan embert is akinek 15fps már az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest