- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz horvathkrisz #15084 üzenetére
Mert müködik Vista alatt a X-Fi??!
-
Devid_81
félisten
válasz horvathkrisz #15037 üzenetére
Az attól függ milyen vas van alá,aláírásodba levő?
Nekem az aláírásomba levőt lesd meg ott XP alatt 1024ben minden koxon élsimítás nélkül jó volt szép volt.
Viszont a végén akadtak gondok,pl a fő ellent is olyan 17-18fps el öltem
Máshol meg voltak helyek ahol 200-250ig felszaladt (pl a hajón)...
-
Romvr
őstag
válasz horvathkrisz #15017 üzenetére
Tudom
A "P" billentyű lenyomásával az illető jármű felemelkedik a földről, megfagy, majd visszazuhanva darabokra törik. Nem érdemes ujjat húzni Uri Geller-el
Szerintem mára ennyi. De azért még várom az ötleteket!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz horvathkrisz #14971 üzenetére
Ne kötekedj!!! (adatlap frissítve)
Amúgy mivel az eredeti hűtés olyan volt mintha VGA helyett egy sugárhajtású gépet tettem volna a gépbe, ezért megrendeltem az Accelero S1-et. Ideiglenes megoldásnak pedig leszedtem a gyári ventit a műanyag borítással és ráapplikáltam egy 12 centis procihűtő ventit aminek van szabályzója. Így most 45 fok körül megy alapjáraton 1700-as fordulat mellett (21Deci). Gyárival 45 körül ténferegett, de nem lehetett megmaradni mellette.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz horvathkrisz #14882 üzenetére
Ki az a bundás22?
-
Romvr
őstag
válasz horvathkrisz #14794 üzenetére
Igen, igen. Köszönjük Cevat Yerli, teljesen igazad van. Vagyis nem. Csinálsz egy olyan játékot amit még 5 évig senki sem tud futtatni elfogadható minőségben, ha mégis azonnal megbánja mert a története 0, és a játékidő is nagyjából ennyi. Ezt meg mind olyan áron kínálod, hogy embertelen csak mert... miért is? Mert ti vagytok a nagy Crytek, vagy mert EA keresztapa adja ki? Nevetséges. Persze hogy ezek után mindenki letölti. Kipróbálják hogy egy optimalizálatlan vacak demó után hogy futna a játék a gépén. Igen én is letöltöttem, és 20 perc után abba is hagytam az SP küldit és inkább a Sandbox2-ben ökörködöm (1x végigvittem még a megjelenés idején ez igaz.) És nagyon örülök neki hogy nem adtam érte 12 ezret, mert most ezt a megtakarítást egy olyan videókártyába fektetem ami már talán elviszi élvezhető minőségben a játékot. Talán nem techdemót kellene csinálni, és reklámozni a húdejó motort ami még 20 évig motor lesz, de ma csak egy több CPU-s Több GPU-s rendszer képes kipörgetni, és lefele skálázva nem jobb egy Unreal Engine 2-nél kinézetben. Legalább egy értelem sztorit, egy jó játékvezetést, és esetleg egy 10 órás játékidőt adhattatok volna, akkor megérteném hogy fel vagytok háborodva. //gyenge idegzetűek ne olvassák tovább// Felkínáltok egy rakás díszdobozos szart, és elvárjátok hogy kapkodjunk utána, anélkül hogy előbb bele ne néznék abba a dobozba. //18-as karika vége//
Adjátok csak a sok vackot konzolra is. legalább ők is megtudják hogy érdemes lesz előbb letölteni és kijátszani amit csináltatok.
-
törölt tag
válasz horvathkrisz #14794 üzenetére
Nem is tudom...Ezek szerint a Crytek álomvilágban él, hogy kiad egy űberbrutál gépigénnyel rendelkező játékot, ami pofátlanul rövid, és elvárja, hog boldog-boldogtalan megvegye. Az egész net azzal volt tele a kiadás után, hogy gyengébb gépre fel sem érdemes dobni, mert játszhatatlanul lassú, vagy erős kompromisszumokkal játszható. Erre rájött még a 6 órás játékidő, és a 12 ropis ár. Majd rájönnek, hogy a konzolra szánt progikat muszáj lesz optimalizálni, hogy elfusson rajtuk a progi, és ott ugyanúgy van kalózkodás is. Az tény, hogy jobban fogynak a konzoljátékok.
-
Soak
veterán
válasz horvathkrisz #8038 üzenetére
Igen...
-
Sirandrish
legenda
válasz horvathkrisz #7258 üzenetére
Szerintem is
t1: majd azt is kipróbálom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sakto
őstag
válasz horvathkrisz #6826 üzenetére
jo kérdés....
-
Sirandrish
legenda
válasz horvathkrisz #6826 üzenetére
ilyen szerkesztő akármi a kráájziszhez
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz horvathkrisz #6819 üzenetére
nekem ugy volt hogy szoftveresen 16*AF viszont bocsesz..az AA csak 2*es volt.
bár nemtudom most hogy van mert az AA is 4*es szoftveresen a gameba meg 2*es..akkor ez most milyen?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz horvathkrisz #6815 üzenetére
Far Cry-ról beszélt
-
Sirandrish
legenda
válasz horvathkrisz #6796 üzenetére
azért 8FPS-nélmég énnis többet katam amikor maxon volt
Vistan nyomod?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bbchris
senior tag
válasz horvathkrisz #6133 üzenetére
A legnagyobb baj az hogy el van k*rva a grafikai motor . Ez az amikor az EA valamiben benne van az tutira nem működik jól . Azért a nagy játékírók megírhatták volna normálisabb motorral is hogy kevesebb konfigon is elmenjen . Azért felettív bosszantó hogy egy GTX-en néha beszaggat bár nálam jó volt . Ok szép grafik meg minden de sztünk elmenne ez kisebb gépen is ha normálisan írták volna meg .
-
vazimódó
senior tag
válasz horvathkrisz #6141 üzenetére
Mi mehet ott abba a topikba? Biztos készül az új jégkorongválogatott.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
ent
őstag
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
MaTTeS
senior tag
ezért ilyen ferdahajlamuakat akik egy karakterre izgulnak, a jó jel hogy legalább csaj karakterre nyomta
-
Manitou
veterán
Hát ez kész
-
Buldozer99
senior tag
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
greenmukk
tag
Ez beteg
-
Winner_hun
titán
-
keIdor
titán
Sose értettem mi a jó abban a sz@r WoW-ban...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
feka007
veterán
Jól rajtakapták a srácot hokizás közben...
-
keIdor
titán
Senki sem fikáz, vagy a bugokról már nem is szabad beszélni? Életem legjobb FPS-e egyébként...
Winner_hun: Úgy vettem észre sokat számít... 4GB-al sokkal simábban fut, mint 2GB-al, pont ma néztem...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
feka007
veterán
Pont rosszkor néztél be, tíz perc múlva gyere vissza, akkor már nem leszek itt...
-
feka007
veterán
válasz horvathkrisz #54 üzenetére
Miért, mit gondoltál? A játékok többsége nvidián fut jobban, ha egyszer megengedheti magának az nv, hogy kipengessen a játékfejlesztőknek, hogy az ő kártáyikon jobban fusson, akkor azt tudomásul kell venni. Stalker is enyhén szólva nvidiásra sikeredett véletlenül...
offba teszem, mert úgy látom már itt is kezdünk átmenni floodba...
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest