- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
wednesday #21368 üzenetére
Ez teljesen rendben van így, de ha a pc-s odlalt nézzük, akkor hosszú távon ki az elégedett játékvásárló? Aki folyamatosan súlyos pénzekből fejlesztett gépén sem tud normálisan játszani az amúgy nem túl olcsón megvásárolt játékján, vagy aki kap egy pc-re is optimalizált játékot, ami szépen és akadásmentesen fut a gépén, és azt érzi, hogy megérte pénzt áldozni rá, és megveszi majd a folytatást is, ha kijön?
A pc már kis felvevő piac szoftverek terén a sok illegális másolat miatt, ezért konkrétan lesz*rják a pc-s társadalmat, mert profitorientált láncolat ez, mint minden más is, és sokkal többet hoznak be a konzolos piacon, ahol sokkal inkább megveszik a játékot a fennt említett okok miatt például, vagy csak amiatt, mert nem akarják, vagy nem tudják flashelni a gépüket, esetleg nem is létezik rá törés.
-
Polllen
félisten
válasz
wednesday #21309 üzenetére
Steam\steamapps\common\Crysis
Szerintem ott megtalálod az exe-t. (még telepítettem, így pontosan nem tudom megnézni neked)
Ha ez nem menne, akkor sokkal egyszerűbb, ha steam-n belül jobb klikk a játékra, tulajdonságok, indítási opciók beállítása és beírod a magic -dx9.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest