- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz fpeter07 #14899 üzenetére
Az ikonok SHIFT+SPACE kombinációval eltűnnek és előjönnek (én is spontán jöttem rá mikor felfele akartam gyorsan haladni és eltűnt minden) Akkor szokot kifagyni (nálam) mikor a generate terrian texture nél berakom a High Qualitit meg azt a Sky hogyishívjákot. No ott elkezd számolni aztán meg nem áll velem szóba (nem válaszol).
Ez a kevés FPS probléma csak újabban van... szerintem majd újra kellene telepítenem...túl sokat babrálok a fontosabb file-jaival.[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
fpeter07
veterán
sztem ott vmi nem stimmel nekem sokkal több fps-em van a szerkesztőben (amikor még fennt volt) nekem nemtudom miért tűntek el a helperek, leraktam egy lámpát és nem volt ott semmi ikon, katonák felett úgy szint, ez eléggé megnehezítette... asszem 1.0-ban meg volt minden, 1.1-ben amikor rámentem a generate all navigation-ra csontá fagyott, 1.2-ben meg eltűntek az ikonok
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14897 üzenetére
Egyszer még régen (megjelenés után) azóta csak betöltöm az egyiket és szórakozom rajta. Illetve múlt héten unalmamban elkezdtem csinálni egyet, de miután a vegetációt is leraktam elkezdett szaggatni mint állat, elment a kedvem (ez még medium-ban volt). Aztán megpróbáltam low-on de úgy meg nem láttam értelmét.
Szerk.: Azért megy kevesebbet mert szerkesztés közben sokkal nagyobb területet látsz át, és ráadásúl még ott villognak a helperek is mindenfele, meg ugye nagyobb sebességgel cikázol a térképen mint ha csak játszanál. Ezek mind beleszámítandók. Bár szerintem ha High-ban fog menni a játékban 40-50 FPS-t akkor szerkesztőben 20-30-at is simán viszi szerintem. De ez majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14895 üzenetére
Tudod mit? Kapsz egy komplett gépet! Csak hogy senki se mondhassa fukar vagyok!
Akkor ebben egyet értünk A Homokdoboz meg csak LOW-on hajlandó üzemelni. Mondjuk az szerkesztésre tökéletes, csak nem látom a végső formáját annak amit csináltam... Bár úgy néz ki hogy csak jövőhéten lesz VGA mert pénteken kapok fizut nem ma
-
Blood Mage
senior tag
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14891 üzenetére
Igen sajnos. Ráadásul generációváltás is közte van ugye a DX9 és DX10 architektúra. De miért nem lehet úgy hogy ha mondjuk egy régebbi/gyengébb kártya mellé bevágunk egy újabbat/erősebbet akkor a régit amolyan fizikai gyorsítónak használná (PPU). És máris van értelme megtartani a régit. De a gonosz VGA gyártók "A világ elfoglalása ördögi tervek" mappájában nincs benne a lehetőség egy ilyen párosításra. Így most felszólítok mindenkit hogy utalja át nekem fizetésének, és összes vagyonának 1%-át és akkor megveszem az nVidiát és a világ egy szebb és jobb hely lesz mindenki számára!
Amúgy úgy döntöttem ma reggel hogy a Crysis-t csak akkor folytatom tovább ha már meglesz az új vga-m. Nincs sok értelme mediumon 800x600-ban futtatni, hogy elérjem a 20 FPS-t (ami érdekes mert új windows-on frissen telepítve/pecselve 40, 45 Fps volt átlagban mediumon 1024-ben.) Node sebaj úgyis újra teszem a rendszert akkor
#14893: Azt mondták a Crytekesek hogy élethűségre törekszenek nem?
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz MohaMárk #14889 üzenetére
A pofátlan! Mutasd fel neki a középső ujjad és kezdj vele incselkedni: "Úgy se mered tovább nyitva tartani a hangárajtót! Úgyse mered!" Ez tuti módszer
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14887 üzenetére
Elképzeltem ezt a szitut
Amúgy nálunk a szüleimmel csak egyszer volt olyan hogy fele-fele arányban vettünk nekem gépet. Utána még egyszer volt olyan hogy 9 ezer forinttal beszálltak videokártyába. Amúgy csak karácsonykor szoktam kapni néha ramot (1x) meg kaptam tápot is régebben még. Minden mást magamnak keresek/spórolok meg. Most is a fizumból teszek félre és abból lesz vga. A mostani konfigomat 3 hónap alatt építettem meg. Ebből egy hónapig nem volt gépem mert el kellett adni hozzá a régit és csak utána tudtam megvenni a procit. Szerencsére most más a helyzet. Megtartom a régi cumókat.... Tényleg 7900GS nem mehet SLI-ben egy 8800GT-vel?
-
Blood Mage
senior tag
válasz Törzsúr #14881 üzenetére
jaja, de annyira nem súlyos a helyzet - a jelenlegi álláspont szerint - . azért nekem is van egy kis guba a péztárcámba csak így mindet ki kell emelnem... szal lemondhatok, a jövőbeli gépújítási terveimről... de azért folynak még itthon a tárgyalások, úgyhogy a végén még jól is elsülhet a dolog... vagy csak jól felidegesítem apám aztán jön : Nah nem érdekel ez az egész hülye számítogép, ott van a mostani," jó " az, így is annyit ülsz előtte, vegyél amit akarsz a saját pénzedből !!!
[ Szerkesztve ]
-
MohaMárk
aktív tag
ÁÁÁ újra kéne egy kis segítség
Megöltem a huntert xd
Megöltem a nagy űrlény anyahajón az a 2 oldalét vagy mit a TAC al
A repülőgép anyahajó fölött van az űrlény anyahajó annyak az alján van két ilyen olyan lövegtorony azt kinyirtam.....
Most be kell menni vagy csinálni kell vmi lyukat az anyahajóba hogy be tudjá menni a anyahajóba
Azt a lyukat minvel lehet megcsinálni? rrakétavető gaus gránátot próbáltam mivel lehet? -
Romvr
őstag
válasz horvathkrisz #14882 üzenetére
Ki az a bundás22?
-
horvathkrisz
addikt
válasz Blood Mage #14878 üzenetére
egy újabb bundás22-t ismerhetünk meg személyedben?
-
Törzsúr
senior tag
Pedig ~130k körül ,lehet olyan gépet építeni amin a Crysis is megy, az meg nem csotrogány.pl.: Giga p35ds3,E2160,2GB Kingmax,9600GT..stb simán kijön annyiból...
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
sakto
őstag
hali! mással is elöfordult hogy a hajon a vége fele folyamatosan beesik a a raktérbe? ez valami hiba?
-
BalaNce87
addikt
Hát igen kell a pengő a gépre... Én most 4 év után vinyók meg optikaikon kívül mindent cseréltem. 137k ba volt. Egy ideig talán minden fog futni E8200t tudom húzni, úgyhogy csak a VGAtól kell tartani, mert az iszonyat gyorsan amortizálódik
-
Blood Mage
senior tag
half life 2nél? hmm.. akkor megnézem. van valami demo netes veziom vagy mittomén mim. letöltöttem a 8.3as drivert a vga-m hoz és ingyen adták hozzá. Kár hogy kb. 10perc mire elinul a játék és fel tok csatlakozni egy szerverre ja és nagyon poén: a max fps 27 játékközbe, de van amikor 7-8 huzamosabb ideig!!! nagyon dúrva!! ha láttál már játékot akadni...noss...hát ez annál 100x jobban akad persze azt nem is kell mondanom hogy minden minimumon 640x480ban... öhöm...igen...
LOL! szobajött ma a gépvásárlás.. idejön apám kérdezi:
- akkor mennyibe is fog kerűlni a gép?
- mondom ti fizettek 100k-t én a többit.
-MICSODA?!?! én azt hizzem 100k lesz a gép összesen!! abból fizeted a felét mi meg a másik felét.
- na modom...inkább nem mondom mit mndtam volna... szal most nem tom mi lesz... nem akarok még egy sz@r csotrogány gépet[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14876 üzenetére
Half-Life 2-nél pl ilyen van úgy tudom. De az nVidia emberei ülnek a játékkészítők mellett általában és összeráncolt szemöldökkel nézik hogy mit csinálnak és hogyan.
-
Chapel
addikt
Sztem is jó volt az űrhajós rész....kis változatosság
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14870 üzenetére
Ez egy 200 éves kukából kihúzott megabrutálatom IBM csodagép (csoda hogy IBM, csoda hogy Gép). Eddig nem is tudtam hogy van rajta 3d gyorsítás... Már megérte lefuttatni a tesztet. Nah majd csinálok egyet az otthoni gépemen is. Meglássuk arra mit szol.
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14868 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14866 üzenetére
Szerintem adj fel egy hirdetést hogy 9800-as radeon kártyádat hasonló számozású GeForce-ra cserélnéd. Nah ezen felbuzdulva csinálok én is egy ilyet a benti géppel (csodálkoznék ha maga az oldal betöltene.)
-
Blood Mage
senior tag
na sikerült megcsinálnom... új link: [link] nagyon megbuktam a vizsgán?? azért egy kettessel csak átmegyek vagy nem?? mit fog szólni a mama!!
Ezt az eredményt akkor kaptam amikor rámentem hogy Crysis.com és ott vagy egy olyan hogy "Can you run Crysis?" aztán ezt adja ki nekem[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14851 üzenetére
Mikor megláttam az aláírásod felkiáltottam: Jesus Crysis!!!
-
Romvr
őstag
válasz fpeter07 #14853 üzenetére
Fogtam kettő light-ot egy Civ_car-t egy Proximity triggert (aszzem trigger), és némi flow graph hergelést. Leírom:
Fogsz kettő Light nevű objectet (entity-ben van asszem, ha letetted egy villanykörte az ikonja). Letesztel egy kocsit és behúzod a Light-okat a lámpák elé, majd hozzá linkeled a kocsihoz (kicsi lánc ikon fent balra). Ezzel elérted hogy a fényforrás együtt mozogjon a kocsival. Csakhogy ez nekünk még nem elég. Lerakod a proxymiti cumót a kocsira, és szintén hozzá linkeled. Elindítasz egy flow graph-ot. Részletekbe nem megyek bele amit csinálni kell: A fényforrás Enable legyen ha a Proximity Enter értéke 1. A fényforrás Disable legyen ha a proximity Leave értéke 1. Lényegében ennyi az egész. Érdemes a lámpákat úgy lerakni hogy az Enable = Flase legyen. (Tudom kicsit kínainak tűnik, de aki már volt Sandbox-ban szerintem érteni fogja. Ha nem akkor majd igyekszem részletesebben leírni... remélem sikerül majd. )
-
fpeter07
veterán
válasz tdd587 #14847 üzenetére
simán végiglehet vinni 6 óra alatt, első pálya kapásból 15 perc alatt megvan (max)
CoD4 az sokkal jobb ennél
gonolom optimalizálatlan, rövid, grafika qva szép
az űrhajós részt mindenki utálja
szerk: bocs a előző dupláért, de egy szemetes a gép a net meg sz.r
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Sziasztok,
Tudtok valami tippet adni arra, hogy csináljam meg azt a részt, amikor el kell menni a temetőbe, megvédeni egy kis fáklyát vagy mi az, de sorban jönnek le a hegyről a predator-féleségek? Egyszerűen lehetetlen, annyian jönnek le minden irányból mint a bront...
-
west
őstag
válasz Blood Mage #14851 üzenetére
nem jo a link.
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Blood Mage
senior tag
válasz Blood Mage #14850 üzenetére
no ezt azért nézzétek meg hozzá... megbuktam a vizsgán: [link]
bár ez várható volt... sztetek akkor le se tölsem a demot? de már nem azért de láttam crysisról képeket low és very low-ról és bűn ronda!!! esküszöm quake III szebb! ja és tegyük hozzá hogy Far Crys-t mefiumon 1024x768ban eltolom. akkor crysist minimumon hogyhogy nem???!!! -
Blood Mage
senior tag
Hmm... nem tok várni tovább.. megkérdezem: sztetek azzal mit lehet kezdeni, hogy ha letöltöm a játék demo verzióját akkor nem indúl el a telepítése. Úgy emléxem hogy a Crysis-t is letöltöttem, de a DOD4et tom biztosra. szal lejön a demo verzió, indítanám a telepítő file-t elkezd ezerrel pörögni a gépem és semmi...várok...várok...és semmi, csak ezerrel dolgozik a gépem. Semmi ablak nem jön elő, csak ráklikk a telepítő fájlra és ott nemtom talán megfagy a gépem. 2x is letöltöttem, nemtom mi van. a Crysis-ra nem emléxem.de ha letöltöttem akkor ugyanez a helyzet sztetek mi lehet a baja?? az lehetséges hogy olyan sz@r a gépem hogy még fel se tom telepíteni?? (ezt könnyen el tunám képzelni )
- CSX 845PE-A800 (alaplap)
- Intel Celeron 2,4Ghz
- Ati Radeon 9600pro 256MB DDR
- 2x512MB DDR I 200Mhz ram
tom, kb. very low-on tudnám futattni a játékot, leginkább csaka pályaszerkeztő kéne. amíg nincs meg a gépem addíg összedobok pár pályát. jah és ugye a demoban van pályszerkeztő?[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
Sziasztok,
Hétvégén (4 nap alatt) vittem végig a játékot. Ez a 6 óra tiszta játékidő mégis hogyan jött ki??? Persze nem éjjel-nappal nyomultam (inkább csak éjjel), de akkor is legalább a háromszorosát töltöttem a gép előtt. Szerintem még akkor sem férne ez bele 6 órába, ha csak előre mennék és nem nézelődnék egy trópusi szigeten...
Ami gondom volt vele, hogy nem volt 5.1 hang, ami számomra érthetetlen egy 2007-es játékban. A már a Doom3-ban is hátulról hörgött be a zombi, HL2 szintén, CoD2, CoD4 pedig olyan golyó süvítés volt, hogy azt hitték otthon háborús filmet nézek...
A korábban olvasott kritikák többségével viszont nem értek egyet, ugyan miért lenne ez tech. demo? Tényleg gyönyörű és igaz, hogy megfekszik néha a GTX, de full HD-ban nyomtam, és "ami sok, az sok..." Cserébe igenis élmény volt az erdőben vagy a parton mászkálni, szinte minden helyre ötféle módon lehetett volna bejutni stb. Tetszett a CoD4 is, de ott az SP még ennél is sokkal rövidebb és pontosan ugyanazt a 6 embert ugyanott és ugyanúgy kellett lemészárolni, ha nem sikerült és Load.
Számtalan hibát sikerült persze találni a programban (egy méterre állok valakitől fényes nappal, majd átesek egy hordón (hehe) és még fel is húzza a karakter a shotgunt, de hála a nano ruha cloak mode-jának még mindig nem vesz észre a baka... biztos a shotgun-on is nano tapéta van...), mégis inkább azok a részek maradtak meg, hogy mennyi apróságra figyeltek oda, mennyi lehetőség és szabadság van a programban.
Egy Vietnámi háborús játékot, vagy akármilyen dzsungel harcot (pl. WWII japán hadszintér...) nagyon el tudnék képzelni ezzel a motorral, a HW fejlődési üteme miatt egy év múlva már az átlag gamer gép is vinné a játékot, engem legalábbis meglepett, hogy mennyibe kerül most egy 8800GT vagy hasonló kártya.
A játék végén a főszörnyeknél valóban volt valami bug, konkrétan nem voltak ott a ládák a végtelen rakétavető készlettel... így 2 óra folyamatos elhalálozás után (lőszer nélkül...) megnéztem a youtube-on a végét és annyi. Végülis kár, hogy BFG-t egyszer sem lehetett elsütni...
Az űrhajós rész meg amilyen jól indult, annyira utáltam a végén már, de legalább változatosabb a játék tőle, sehol egy pálmafa...
Üdv,
tdd587
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Romvr
őstag
válasz MohaMárk #14845 üzenetére
A sok lábú izére (a neve Hunter) nem kell. Azt csak lövöd, lövöd, lövöd, lövöd, lövöd, ja és még esetleg lövöd is egy kicsit (fél óra), és majd megunja és inkább ledől pihenni. Érdemes fedezékből szétszedni mert különben lefagyaszt, széttapos, elkap, elhajít, szóval nem éppen barátságos. Sok sikert!
szerk: Erre gondolsz igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz MohaMárk #14843 üzenetére
Miután kinyírtad a Huntert (nagy sok lábú izé //addig lövöd míg meg nem punnyad//) előjön egy űrhajó a vízből és nem szeret téged. Akkor kell a Tac (Tic-Tac?). Vannak rajta valami cumók amit ki lehet jelölni a Tac Gun-al és lelőni róla. (Ráirányítod és nyomva tartod valamelyik gombot a célpont kijelöléséhez, aztán tudsz tüzelni.) De ez már 100 éve volt, lehet rosszul emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz BalaNce87 #14840 üzenetére
Szerintem az űrhajós rész kifejezetten jól sikerült, mondjuk valami főellenség jöhetett volna és akkor kicsit izgalmasabb lett volna. A játék végén sokaknak eljött valami bug, nekem is harmadszorra sikerült végigvinni, elsőre nem vettem fel a tac gunt, másodjára felvettem, de nem akart müködni...
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14839 üzenetére
Félig angol? Régi szép idők mikor a KOTOR-hoz még csak 50%-os fordítás volt. Kedvenc szövegem onnan "Restricted to Sötét Oldal". Akkor már inkább teljes angol, max ha nagyon nem értek valamit szótárazok.
Amúgy tök jó, csináltam egy olyan kocsit, amibe ha beszállsz felkapcsol a lámpája. Nem nagy szám tudom, de én olyan büszke vagyok magamra
-
BalaNce87
addikt
nah végre én is kiakasztottam... A játékélmány nagyon jó, kivéve mikor az idegen komplexum belsejében kell lebegni. Na hát az a rész, nem kell mondanom, h faszom tele volt már vele. Fulll szar
A játék eleje kicsit nyögvenyelős szerintem, sokat kell cloak módban menni, már ha nem akarsz fél órán át koreaiakat lőni, mert szerintem ez még benne a nagyon durva, hogy iszonyat sok enemy véd egy kis támaszpontot. Valótlan nagyon és csak jönnek, jönnek és jönnek
Viszont ha túl jutsz azon a részen, mikor a folyó mentén kell a temetőig elmenekülni( Engem a kib helikopter rengetgszer lőtt szaráá rakétával) , akkor onnantól sokat javul a gém és élvezhető lesz.
Szerintem összességében nem lett rossz, de én annyira már nem vagyok oda a szörnyekért, alienekért stb.
Illetve a végére, én 88GT vel dx9ben minden high on 8-16x AF al toltam. Hozzáteszem volt egy két rész mikor szétakadt, amikor 25ezer kis gecit dobál le a levegőben repülő másik 25ezer szar
Üdv mindenkinek, a patcheknek van valami LÁTHATÓ értelme, vagy csak multi javítás?Jaaaa majdnen kifelejtettem
A végén az anyahajón bent felejtettem a TAC gunt a hajóban és nem lehet már visszamenni érte, mert a kijárat elé oda esik egy kib transzformátor vagy a mi a picsa Viszont középen ahol ég a tűz és fel van szakítva a talaj ott nekem akkora bug volt, h leestem mindig egy szintet a hajó belsejébe és így fel tudtam venni csak kimenni nem lehetett a fedélzetre már[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
a játék nem baj hogy angol, meg úgy ált. a pályaszerkesztő sem lenne olyan angy gond, de tény hogy komolyabb küldetések/pályák meg minden igényes megszerkeztéséhez jól jönne a magyar mert mindent én sem értek. Olyan félig angol félig magyar lenne a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz fpeter07 #14837 üzenetére
Az biztos! Főleg amilyen magyar "ferdítések" vannak. Pl a balra tekerő analóg gombot rézfogantyúnak fordítják, vagy az Egyenesek párhuzamosait, bolyhos macskának. Aztán csak nézel hogy miért nincs semmi olyasmi amit írnak.
Amúgy ez a tutorial dolog is olyan, hogy amit keresel pont az nincs, vagy van, de úgy nem működik ahogy leírják. Én így voltam a FlowGraph dologgal is, amit kerestem egy orosz oldalon találtam meg és a screen-ekből derítettem ki hogy mit is kell csinálni."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14834 üzenetére
Olyan angol mint a Buckingham-palota. Ráadásul ha telepítés után rögtön szerkesztőbe mész akkor utána a játék is angollá változik (hol is kell visszacsinálni?). Bár most én csak szerkesztgetek. Aztán ha meglesz a karim (akarommost) akkor végigviszem még egyszer. Aztán kicsit átszerkesztem a játékot, meg befejezem a pályát amit csinálok.
Apropó. A link amit kaptam... nem segített Továbbra sem tudom hogy kell küldetéseket készíteni a játékba (maximum kiírom a kép sarkába hogy "ölj, pusztíts, rombolj" oszt az lesz a küldetés"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
mad1
veterán
-
Blood Mage
senior tag
Akinek magyarúl van meg a Crysis az meg tudná mondani hogy a pályaszerkesztő is magyar? bár gondolom nem...
-
fpeter07
veterán
-
Romvr
őstag
Sandbox2-be kellene egy kis segítség. Hogyan tudok küldetéseket megadni? Értem ez alatt hogy: "Menj ide, robbantsd fel azt"; "Menj oda, kapcsolj be valamit"... Mert elkezdtem csinálni egy pályát, csak hát küldetések nélkül eléggé céltalan. Tud valaki segíteni?
-
Thrawn
félisten
Nem, nem minden.
Ha viszont a crackhez vezető linket rak be valaki az már az.Blood Mage: Nehezen hiszem, hogy nem találtál egy címet sem, de így utólag talán jobb is...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
west
őstag
válasz s7evcsenko #14827 üzenetére
az iskolában van a tusz.ahol a hinta is van az udvaron.kizárt hogy lelőtted,mert nem lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
horvathkrisz
addikt
válasz Blood Mage #14822 üzenetére
ezen semmi meglepő, géccék is valami hasonlót gondolnak a vindózról.
-
mad1
veterán
válasz s7evcsenko #14823 üzenetére
ha a faluban vagy akkor az elso emeleti ajtonal van
Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
-
s7evcsenko
addikt
Ciao All!
"12_Recovery_42M_56S"-nél vagyok!
Egy túszt kellene kiszabadítanom, de nem találom!
Ott vagyok a zöld pöttynél, de a túsz sehol...
Ötlet?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Blood Mage
senior tag
LOL! ezt most találtam: ".... and on the 7th day God created Crysis!"
-
illusiON
őstag
válasz Blood Mage #14819 üzenetére
főleg hogy másfél hónap múlva fene tudja talán kijönnek az új ATik és az lehet hogy hatással lesz az nV áraira is de ez persze nem biztos, sőt.. de így is úgy is másfél hónap múlva lehet bármi, én a 3850emen buktam 10kt 2 hónap alatt
[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
Blood Mage
senior tag
-
west
őstag
válasz Blood Mage #14815 üzenetére
g92 gts
-
illusiON
őstag
válasz Blood Mage #14814 üzenetére
hát igen csak ha neki meg mégsem jött össze valami és elfüstöl nemsoká akkor meg ugye cest la vie ha meg mégsem akkor szerencséd volt azért ha megvennéd érdekelnének az első benyomások róla
-
Blood Mage
senior tag
válasz illusiON #14811 üzenetére
de itt ez lenne a lényeg hogy egész korrekt árért meghúzták a kártyát, és a maximumon van járatva a kari, van rajta király hűtő meg minden és nekem nem is kell a tuningal foglalkoznom. Ez abból a szempontból igen jelentős tényező hogy még SOHA nem tuningoltam, és annyira mint ez a kari el sem jutnék úgy hogy ne süssem meg, aztán ugrott a pénz...
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz Blood Mage #14810 üzenetére
te dontesz,de ha crysishoz veszel kartyat akkor valoban g92 gts jobb.
az is megy ezeken az orajeleken,es alapon meg plusz 15%gyorsabb is a gtk nelNe szemetelj ! = Steam
-
Blood Mage
senior tag
a hang mind1, nekem inkább a teljesítmény számít. tom hogy ott van a 96GT a 88GT gyakán, de a Crysis-ben az a +5fps nagyon jól jön! (88GTvel)
Amúgy hallottam valami olyat hogy ha széthúzol egy XFX karit és ezt be is lehet bizonyítani hogy ettől ment tönkre akkor kicserélik... ez igaz? -
illusiON
őstag
válasz Blood Mage #14805 üzenetére
nem azért de ha 88GT-t akarsz akkor van már 40ezer alatt is miért akarsz használtat? az már csak elég occsó érte nem? még veszel rá egy hütőt aztán huzhatod is ha neked az annyit számít, de sztem alapon is szaggat.. ja, és akkor legalább tudod hogy mi történt vele tuning közben mert te csináltad, kitudja más hányszor fagyasztotta már ki vagy akármi
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz Blood Mage #14807 üzenetére
az ssc!
oc,es a ko t is lenyomja tesztekbenNe szemetelj ! = Steam
-
nike_
addikt
válasz Blood Mage #14807 üzenetére
De semmi hangja a 9600GT-nek... ami nekem van XFX tényleg semmi hang.
-
west
őstag
válasz Blood Mage #14805 üzenetére
helyedben en evga 9600gt ssc t vennék.ujjat.
-
Blood Mage
senior tag
neme?!! csak viccelsz? no akkor nem is gondolkozok rajta... pedig 70k-ért nem is rossz vétel és azon a 88GT-n?? elég jól meg van húzva... megvenném, de aztán ki tudja tönkremegy aztán nézhetek... nem bízom nagyon az apróhirdetésekben, nincs semmi garancia rá hogy nem verik át az embert. pedig aki 88GT-t akar annak ez lenne a megfelelő ajánlat... pl. nekem
[ Szerkesztve ]
-
west
őstag
válasz Blood Mage #14803 üzenetére
nem jobban mint gtxen,vagy g92gts en.ez a baj.
-
Blood Mage
senior tag
-
west
őstag
válasz Blood Mage #14801 üzenetére
minden ami torrentre utal,az itt warez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest