- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
jaffa 2843 #21755 üzenetére
DX10 módban a játék rengetegszer lefagyott, volt, hogy egy perc után miután betöltött. Ez legfőképp az utolsó pályára volt jellemző. Amikor manuálisan kikapcsoltam a DX10-et, akkor rögtön megszűntek a fagyások. Az is könnyen lehet, hogy más szoftver verziók voltak nálad (driver, játék stb.)
-
huskydog17
addikt
válasz
jaffa 2843 #21752 üzenetére
A DX10 ott bugos, hogy nagyon instabil, emellett túl optimalizálatlan. Lehet, hogy 32 bites op.rendszeren toltad, ugyanis az is igaz, hogy x64-es OS-ekkel meggyűlik a baja.
#21753: Azért LOL, mert akkor nem jelentheted ki, hogy AMD VGA-kal van a gond, hiszen nem láttad futni élőben a játékot modern AMD VGA-val, pedig ezekkel is gond nélkül megy a játék, a kolléga előző hsz-e is bizonyíték erre.
Nem értem miért kevered ide a vásárlás témát, soha sehol nem mondtam, hogy milyet vegyél, és nem is fogom, nem értem hogy jött fel ez a téma.
Na mindegy, ne szemeteljünk tovább a topic-ban. -
Satyricon
addikt
válasz
jaffa 2843 #21632 üzenetére
Huhh.... Az a gáz, hogy a játékot már 2x végigtoltam régebben, de graf tuninghoz még csak most szántam rá magam. Szal semmit nem tudok róla, mit és hogyan kell csinálni. Esetleg valami leírást tudnátok ajánlani?
-
Satyricon
addikt
válasz
jaffa 2843 #21627 üzenetére
Szóval a játékban megnyomom a 0-t, majd beírom ezt a con_restricted 0-t majd beírom a hdr-es parancsokat?
Esetleg valami csúcs minőségű HD textúrákat tudnátok ajánlani? Elsősorban élénk zöld fák/növények textúrái érdekelnének!
Jah és köszi!
-
fpeter07
veterán
válasz
jaffa 2843 #19548 üzenetére
nálam warheadnál volt olyan hogy mindig megállt a csík a telepítőbe, megnéztük másik gépen is, ott is... harmadiknál jó volt
-
romero28
senior tag
válasz
jaffa 2843 #19542 üzenetére
felnéztem egy-két serverre , de csíter hegyek , meg teleportáló laggerek árasztották el azokat...maradok a cs source-nél...
-
feka007
veterán
válasz
jaffa 2843 #12362 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy itt annyian össze tudnánk jönni.
-
Sleed
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #12359 üzenetére
[itt]
[vagy itt]
érdemes érdeklődni,de nemtom biztosan -
feka007
veterán
válasz
jaffa 2843 #12359 üzenetére
Én szoktam multizni, de egy közös szerver elég drága lenne ahhoz, hogy havonta fizessem.
-
alien_
őstag
válasz
jaffa 2843 #6633 üzenetére
Nálam volt, hogy befalta a két gigát, ráadásul többször látom, h swappol.
-
fpeter07
veterán
válasz
jaffa 2843 #3667 üzenetére
Madarakat eddig egyszer láttam a játékban, a békák érdekes teremtmények. De hogy mért csak 3 csirke van a pályán, szégyeljék magukat
-
feka007
veterán
válasz
jaffa 2843 #3665 üzenetére
"látom te is bedőltél ennek a csúnya marketing fogásnak hogy csak DX10ben lehet normálisan megcsinálni, meg csak ott lehet rombolni, bla bla"
Látom neked nehezen megy a szövegértelmezés, én csak a tényeket mondtam a játékról, azt hogy bizonyos effektek csak dx10-ben érhetőek majd el a játékban, nem pedig azt, hogy ilyet csak a dx10 tud...A fizika szerintem is megoldható lenne dx9-ben is, de volumetrikus felhők leképzésére csak a dx10 képes. Far Cryban pedig egyáltalán nem hajoltak el a növények...
Stratégiákba már elég régóta szarrá lehet lőni mindent, de azért kicsit más ott megcsinálni, mint egy fps-ben, ahol sokkal részletesebben kell lemodellezni a fizikát hogy ne hasson gagyinak. -
feka007
veterán
válasz
jaffa 2843 #3652 üzenetére
Ennyire rombolható közel sem volt még játék. Egyébként leginkább interaktivitásban lesz kiemelkedő a környezet, ott rogyik be a levél, ahol belelövünk, és ez csak dx10-ben teljesedik majd ki.
Egyébként ha volt is már játékban kidönthető fa pl, szerinted az ennyire realisztikus volt? -
edgR
őstag
válasz
jaffa 2843 #3627 üzenetére
azt a jatekot ilyen formaban emliteni az fps tarsadalom elleni buncselekmeny
-
feka007
veterán
válasz
Kíváncsi vagyok mikor lesz az első "hivatalos" gépigény, amiben a szavukat adják rá, hogy ilyen meg olyan vga-n mennyire jól fog menni, mikor még nincs is optimalizálva, de ők már megmondják egy évvel előre... Sajnos a Ubi sem tart már sok igényt a jó optimalizálásra.
-
Sirandrish
legenda
válasz
2008 vége? hát addigra csak összehozok egy ütősebb gépet
vagy majd akkor fogok 8800 szinten tartani és mindenki a 18800al fog már nyomulni -
feka007
veterán
válasz
jaffa 2843 #3624 üzenetére
"amugy a volumetrikus effektek adottak voltak, látohatár +vas kell csak"
Persze, meg egy olyan erős motor, amit nekik kell kifejleszteni, te sem lehetsz programozó...Rombolható környezetre azt érted, hogy a HL2-ben a grevigánnal szét lehetett törni a deszkákat? Mert eddig az volt a csúcs kb...
-
feka007
veterán
válasz
jaffa 2843 #3620 üzenetére
cryengine 2ben a fák törése volt a legnagyobb ujitás, ami valljuk be nemsok
Jah meg a volumetrikus felhők, DX10-ben szinte teljesen lerombolható környezet és időjárási viszontagságok multiban, tizenakárhány km-es látótávolság és még sorolhatnám naphosszat. Csak rá kell nézni mennyivel szebb a mai csilli-villi játékoknál. Ez tényleg nem sok...
Far Cry 2 és e között lesz szerintem másfél év. -
Sirandrish
legenda
válasz
jaffa 2843 #3620 üzenetére
és annak is lesz akkora gépigénye mint ennek? csakmert azt még talán jobban várom
-
HaroWerks
senior tag
válasz
jaffa 2843 #3484 üzenetére
Pont ezt írtam a topicjába, hogy túl rövid a megállítás, kapkodni kell, hogy bármit is csinálhass, ezt az időt remélem megnövelik a teljesben vagy valami mod-ban.
Én mindig szeretem elvenni az ellenfelek fegyvereit, kicserélni egy gránátra, ezekhez sok idő kell -
HaroWerks
senior tag
válasz
jaffa 2843 #3480 üzenetére
Én nem hallottam erről semmit, de bízom benne, hogy nem követik el azt, amit a multi bétával műveltek.
Tér-idő kontinumot mondtál?
Erről pár napja a TimeShift jut már az eszembe, kipróbálva a demóját Crysis után a 2. kedvencem lett. -
Pala
veterán
válasz
jaffa 2843 #3264 üzenetére
Szerintem a Jerichora gondolt (sorry, volt egy kis off a topikban...)
-
Frenky87
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #3224 üzenetére
szerintem semmi baja a szervernek.
///
a fejét kell lőni, ha a gyoháját lövöd, szinte sz*rt sem ér.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #2748 üzenetére
detto. pedig pont az épületben nem kéne
-
Dave64
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #2748 üzenetére
Hát az tuti!!!
Épp egy giga rammal akartam megerősíteni a gépem!
többiek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest