- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VinoRosso
veterán
válasz
Crytek #14477 üzenetére
hmm okés majd akkor kipróbálom azzal is. Azt hogyan kell futattni? Ez csak egy sima batch ami adott paraméterekkel indítja a játékot( észrevettem, hogy az egyes tesztek úgy indítják a gamét, hogy az elejéről leveszik a reklámot, jó lenne megtudni milyen paraméterrel lehet igy indítani az exe-t )A sima crysis benchet, amivel az a quad sli-s video készült azt hogyan kell futtani, hogy ne kelljen nyomni a játékot, hanem magától menjen? Próbáltam betölteni atz a tesztet, ami a youtube-os videon is nyomtak, de nem jött össze vmiért, egyszerűen elinditotta a game-t, és játszani kellett. Az a baj ezzel, hogy sosincs vége, ha meg kilépek akkor megszakad a teszt és nem ad semmilyen eredményt.
-
Blood Mage
senior tag
-
pityeszka
őstag
válasz
Crytek #14279 üzenetére
Mit vársz,mit menjenek?!!Minden konfig más nem lesz két egyforma eredmény,legfeljebb csak megközelítőleg.Másik meg,hogy minek szórakozni a 16XAA val
úgy sincs olyan kártya ami tudná futtatni (még 4x-en sem) meg nem is lesz még egy darabig sztem.Vagy ha arról akarsz meggyőződni,hogy a GTX jobb-e akkor igen,jobb de csak azért mert AA és AF alatt nem lassúl be annyira!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest