- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
mert_csokis #13348 üzenetére
Ízlések és pofonok, én pl nem bírok AA nélkül játszani, ezért is 2 map után abbahagytam a crysist mert egyszerűen irritál h. amúgy egy szép játékot elcsúfit h. egy kunyhó mesziről nézve recékkel teli és ez képeken annyira nem jön át, de játék közben nagyon zavaró tud lenni.
Persze ízlések és pofonok.
-
kop8
őstag
válasz
mert_csokis #13345 üzenetére
Oké, de azért szebb lenne a kép élsimítással.
-
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #13345 üzenetére
és csak magas értéken ad szebb látványt.
-
donsergiooo
senior tag
válasz
mert_csokis #13107 üzenetére
oksa neked van igazad.......
-
donsergiooo
senior tag
válasz
mert_csokis #13104 üzenetére
Ha az ajánlat megfelelő lett volna, de nem postázgatok előre semmit!
Üdv!
-
ipavlidu!
tag
válasz
mert_csokis #13035 üzenetére
A vicc az hogy 8000 Ft kiadassal tudnek szerezni (a mostani kartyamat eladva) 8800GT-t, raadasul semmi posta, ilyesmi. Csak a szuloi engedely kene. Ember....
Ez olyan meltatlan.
(
)
-
ipavlidu!
tag
válasz
mert_csokis #13040 üzenetére
Kosz a valaszt.
A procikihajtos para onnan jon, hogy sok okos beleultette a fejembe (ezekszerint).
-
Maotun
őstag
válasz
2 gb ddr 400 king max , amd x2 4600+ cpu, 8800 gts 512 (uj GTS) lapozo file nincs
oszt tolom a crysist fullba2db 3870 -el szaggatott
meg eggyel is
-
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #13033 üzenetére
oké megtaláltam ezeket van egy bauer easy normal és hard a bauer az gondolom a delta, mert ott a fáljban a diff level 4, a hardnál 3 akkor az lesz ami nekem kell a realisztikus, na akkor csak simán másoljam be a végére?
-
ipavlidu!
tag
válasz
Aha. Csak már elég nehéz lenne megoldani a kari elpasszolását. + E4500 lehet hogy nem is lenne elég a 8800GT alá. 3870 tényleg ennyivel erősebb? Hmm. Ugyanakkor úgy tűnik mostmár tényleg nem fogok 180 fokos fordulatot venni, mert vlaamitől bugos az egész, a betöltés után beleteleportál a talajba és annyi.
-
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #13026 üzenetére
nem értem valamiért nem mennek a parancsok, elötte nem kell valamit beírni? egy az egyben lemásoltam amit írtál
-
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #13026 üzenetére
köszönöm ez egy nagyon hasznos hsz volt számomra
nem jutott eszembe, hogy sunshaft nak hívják, kipróbálom őket meg azt az edge AAt is. köszi -
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #13019 üzenetére
azt megtudod nekem mondani, hogy a blurt parancsal hogyan kapcsolom ki, mert ugyebár a menüben ez a képi hatások-at kell alacsonyra venni de akkor még közepesen is kivesz szép fényeffekeket amik nekem kellenének de a blur nem. van rá parancs?
-
killipoly
aktív tag
válasz
mert_csokis #12971 üzenetére
Neked melyik verzióu fraps van fent?Mert én hiába indítom el crysis alatt nem produkál semmit...
köszi -
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #12971 üzenetére
jó képek de a te kártyáddal bírnia kéne egy kis AAt mert ahogy láttam ezeken a képeken nem volt beállítva. szerintem próbáld ki, ahogy láttam mindenhol 50fps abba belefér még akár a 4xis sztem próbáld ki
-
Henker2
addikt
válasz
mert_csokis #12657 üzenetére
Szerintem azért ez a patch a legújabb, nálam Nvidia 169.09-es forceware-val csak eszközöl valami javulást!
-
Henker2
addikt
válasz
mert_csokis #12649 üzenetére
Én is kiváncsi lennék! Mennyit javit az alap játék sebességén a patch?
-
Laraxior
titán
válasz
mert_csokis #12649 üzenetére
semmit röviden és tömören
-
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #12629 üzenetére
hát nem tudom, megéri ezt fölrakni az utlosó képen pl az eredeti szerintem élethűbb, bár mind a kettő elképzelhető különböző fényviszonyok mellett, szerintem nagyon sokat kell bámulni a napfelkeltket és egyebeket, hogy élethű napsütést lehessen kerálni, jah mmeg az összes képet eltudom képzelni néhánynál látvanyosan szebb a moddolt de néha mintha ugyan az lenne csak felhős/napos időben lásd a tankos kép
-
djtoomi
addikt
válasz
mert_csokis #12631 üzenetére
Mert nem demohoz van gondolom...
"Vásárolj meg" egy teljes játékot, hidd el jobb.
Amúgymeg télleg napfelkelte meg ilyemsi jobb, de a grafot rombolták, főleg a ásodik, harmadik emg negyedik dzsungeles képen látszik, hogy a növényzet, ehh, levelek... -
djtoomi
addikt
válasz
mert_csokis #12629 üzenetére
Hát szerintem az eredeti játék sokkal jobb.
-
Alpachino
veterán
válasz
mert_csokis #12578 üzenetére
"A Post Process effekteket kell Low-ra venni"
A magyar menűben ez minek a megfelelője ?
-
ChromeX
addikt
válasz
mert_csokis #12582 üzenetére
ismerem a frapsot csak az egy picit lassít rajta ezért valamivel kevesebbet mutat csak azért akartam parancsal
, köszi
-
Silenzio
addikt
válasz
mert_csokis #12556 üzenetére
Én a "gyári" high-okhoz képest mondom, amit menüben lehet beállítani. Nekem ég és föld volt. A HDR tényleg ocsmány, abszolút használhatatlan, nem látni semmit. A blur szintén fölösleges.
-
feka007
veterán
válasz
mert_csokis #12501 üzenetére
Nekem a cápa a kedvencem, bár azt nem lehet dobálni.
-
feka007
veterán
válasz
mert_csokis #12447 üzenetére
Azért nem mondható, hogy rosszul van optimalizálva, mikor egy 9550-en elfut, mindenki az UE3-mal érvel, hogy az milyen jól megy, de a legtöbb else indul ilyen vason.
-
djtoomi
addikt
válasz
mert_csokis #12441 üzenetére
Attól félek hogy ez az optimalizálás ez a grafikát is gyengíti,a gránát hatótávolságának csökkentése faxság,a víz emg csobbanjon akkorát,meg hullámozzon akkorát amekkorát csak bír,és a csalókat nem lehet kikerülni...
-
feka007
veterán
válasz
mert_csokis #12412 üzenetére
Ez tényleg az, vminek a jele lehet. Lehet, hogy egy rossz ómen!
-
Silenzio
addikt
válasz
mert_csokis #12408 üzenetére
Azon a pályán ahol be kell jutni a bányába, ott nekem irdatlan lassú volt először. 12-15 fps. Most nem tom mert nincs kedvem játszani vele. A hegy gyomra sima liba: 40-50 fps akár Very high-on is. (gondolom) A hegyes, havas részek kb. az első pályák sebességén mozognak, persze a vége felé ott is van 1-2 nagyobb hirig, kb. a Terminátor filmek háborús jeleneteire hasonlítanak... Ott is lassú lesz
A hajón a végén nekem borzasztó sokat swappelt, de a vga teljesítménye kielégítő volt.
-
fpeter07
veterán
válasz
mert_csokis #12412 üzenetére
és egymás után 2-szer, ez már rekord
-
feka007
veterán
válasz
mert_csokis #12408 üzenetére
Csak az utolsó boss fightnál van drasztikus lassulás, ott visszakellett vennem 1024-re, hogy very highon is flottul fusson.
fpeter: Nem, tudtommal csak Radeon létezik...
mod: jaja, lol. -
simo the new
csendes tag
válasz
mert_csokis #12193 üzenetére
Hát jol csináltam ezeket másoltam be de az a legfelsö sorod nekem legallul van, az nagy baj lenne? Enyi a külömség. De megpróbálom megint és nálam a legtöbb hejen egyéni beállítást írt bemásolás után , lévén fullmagyar a crysisem szoval ez is stimmelne. De mivel nálad müködött (müködik) gondolom ezért valószínüleg te jobban tudod ezt akkor újra beírom. Remélem akkor mükszik majd , kössz a helpet.
-
pisti
őstag
válasz
mert_csokis #12193 üzenetére
A "con_restricted 0" sem árt, mert akkor játék közben is be lehet pötyögni ezeket a konzolba, és alkalmazza is az új beállítást a játék -> meg lehet nézni mi változik.
-
fpeter07
veterán
válasz
mert_csokis #12152 üzenetére
nekem a medium shadow eléggé betesz...
-
fpeter07
veterán
válasz
mert_csokis #11821 üzenetére
én nem vettem észre semmilyen különbséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest