- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
legenda
-
donsergiooo
senior tag
-
Vistaboy
veterán
Hát ha már a 2 napot is ki merik írni, akkor van rá esély, hogy a demó kijöjjön.
Crysis Bunny-hunt.
"Crysis is really going to punish your hardware budget. The official specs aren't quite as nuclear as we expected, but if you want your version to look anything like these shots you better get cracking with a hammer on that old rig. It's time to blow the savings on a shiny new gaming behemoth."
-
Vistaboy
veterán
Érdekes, egy nappal azelőtt meg az ellenkezőjét írták: Crysis Konzolra?
Ui.: Amúgy meg engem hidegen hagy hogy lesz-e konzolos verzió vagy sem.
CSAK ADJÁK MÁR KI A JÁTÉKOT!!! VAGY A DEMÓT!
-
Vistaboy
veterán
Azt hiszem, elmúltak már azok az idők, amikor egy VGA-t azért nem cseréltünk le két-három évig, mert elég volt a teljesítménye az újabb játékokhoz is.
Ui.: Én persze kivétel vagyok... (Nem azért nem cseréltem még le, mert nincsen rá pénzem, hanem mert annyira tetszik ez a kártya.
)
-
feka007
veterán
3-5% Hmm, életbevágó fps értékek, valóban.
Ez csak akkor számítana vmit is 2 vs. 4 mag összehasonlítás esetén, ha tényleg mind a 2 magot 100%-on leterhelné a játék, de mivel ezt jelenleg nem igen teszik meg, így ez a 3-5% elhanyagolható, egy Core 2 Duoban is bőven marad annyi kihasználatlan rész, hogy ez beleszólna az fps értékekbe...
Amúgy Nekem Mozillázás közben is 0-1% között ingadozik a cpu leterheltsége a Windows Feladatkezelő szerint.
Természetesen olyankor letiltom a hálózatot, 3DM esetén a tűzfalat is kilövöm. -
Csabahun
senior tag
-
SEMTEX
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest