- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Mukorka #21554 üzenetére
"plusz, ha dx9-ben nézzük őket, akkor össze sem lehet hasonlítani, az elsőben még egy nyamvadt sunray sincs alapból"
Nem, nincsen. Csak nem olvastad elég figyelmesen, amit írtam. DX10-ben van, very high-on(talán már high-on
) is, meg persze config fájl átírásával bele lehet hekkelni akármelyik módba, de ettől még dx9-ben nincsen alapból.
"Egyébként igen, a kettő nem olyan ingerszegény, így jobban mutat. Az összkép a fontos, nekem az Alice Madness Return is bejön, mert fantáziadús és ettől lesz szép pedig elég trágya már az a motor alatta."
Ugye? Természetesen én is így nézem, játék közben arra figyelek, hogy milyen az összkép és így nézve lényegesen szebb a 2.
Hiába tud többet motor, az ember alapjáraton játék közben nem oda figyel, hogy milyen durva a macskakövön a tesszelláció, hanem arra, hogy "apám odass mekkorát durrant az templom, amibe pokolgépet rejtettem".Milyen az Alice?O.o Megnézném, de pénzt hót ziher nem adok ki érte, amíg nem láttam, feleslegesen viszont le sem töltöm
-
persil
nagyúr
válasz
Mukorka #21552 üzenetére
A 2 azért tűnik szebbnek, mert én játszani szoktam, nem pedig a macskakövet lesem félcentiről, hogy most hány háromszöget is látok..
Az összekép sokkal szebb. Engem nem érdekel, hogy technikailag mit tud a motor( de érdekel, viszont ebben az esetben most nem ez a lényeg), hanem leülök, mint gémer, maxra húzom a két játékot és szebbnek látom a kettőt.Hülyeséget félretéve, igazad van, azért tűnik szebbnek, mert színesebb és több/jobb effek vannak benne, ráadásul ezerszer változatosabbak a pályák, ami rengeteget dob rajta.(plusz, ha dx9-ben nézzük őket, akkor össze sem lehet hasonlítani, az elsőben még egy nyamvadt sunray sincs alapból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest