- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
twine
veterán
válasz
aram01 #19643 üzenetére
Köszönöm szépen a segitséget....
Valójában mint írtam a mod-okat megtaláltam, nem is azzal van a gond,,hanem hogy melyiket ajánlanátok jó szívvel...Tudom izlések és pofonok...induljunk abból ki hogy nem városi páylákat szeretnék, meg hasonlók,,,,hanem inkább csak szépíteni(a már amugy is szép) játékot...Láttam pld az extreme ultra high mod-ot,,meg ilyesmi...szóval a véleményekre volnék kiváncsi melyiket használtátok, és melyiktől lett szép a játék és miért,,,tudom, felrakom és eldöntöm....de ha nem muszály nem telepitgetnék fel midnenféle "őrült" mod-ot....ezért kérném a véleményeket, és segitséget....
köszi
üdv
Twine -
NÉMÓ510
tag
válasz
aram01 #19588 üzenetére
Játékhoz használtad?Ha feltelepítettem újra,akkor lehet megpróbálom hamachival is.Ahogy visszaolvastam,láttam hogy sokan nyomták így a gémet.Csakhát az ugyanolyan kapcsolatot csinál interneten mintha lanba lennének kötve a gépek
.Ezért is rakom újra a játékot mert lehet hogy ott volt a probléma.
-
NÉMÓ510
tag
-
haxy27
aktív tag
válasz
aram01 #19564 üzenetére
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?refid=15&SORREND=ABC
csak regisztrált tagok tölthetnek a registráció ingyenes.http://www.gamershell.com/download_22566.shtml
tournament mappackhttp://www.gamershell.com/download_25212.shtml
Comuniti packUgy tudod letölteni miután a downloadra kattintotál hogy vársz 5 másodpercet a kép alatt megy a számláló és utána tudsz rá kattintani megint.
-
haxy27
aktív tag
válasz
aram01 #19561 üzenetére
ted fel az 1.2.1 pachet is. aztán nem árt ha multizol akkor a Crysis_Community_Mappack_v1.0
Crysis(R) Tournament Map Pack
Olyan meg van nekem is most egy két szerönál hogy fel csatlakozik de nem tölt be várhatók még ki nem nöl a szakállam.Lenne a forumozoktol egy kérdésem mert ugyan régota játszom már de még nem jötem rá.
1. Hogy tudom a jármüvet le zárni hogy más ne vigye el és ne robanjon fel ha nem vagyok ott egy ideig.
2. A VOT nak van hátul az ajtaja amit le lehet nyitni az utastérre gondolok azt hogy kell?
3. Hogy oldom meg hogy a teherszállító járművek belépési pontként müködjenek. Ijenkor lehet benük vásárolni meg minden. Ezt a votal is meg lehet csinálni mert látam több szeron. -
fpeter07
veterán
válasz
aram01 #19558 üzenetére
ha leírod mit ír ki, akkor többet tudnánk segíteni
2 játékmód van, deatmatch és powerstruggle, előbbibe fel kell venned fegyvert (ahol ujraéledsz ott szokott lenni), utóbbiba neked kell venned: tudsz venni bázisban, bunkerben, többi épületbe, prestige pontba kerül, azt ugy szerezhetsz hogy megölsz embert vagy épületet foglalsz
rangod mindig nullázódik (szerver váltás, új map..), ha eléred a kövi szintet akkor alapból több prestige-t kapsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest