-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz agemate #20762 üzenetére
Csak a warhead-hez kell a tool, a sima Crysis-ban be van építve.
Ha 32 biten tolod akkor Crysis\BIN32\Benchmark_CPU batch file-t kell elindítani.
Ha 64 biten, akkor Crysis\BIN64\Benchmark_CPU.
Meg fogod találni.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz agemate #20760 üzenetére
Üdv!
1.: Ha benchmarkot akarsz csinálni akkor van beépített, nem kell fraps.
2.: Win 7 alatt a játék mappában jobbkatt a Crysis-on, és kiválasztod hogy dx9-es játék.3.: Azért szaggat mert a 2 giga ram kevés neki. Én is toltam anno 2 gigával, élvezhetetlen volt. Mióta 4 giga van, reccenésmentesen fut a gépemen, pedig nem egy erőmű:
(Ez mondjuk a warhead, de kb ugyanaz a gépigény
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
JoolsNOS
veterán
válasz agemate #20741 üzenetére
Elvileg ha a textútát felrakod highra vagy maximumra akkor az adja neki a szorzókat. Legalábbis én úgy gondolnám, de külön mint szorzót szerintem nem tudod állítani.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Dark KillerX
addikt
válasz agemate #20734 üzenetére
HD felbontáshon High minőségben nem fog futni a game élvezhetően a 4850-el sztem,de 1600-as felbontáson elég lehet a kari,főleg ha meg is van picit rántva,de a + 2GB ram most is kellene a Crysis.nak,bár ha Xp-n tolod akkor azért élvezhetőbb lenne még 2GB rammal is.
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest