- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
HDR renderin #15126 üzenetére
kamu!
ugyan ezeket a képeket már a crysis (1) megjelenése elött lehetett látni a neten mint crysis(1) szkrínsot. -
fpeter07
veterán
válasz
HDR renderin #15148 üzenetére
vicc, nemhiszem a dx10 szebb lenne a 11-nél, a mésik h 2011-be lesz dx11
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Ez szeritem hülyeség... DX11 csak 2011ben lesz ergo ez most mi?!
az tény hogy sokkal szebbek a színek a az "állítólag" dx11 alatt, azt ennyi. (de talán ezt be lehet állítanitgani valahol . Valaki talán összevágta a videót és kész)
Amúgy a tisztán akarod látni a videót akkor kattincs a videó altt arra hogy "Use the old YouTube Player" és utána pedig vedd kissebbre a képet. Kb. akkor lesz a videó mint ha egy telefonon jáccanák le de legalább tiszta a kép. -
west
őstag
válasz
nem sokat latni,max kontrasztossabb..de amugy minek tesznek fel ilyet?van dx11???
meg a minoseg is...
azert thx. -
Crytek
nagyúr
válasz
HDR renderin #15126 üzenetére
Hát igen itt is látszik hogy csak a víz ami nagyon szép semmi más.
Remélem a Crysis 2 már valóban komplex egészében lesz szép nem csak mint a Crysis 1 hogy teszünk bele szép vízet jól kidolgozott karaterfejet meg fegyvereket az ennyiben ki is merül a grafikai szépség.Mivel minden más átlagos okádék fosPl a bodék belső része azokban lévő tárgyak a növényzet csúnyák.
-
mad1
veterán
válasz
HDR renderin #14190 üzenetére
atid van?ha nem,eleg az1.2 ha jol tudom.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
HDR renderin #14137 üzenetére
áttanulmányoztam még 1x a táblát és tényleg nem az AA-a 4... szimplán elírták
-
mad1
veterán
válasz
HDR renderin #14137 üzenetére
most mar ertem mire mondtad
-
Blood Mage
senior tag
válasz
HDR renderin #14134 üzenetére
A Crysis 4en én is nagyot néztem, de az az AA-t akarja jelenteni (4AA). Egyépként a Crysis trilógia lesz ergo 3részes.
Amúgy van itt vki aki ért a Hangfalakhoz??? Csak Logitech érdekel. A hangfalas tipicok eléggé kipusztúltak...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
HDR renderin #14081 üzenetére
Ott vagyok, ahol narancssárga izék vannak, amiket szét lehet lőni, előtte felfelé kellett menni, hogy ide jussak. Itt már kilőttem az összes sárga izét, megyek tovább a lyukon, ami a "vezérlő" mögött van, de semmi nincs értelmes. :S Van egy átjárhatatlan barlang, meg két barlangnyílás, amikből az egyik a másikba visz, s a másik meg ugyanabba.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
HDR renderin #14085 üzenetére
hmmm... ezt nem tudom megérteni... "A játék ajánlott gépigénye"
Intel Core 2 DUO, 2.0 GB RAM, 8800 GTS/640 vagy egyenértékűAjánlott!? és ilyen géppel milyen beállításokkal lehet nyomni a játékot?! medium-on okés, de a high-oz már eléggé kevés... a very highról szó sem lehet és akkor mi van az ultra high-al??
Ezt sosem értettem miért ajánlanak ilyeneket, amivel össze vissza akadna a játék ha kicsit is feljebb akarjuk tolni a grafikát....
Igaz kinek mi az ajánlott... nézőpont kérdése... a fejlesztőkenek "igen jó" humorérzékük lehet... de ezt tényleg nem értem hogy miért írják hogy "ajánlott"??
-
mad1
veterán
válasz
HDR renderin #14091 üzenetére
tri sli t is?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
HDR renderin #14076 üzenetére
Zöldszerű izéből már kinyírtam vagy 8-at. A végefelé vagyok a helynek szerintem. Egyszerűen fogalmam nincs merre kell menni.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
HDR renderin #14074 üzenetére
Hát, már kb. összevissza megyek fel alá, tudod nincsen gravitáció, van olyan hely, ahol megfelelő tempóban lehet átmenni, van nagy terem, van terem két kis tárolóval, ahol lőszerek voltak, meg bútorok, etc. Fogalmam nincs hogy lehet kijutni.
-
feka007
veterán
válasz
HDR renderin #14047 üzenetére
Proci jól visszafoghatja azt a 9600GT-t.
-
Arbiter
tag
válasz
HDR renderin #14047 üzenetére
és 1gb ram-al meg is mozdult a játék?
-
feka007
veterán
válasz
HDR renderin #14036 üzenetére
Milyen gépen próbáltad ki ultrán?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
HDR renderin #14041 üzenetére
Szóval akkor le kell menni a feldélzetről,vissza a hajóba?
-
Pocak89
senior tag
válasz
HDR renderin #14036 üzenetére
Durca
-
mad1
veterán
válasz
HDR renderin #14033 üzenetére
es kell neki3?neked mennyi van?2 nem eleg???
-
fpeter07
veterán
válasz
HDR renderin #14035 üzenetére
mekkorát kapott
-
fpeter07
veterán
válasz
HDR renderin #14027 üzenetére
elég az 1.2-t feltelepíteni
-
CriticalHit
addikt
válasz
HDR renderin #13050 üzenetére
mégse
-
fpeter07
veterán
válasz
HDR renderin #13050 üzenetére
88ultra gyenge, 3db 98ultra kell ide
vazze a proci olyan drága mind a gépem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest