- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keszegduda
őstag
Nehéz kontrollálni magát az embernek hidd el, régen én is ilyen voltam, de rájöttem hála bratyómnak, hogy meg kell várni a legalkalmasabb pillanatot és akkor lecsapni a dologra...
Spórolni is kell egy kicsit, mert a javadra fog válni idővel. Ez nem mint skót mondom, de én is szórtam a pénzt annó, még ha nem is nagy összegeket, de akkor is nehéz az ilyenből kijönni hidd el. Manapság aki belép ebbe az ördögi körbe, onnantól kezdve mondhatni reménytelen.Ha már Crysis, akkor mennék majd én is darálni a kis 7300GT-vel, csak mondjátok hol lesztek és mikor.
-
feka007
veterán
Én is tudom.
Ezt a kihajtja-nem hajtja ki dolgot pedig hagyjuk, mert egyáltalán nincs semmi tapasztalatod "tripla sli"-s rendszerrel, nekem sem , de a procival igen, és azt is mindenki mondta, hogy alapórajeles Q6600 nem hajt ki egy 8800GTX-et, nekem érdekes módon is több fps-em volt a 2,4GHz-es Quaddal minden játékban, mint a 3,2GHz-es C2D-vel, és hát nem véletlenül... Természetesen ezt olyanok mondják, akiknek soha nem volt tapasztalata ilyen procival, csak azzal érvel mind, hogy a játékok csak egy magot használnak, mikor ez sem igaz, rengeteg játék használja ki több, mint a fél procit. Ennyi.
Persze azt én se gondoltam komolyan, hogy 3 8800gtx-et kihajtana, bocs, hogy elmertem ejteni egy viccesnek szánt beszólást a jelenlétedben... -
Csabahun
senior tag
-
Vistaboy
veterán
Persze, most Mindenki ezt mondja. Jövő héten meglátjuk hogy milyen lesz. Elsőre úgyis Mindenki csak nézelődik és az állatokat lövöldözi majd...
Mondjuk az tényleg jópofa lenne, ha már végeztél a demóval és nem tudsz továbbmenni, leállsz madarakra lövöldözni, vagy pálmákra...
-
-
edgR
őstag
marmint hogy mit biztos nem?
mutass 1-1 kepet azonos beallitasoknal, ha magasabb fps-eket produkalt-e a q6600 a GRAFIKUS tesztekben (amit ketlek hiszen a q6600 is 2db e6600 valojaban), akkor hiszek neked. tobb mag = nagyobb pontszam 06ban. eppen ezert a 05 inkabb lenne meghatarozo. -
Vistaboy
veterán
És attól majd megdobódik nagyon az eladási statisztika, mert egyet kisorsolnak, nem?
rolko: Igaz, Vista alatt kell játszanod DX10-ben, de akkor inkább egy fasza kis 8800GTX-et vagy Ultrát sorsolhatnának ki. Anélkül hiába van Vistád, nem nagyon fogod tudni DX10-ben játszani (Hacsak nem vettél már közben egy 8800GTS-t).
Gerr'y: Hát, bármennyi is a Vista, Én max. egy Crysis-t vennék az árából.
Achill3uS: Én is remélem, hogy nem egy Far Cry-ba oltott Tomb Raider-t fognak csinálni.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest