- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
>Dragon> #20185 üzenetére
Dedicated-nél?
Vagy csak simán? Nekem is van hogy kiírja...általában magas ping-nél hajítanak ki, ezzel csökkentik a lagot. Letöltésvezérlőt kapcsold ki ha esetleg fut, és figyeld a ping-et. Én 60-100-as ping környékén lépek be szerókra. Ahol e fölötti, 100-150, ott már nagy a lag. De az is lehet, hogy más miatt dobtak ki. Passz. Velem azért ritkán fordul elő.
-
-
Pala
veterán
válasz
>Dragon> #20114 üzenetére
Csak fogod és elindítod az installert, majd követed a megjelenő utasításokat, ennyi az egész!
Kegyetlen jó ez a mod, már 1 hónapja használom és sokkal szebb lesz tőle a játék, kivéve az éjszakai pályákat, mert azok sajnos túl sötétek (+ nem értem miért kellett 2d-s felhőket belerakni, és érdekes módon ezek is csak éjszaka vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest