- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetyy
őstag
válasz
JoolsNOS #22037 üzenetére
Már úgy értettem, hogy alapból rajta van a magyar nyelv(felirat), viszont csak a telepítésnél tudod beállítani, játék közben sajnos már nem tudsz más nyelvet választani.
Bár érdekes hogy van amelyik játék ezt meg tudja oldani.
Ettől függetlenül jó játék, éppen most fogom befejezni, utána jöhet megint a többi részHa némely játékban van magyar szinkron, ez sztem azért béna, mert nem hat természetesnek a beszéd.
Én végig azt hallom, mintha olvasná azt a pár sort.
Így meg számomra teljesen varázsát veszti hogy magyarul játszhatok...
De ez csak az én véleményem, lehet másnak semmi baja vele, vagy ha van, akkor az más jellegű
Persze örülök a magyar szinkronnak, de néha tényleg elég selejt, főleg mikor tizen- vagy huszonévesek beszélnek egy 50 éves szereplőnél -
huskydog17
addikt
válasz
JoolsNOS #21750 üzenetére
1. DX10-et támogató Radeonon ki se próbáltad. LOL
2. NVIDIA VGA tulajok is ugyanolyan súlyos technikai problémákról számolnak be a fórumokonA hiba a játékkal van, a DX10 mód enyhén szólva nagyon bugos. Na mindegy, erről nem akarok mélyen belemenni, mert szerintem nincs értelme.
-
huskydog17
addikt
válasz
JoolsNOS #21748 üzenetére
Képzeld igen. tudtam, hogy van nanoruhám, amit a játékban többször is kötelező használni ha tovább akar jutni az ember.
Nem, a hiba nem az én gépemben van, mivel nagyon sok más játékos is jelzett hivatalos fórumokban fagyást és egyéb technikai problémákat DX10 alatt. A másik, hogy ha az ember kikapcsolja a DX10 módot, akkor érdekes módon egyszer sem fagyott.
A 4 különböző konfig között szerepelt GCN Radeon is?
Azt, hogy nekem miért nehéz, kifejtettem korábbi hsze-ekben. ha érdekel, tessék visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Hisense LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest