- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
hoffman_ #21386 üzenetére
Nem, nem kell őket online aktiválni (Maximum Edition-nál legalábbis) csak beírod a serialt+Wars-nál kell egy felhasználó név és kész én online aktiválással nem találkoztam, szerintem az csak választható.
Viszont Gamespy Comerade-hoz kell online regisztrálni magad. (de ha nem használod akkor az úgy sem fontos)
-
-
twine
veterán
válasz
hoffman_ #19270 üzenetére
Közben figyelmetlen voltam és láttam válaszoltál..csak nem értem
tehát azt mondod te is csak annyit csináltál hog bemásoltad a mappát a megadott helyre..majd beirtad a konzolba amit kellet, és (a fagástól elteknitve) miután kiütötted enterrel a sort elindult az a cucc aminek kell? vagy mi az hogy beröccent? -
twine
veterán
válasz
hoffman_ #19255 üzenetére
Sikerült felpakolni ezt a Mod cuccost? Vagy esetleg valaki másnak?
Leszedtem, bemásoltam..a konzolban a főmenüben beirom azt a sort ami a readme-ben le van irva de nem történik semmi...Mit hagyok ki? segitsetek nekem pliiiiz,, ha valaki tudja hogy hogyan működik ez a cuccos...Köszi
üdv
Twine -
Terminator17
senior tag
válasz
hoffman_ #19222 üzenetére
azt a konzolbol elő lehet hivni őket ya, de full semmi változás nem lessz ..... elég kis gagyi a dx10 na majd a 01
tök fölösleges vele még az idődet is elpocsékolni arra h beállícsd de ha nagyon akaratos vagy akkor asszema topic elején megtalálod az irományt ahol valaki lefirkálta hogyan kell előhivni XP alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest