- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
fpeter07 #15191 üzenetére
Függöny... hogyez nekem nem jutott eszembe?! Én kártya...izé...Ram-várat építettem belőlük mikor egy ismerősöm megdobott egy egész ládányival. Meg dominoztam is (mondjuk élére nem tudtam állítani, de a kártyavárból kiindulva készítettem. Használd a fantáziád
.). Kár hogy akkor nem jöttem fel netre és kértem ötleteket. A végén persze ment a kukába az egész láda... jó volt a grafikája, a játékélmény, a szotri kicsit lapos volt és az újrajátszhatóság rovására ment.
[nem vagyok kocka]
-
-
Blood Mage
senior tag
válasz
fpeter07 #15116 üzenetére
hát igen 10fps-el nehéz lőni...
én már csak tom hisz Half Life2 15átlag fps-el fut... Én is fél órán belül letöröltem a játékot... igaz abból 20perc volt a játék elindítása aztán 10perc alatt meguntam
Amúgy szerintem (legalábbis tezstek alapján) érdemesebb lenne a Very High-ról High-ra visszavenni és kész. Ha jól tom veryhigh nem sokkal jobb viszont totális fps zuhanás!! -
Romvr
őstag
válasz
fpeter07 #14899 üzenetére
Az ikonok SHIFT+SPACE kombinációval eltűnnek és előjönnek (én is spontán jöttem rá mikor felfele akartam gyorsan haladni és eltűnt minden) Akkor szokot kifagyni (nálam) mikor a generate terrian texture nél berakom a High Qualitit meg azt a Sky hogyishívjákot. No ott elkezd számolni aztán meg nem áll velem szóba (nem válaszol).
Ez a kevés FPS probléma csak újabban van... szerintem majd újra kellene telepítenem...túl sokat babrálok a fontosabb file-jaival. -
Romvr
őstag
válasz
fpeter07 #14853 üzenetére
Fogtam kettő light-ot egy Civ_car-t egy Proximity triggert (aszzem trigger), és némi flow graph hergelést. Leírom:
Fogsz kettő Light nevű objectet (entity-ben van asszem, ha letetted egy villanykörte az ikonja). Letesztel egy kocsit és behúzod a Light-okat a lámpák elé, majd hozzá linkeled a kocsihoz (kicsi lánc ikon fent balra). Ezzel elérted hogy a fényforrás együtt mozogjon a kocsival. Csakhogy ez nekünk még nem elég. Lerakod a proxymiti cumót a kocsira, és szintén hozzá linkeled. Elindítasz egy flow graph-ot. Részletekbe nem megyek bele amit csinálni kell: A fényforrás Enable legyen ha a Proximity Enter értéke 1. A fényforrás Disable legyen ha a proximity Leave értéke 1. Lényegében ennyi az egész. Érdemes a lámpákat úgy lerakni hogy az Enable = Flase legyen. (Tudom kicsit kínainak tűnik, de aki már volt Sandbox-ban szerintem érteni fogja. Ha nem akkor majd igyekszem részletesebben leírni... remélem sikerül majd.
)
-
Romvr
őstag
válasz
fpeter07 #14837 üzenetére
Az biztos! Főleg amilyen magyar "ferdítések" vannak. Pl a balra tekerő analóg gombot rézfogantyúnak fordítják, vagy az Egyenesek párhuzamosait, bolyhos macskának. Aztán csak nézel hogy miért nincs semmi olyasmi amit írnak.
Amúgy ez a tutorial dolog is olyan, hogy amit keresel pont az nincs, vagy van, de úgy nem működik ahogy leírják. Én így voltam a FlowGraph dologgal is, amit kerestem egy orosz oldalon találtam meg és a screen-ekből derítettem ki hogy mit is kell csinálni. -
nike_
addikt
válasz
fpeter07 #14752 üzenetére
Szerintem te másik küldetésről beszélsz... Itt nincs jelölve sehol ház, csak a falu van jelölve egy zöld világító ponttal. Most egy kicsi faluban vagyok, ahol káposzta vagy rizs vagy milyen földek vannak. A falu végén van egy katonai terepjáró, amibe be van szerelve a rádió, és tudsz kommunikálni a niggerrel.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
fpeter07 #14729 üzenetére
igen, ez a másik, hogy így még inkább megérné nekem is 88GT-vennem. Aztán ha találok vmi nyári melót és összekaparok mondjuk 50k-t akkor hozzádobom azt ami meg fog maradni gép vásárlás után, kb. 30k + eladom a 88GT 20k-ért akkor máris lesz 100k-m VGA-ra. hmmm... nyár végére lesz egy 9900GTXem!!
na azzal megy majd Ultra High, 1280x1024, esetleg 4AA.
-
Romvr
őstag
válasz
fpeter07 #14729 üzenetére
Ez valószínűbb. Majd ha kijön a 9800Gt lesz 50-60 jó esetben, mint anno a 8800Gt. A jelenlegi középkategória meg leárazódik, hogy még eladhassák azt ami raktáron van. Én mindenesetre 88Gt-t veszek jövőhéten. Mert ilyen mentalitással várhatok még 20 évet, akkor milyen olcsó lesz a 9800GTX2 mega-giga-hiper....
Ma megint feltettem a nécsörel modot és közepes beállításon 20 FPS minuszt mértem. Viszont High-ba csak 4-5-öt vett el, úgyhogy majd 88Gt-vel fel fogom tenni.
Nah megyek modolni.
-
Romvr
őstag
válasz
fpeter07 #14673 üzenetére
Köszönöm, de itt a kulcsszó: "Very High mod+natural mod" A natural mod az nálam -10 FPS (És még hülyén is néz ki) a Very High mod az is szerintem mínuszokat hagyigál. Ha mindenféle trükközések nélkül nézte volna az emberke (Crysis + 1.2 pecs mindenféle mod nélkül) akkor biztosan jobb eredményeket kapott volna. Minden esetre Elhatároztam hogy egy Galaxy 8800GT-t fogok inkább venni. Jobbak a teszteredmények és szerintem megéri azt a 38 ezret (mikor kinéztem még 55 volt).
-
Romvr
őstag
válasz
fpeter07 #14658 üzenetére
Én is csináltam már toronyházat hordóból, aztán beleszáguldottam kocsival és nem akadt. Bár az igaz hogy mikor gránátot dobtam oda akkor egy rakás hordó egyszerűen eltűnt (nem elrepült, hanem meg szűnt létezni anyagi mivoltából.) és nem jöttem rá miért csinálja ezt. Minden esetre majd ha megveszem az Új VGA-t (valamikor jövőhéten) újrahúzom úgyis az egész rendszert. Lehet csak ez a gond.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fpeter07 #14530 üzenetére
ott a link. igen újak, számlásak, garanciával.
Bandittól vettem a házamat és nagyon pozitív tapasztalat volt!nem hinném hogy egy boltban meg tudnád csinálni azt, hogy megkapod a számlát, fogod a cuccodat amit vettél és eljösz fizetés nélkül mert éppen sietned kell. Na nála ezt csináltam pedig 16K-ról volt szó és pár órával később mikor volt időm utaltam neki a lét. Szóval le a kalappal elötte!
-
VinoRosso
veterán
-
VinoRosso
veterán
válasz
fpeter07 #14479 üzenetére
nekem nem megy le. Mondjuk én 1x , tehát no loopra állítottam, de igy csak olyan tesztet lehetett csinálni, hogy nekem kellett játszani, és amint emlitettem sose lett vége, nem mondta hogy vége a tesztnek semmi, kiléptem, és nem adott semmilyen eredményfélét, hogy hány fps vagy valami.
-
infectedmann
őstag
válasz
fpeter07 #14460 üzenetére
Nem. Az az rész az úton pont a bázis kijáratánál van, és ott szépen el kell menni balra majd legyakni mindenki amíg el nem jutok a folyóhoz, onnan meg már gyalogosan kell gyakni
Amúgy fasza, hogy egy csomó mindent rá lehet szerelni a (gép)pityura, így pl. egy mesterlövészpuskáról szerzett távcsővel két fegyverként is használhatom, az ellen meg azt sem tudja honnan megy a headshot
Nah most jöhet a 7. rész (Relic: Departure) -
Skyhunter
őstag
válasz
fpeter07 #14438 üzenetére
Jah, a COD4 nagyon jól lett optimalizálva.Most a hétvégén nagy LAN-party van nálam,ilyenkor van vagy 8-10 gép is,és a gyengébb gépes tulajoknál is nagyszerűen fut a Warfare.Ellenben Crysis-ozni nem tudunk,összesen 2 emberkénél fut úgy-ahogy...
Szerintem nem véletlen,hogy a játék nem sokáig szerepelt a fő felvevőpiac,azaz az USA eladási listáján sem....ilyen gépigényre a jenki srácok sem számítottak
-
netkoo
senior tag
válasz
fpeter07 #14376 üzenetére
Nekem nagyon bejött a game.Minden este kb 1ig játszottam az aszony már kicsit kiadadt
A grafika nagyon tetszett a játék élmény nagyon magával ragadó. a víz ábrázolása sztem nagyon ott van a víz allat ,hogy mozognak a nővények .Szoval én 10/10et adnék rá.
Végül is azért vettem az uj gépem,hogy tudjak játszani vele -
Crytek
nagyúr
válasz
fpeter07 #14328 üzenetére
ja lol az a frissitettbe van!ezen már látható
-
mindfreak
őstag
válasz
fpeter07 #14216 üzenetére
Milyen bug?! Hát először is az, hogy első alkalommal simán elmentem a főellenségig a TAC fegyver nélkül... aztan már nem lehetett visszamenni érte, mert ugye az ajtó bezáródott. Másodszor felvettem a fegyót, jön főellenség és a csaj folyamatosan pofázott, hogy "Use the TAC gun...", én meg hiába nyomkodtam nem történt semmi. Aztán már mikor azon voltam, hogy mostmár végleg letörlöm a fenébe, újrakezdtem a pályát és akkor már müködött minden.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
fpeter07 #14145 üzenetére
Látom nagyon izgat mindenkit ez a 4es szám.... Bejön neketek, vagy mi??
Vagy csak ennyire szeretné mindenki ha lenne Crysis 4is? ez megérthető...
Egyépként még 1x átböngésztem a dolgokat azon az oldalon és mivel nem találtam semmit mi is lehetne a 4es szám ergo elírás.....
(még mindíg)
-
icons
addikt
válasz
fpeter07 #13596 üzenetére
Én egy nap alatt jutottam el odáig, így nem olyan hosszú
.
Ősgyík: thx, kipróbáltam, és úgyis lejön, csak egy kicsit sokat kell bele ereszteni.Nade elakadtam. Lementem a barlangba, ott volt ugye az a kék nyílás, bementem, opsz antigrav ugye minden faja, de nem tudok kijönni. Van egy olyan rész, hogy hirtelen sötét lesz, utána világos, és egy csomó sellő terem körülöttem, erre én beszólok a rádión (amit úgyse hallanak), hogy evakuálják a szigetet. Namost 3nyílás van itt, egyen jöttem, a másik kettő nem nyílik, hogyan kell kijutni?
Plusz még egy kérdés: ha nem mentem volna be a barlangba, ki tudtam volna jutni, vagy csak erre mehetek? (mert mintha lett vna kb arra egy út, amerre jöttem)
Barlang: a "templom" szája, csak hogy érthető legyen.Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest