- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
horvathkrisz #15084 üzenetére
Mert müködik Vista alatt a X-Fi??!
-
Devid_81
félisten
válasz
horvathkrisz #15037 üzenetére
Az attól függ milyen vas van alá,aláírásodba levő?
Nekem az aláírásomba levőt lesd meg ott XP alatt 1024ben minden koxon élsimítás nélkül jó volt szép volt.
Viszont a végén akadtak gondok,pl a fő ellent is olyan 17-18fps el öltem
Máshol meg voltak helyek ahol 200-250ig felszaladt (pl a hajón) -
Romvr
őstag
válasz
horvathkrisz #15017 üzenetére
Tudom
A "P" billentyű lenyomásával az illető jármű felemelkedik a földről, megfagy, majd visszazuhanva darabokra törik. Nem érdemes ujjat húzni Uri Geller-el
Szerintem mára ennyi. De azért még várom az ötleteket!
-
Romvr
őstag
válasz
horvathkrisz #14971 üzenetére
Ne kötekedj!!!
(adatlap frissítve)
Amúgy mivel az eredeti hűtés olyan volt mintha VGA helyett egy sugárhajtású gépet tettem volna a gépbe, ezért megrendeltem az Accelero S1-et. Ideiglenes megoldásnak pedig leszedtem a gyári ventit a műanyag borítással és ráapplikáltam egy 12 centis procihűtő ventit aminek van szabályzója. Így most 45 fok körül megy alapjáraton 1700-as fordulat mellett (21Deci). Gyárival 45 körül ténferegett, de nem lehetett megmaradni mellette.
-
Romvr
őstag
válasz
horvathkrisz #14882 üzenetére
Ki az a bundás22?
-
Romvr
őstag
válasz
horvathkrisz #14794 üzenetére
Igen, igen. Köszönjük Cevat Yerli, teljesen igazad van. Vagyis nem. Csinálsz egy olyan játékot amit még 5 évig senki sem tud futtatni elfogadható minőségben, ha mégis azonnal megbánja mert a története 0, és a játékidő is nagyjából ennyi. Ezt meg mind olyan áron kínálod, hogy embertelen csak mert... miért is? Mert ti vagytok a nagy Crytek, vagy mert EA keresztapa adja ki? Nevetséges. Persze hogy ezek után mindenki letölti. Kipróbálják hogy egy optimalizálatlan vacak demó után hogy futna a játék a gépén. Igen én is letöltöttem, és 20 perc után abba is hagytam az SP küldit és inkább a Sandbox2-ben ökörködöm (1x végigvittem még a megjelenés idején ez igaz.) És nagyon örülök neki hogy nem adtam érte 12 ezret, mert most ezt a megtakarítást egy olyan videókártyába fektetem ami már talán elviszi élvezhető minőségben a játékot. Talán nem techdemót kellene csinálni, és reklámozni a húdejó motort ami még 20 évig motor lesz, de ma csak egy több CPU-s Több GPU-s rendszer képes kipörgetni, és lefele skálázva nem jobb egy Unreal Engine 2-nél kinézetben. Legalább egy értelem sztorit, egy jó játékvezetést, és esetleg egy 10 órás játékidőt adhattatok volna, akkor megérteném hogy fel vagytok háborodva. //gyenge idegzetűek ne olvassák tovább// Felkínáltok egy rakás díszdobozos szart, és elvárjátok hogy kapkodjunk utána, anélkül hogy előbb bele ne néznék abba a dobozba. //18-as karika vége//
Adjátok csak a sok vackot konzolra is. legalább ők is megtudják hogy érdemes lesz előbb letölteni és kijátszani amit csináltatok.
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14794 üzenetére
Nem is tudom...Ezek szerint a Crytek álomvilágban él, hogy kiad egy űberbrutál gépigénnyel rendelkező játékot, ami pofátlanul rövid, és elvárja, hog boldog-boldogtalan megvegye. Az egész net azzal volt tele a kiadás után, hogy gyengébb gépre fel sem érdemes dobni, mert játszhatatlanul lassú, vagy erős kompromisszumokkal játszható. Erre rájött még a 6 órás játékidő, és a 12 ropis ár. Majd rájönnek, hogy a konzolra szánt progikat muszáj lesz optimalizálni, hogy elfusson rajtuk a progi, és ott ugyanúgy van kalózkodás is. Az tény, hogy jobban fogynak a konzoljátékok.
-
Soak
veterán
válasz
horvathkrisz #8038 üzenetére
Igen...
-
Sirandrish
legenda
válasz
horvathkrisz #7258 üzenetére
Szerintem is
t1: majd azt is kipróbálom
-
sakto
őstag
válasz
horvathkrisz #6826 üzenetére
jo kérdés....
-
Sirandrish
legenda
válasz
horvathkrisz #6826 üzenetére
ilyen szerkesztő akármi a kráájziszhez
-
Sirandrish
legenda
válasz
horvathkrisz #6819 üzenetére
nekem ugy volt hogy szoftveresen 16*AF viszont bocsesz..az AA csak 2*es volt.
bár nemtudom most hogy van mert az AA is 4*es szoftveresen a gameba meg 2*es..akkor ez most milyen?
-
athomi
veterán
válasz
horvathkrisz #6815 üzenetére
Far Cry-ról beszélt
-
Sirandrish
legenda
válasz
horvathkrisz #6796 üzenetére
azért 8FPS-nélmég énnis többet katam amikor maxon volt
Vistan nyomod? -
bbchris
senior tag
válasz
horvathkrisz #6133 üzenetére
A legnagyobb baj az hogy el van k*rva a grafikai motor . Ez az amikor az EA valamiben benne van az tutira nem működik jól . Azért a nagy játékírók megírhatták volna normálisabb motorral is hogy kevesebb konfigon is elmenjen . Azért felettív bosszantó hogy egy GTX-en néha beszaggat bár nálam jó volt . Ok szép grafik meg minden de sztünk elmenne ez kisebb gépen is ha normálisan írták volna meg .
-
vazimódó
senior tag
válasz
horvathkrisz #6141 üzenetére
Mi mehet ott abba a topikba?
Biztos készül az új jégkorongválogatott.
-
ent
őstag
válasz
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
-
MaTTeS
senior tag
válasz
ezért ilyen ferdahajlamuakat akik egy karakterre izgulnak, a jó jel hogy legalább csaj karakterre nyomta
-
Manitou
veterán
válasz
Hát ez kész
-
Buldozer99
senior tag
válasz
-
greenmukk
tag
válasz
Ez beteg
-
Winner_hun
félisten
válasz
Aztaqva
-
keIdor
titán
válasz
Sose értettem mi a jó abban a sz@r WoW-ban...
-
feka007
veterán
válasz
Jól rajtakapták a srácot hokizás közben...
-
keIdor
titán
válasz
Senki sem fikáz, vagy a bugokról már nem is szabad beszélni?
Életem legjobb FPS-e egyébként...
Winner_hun: Úgy vettem észre sokat számít... 4GB-al sokkal simábban fut, mint 2GB-al, pont ma néztem...
-
feka007
veterán
válasz
Pont rosszkor néztél be, tíz perc múlva gyere vissza, akkor már nem leszek itt...
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #54 üzenetére
Miért, mit gondoltál?
A játékok többsége nvidián fut jobban, ha egyszer megengedheti magának az nv, hogy kipengessen a játékfejlesztőknek, hogy az ő kártáyikon jobban fusson, akkor azt tudomásul kell venni. Stalker is enyhén szólva nvidiásra sikeredett véletlenül...
offba teszem, mert úgy látom már itt is kezdünk átmenni floodba...
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #54 üzenetére
Jaja, Nvidiának van pénze rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA® driverek topikja
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest