-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
válasz Shodan #12395 üzenetére
úristen...
ennél jobban csak a Kókusz meg a Lények tud ferde képet adni a játékokról....
emlékszem,amikor arról beszéltek hogy GTA:San Andreasban egy mod segítségével,szexuális aktust létesíthettünk a főszereplő barátnőjével,
és bevégtak képeket mindenféle játékból: Pl.: NHL 2006 (asszem)
és ilyeneket mondtak:
Ebben a játékban egy hoki játékost alakítunk,aki prostituáltakat ver,és megerőszakolja őket.
Azóta nem is nézem nagyon ez(eke)t a műsor(oka)t,mert ha más témában is (amihez nem értek) ekkorát lódítanak,csak ferde képet adnak mindenről.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Shodan #12395 üzenetére
"A Cryis hőse nem visel nanoruhát, mint bárki más"
Mióta trend nanoruhát hordani? Amúgy jó is lenne.
Far Cry esetleg az elődje (és hol volt az izgalmasabb?), majd a második lesz a konkurense, de azzal még biztos nem játszottak, bár ebből a cikkből ítélve a Crysisszel se, egy-egy mondatot meg egy gamer oldal vikkéből copyztak be... Egyébként úgy beszéltek róla, mint egy filmről, lehet, hogy annak is hitték ("nem olyan fordulatos, mint a Stalker" ez igen fontos ugye...)
Nagyon szar ez a Blikk...[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
Egy kis cikk a csütörtöki blikkből,
azért ez a hozzáértés odab@sz.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
frizso
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!!!
X1950xt kari van a csodamasinámban és a Crysis azt írja ki:
"Radeon x1950 Series" [0x1002, 0x7244]
Ez az objektumfelület nem támogatott
Na ekkor mi van????
Ha frissítem a drivert, akkor bejön a game, de az első képkockánál kifagy vagy kilép
Menü videók mennek, de a játék már nemmod: ja és pár napja még ment
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Winner_hun #12382 üzenetére
SB2-ben néztem, kivilágodítottam, de úgy nemlehetett látni az élient, na majd ma
-
Bundás22
őstag
az elejefelé hogy lehet kinyírni az a két tankot ?
hiába lövöm a tartályát kigyullad de semmiEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Vistaboy
veterán
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok minden Crysis-fannak.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
djyuri
őstag
HY
egyszerűen sehogy nem bírtam visszahozni a csirkéket a játékba...
viszont,most,hogy megjött a 8600gt-m....így már nem is kell erölködnöm...csak kicseréltem a karit...nforce update...azt már toltam is a crysiis-t tovább...és lám csodát....millió csirke Minnyá jól kidobálóztam magam Látszik is,hogy hajnal 2 van
-
ipavlidu!
tag
Hi!
Az alabbi konfig mellett mi lehet a gaz, gondolok itt arra hogy amikor 180 fokot fordulok es egy nagyobb es reszletgazdagabb terepre nezek beakad a gep. A VGA keves vagy a memoria? Ja es azt hol lehet beallitani, hogy milyen latotavolsagig jelenitse meg a novenyek, meg a tobbit.
Koszi.
-
MaciG
addikt
Hali
Azt a nagy páncélos valamit, hogy lehet kiírtani ami ott tombol az anyahajón? A csaj azt mondja maradjak közel, mert meggyengíti, de hiába, ha közel maradok akkor se hal meg ha lövöm...
Mit kell vele tenni?
BANZAII
-
Chapel
addikt
Üdv!
szépen fut a game de a logók (EA nvidia stb.) szaggat meg az első főmenü is
Jah meg bugzik,a textúrák.
ötelt??3850 256
E6750 3000mhz
2gbcatalys 7.11-van fent...
thx
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Silenzio
addikt
Annyira szarul futott ez a hülye játék, most meg annyira jól megy :S Most tolom másodszorra. És még mindig nem tudom miért, de van egy érdekes elméletem: szóval, sokan mondják hogy ha sok ramod van, 2-4 GB, érdemes kikapcsolni a pagefile-t mert fölösleges. Nos sztem ez baromság, mind a STALKER annak idején, mind most a Crysis, sztem nagyon cudarul fogadja a pagefile hiányát, és döcög mint az állat. Most már minden oké, 4 GB rammal és 2 GB pagefile-lal. Magyarázatom is van rá: a Windows memóriakezelése hivatalból pocsék. A 3. pályánál járok, idáig sosem ment 20 alá az fps értéke, átlag 35 körül lehet, mindezt úgy hogy majdnem minden high-on. Az objects deatil-t mediumra vettem, kiváncsi vagyok high-on mit produkál ha marad a többi beállítás - általában nem látszik a különbség a high és a medium között - én nem nagyon látok - de néhány szikla valósággal textúrák nélkül jelenítődik meg (textures high-on van), ilyen mosottas csíkokkal mint néha a Far Cry-ban. Mintha sebesülések lennének a természetben ... De tényleg faján fut. Very high-on az anyahajón meg 40-70 fps volt igaz 1024x768-ban, de azért nem panaszkodom. Mégse olyan vészes az a gépigény...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
gardener
senior tag
válasz Dr. Romano #12369 üzenetére
De inkább az nem mindegy,hogy mennyi szabad abból az 1Gb-ból.
-
HJ.Henry
tag
válasz Dr. Romano #12354 üzenetére
Érdekes ez a crysis.
Megvettem a 2*1GB rammot,beraktam és azóta minden jó!
Elötte 1GB-al 800*600ban max közepes beállitásokkal akart futni,de most 1024*768al tökéletes
Na jó tudom ez is egy közepes felbontás,de örülök hogy legalább igy megy minden reccenés nélkül
Azért nagyon szépen köszönöm a segitségedet! -
fpeter07
veterán
válasz Winner_hun #12365 üzenetére
ennek utánna járok
-
Winner_hun
titán
Még a demo idején volt itt videó, ha jól emlékszek, amiben a gépből való kiugráskori szörnytámadás szörnyét lehetett látni. Ki tudnátok segíteni egy linkkel? Meg kéne még egy videó, abban az volt hogy a pálya elején az alien-t üldözte valaki, amíg meg nem lépett.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
feka007
veterán
válasz jaffa 2843 #12362 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy itt annyian össze tudnánk jönni.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz feka007 #12360 üzenetére
beszéltem ObiNet-es ürgével asszonta egy 12slotos szerver olyan 4-6k körül lesz, de nem tudja pontosan.. azt mondta hogy olyan árba lesz kb mint egy UT2004es szerver.. szoval jo sokan kellene összejönni hogy türhetö ára legyen fejenként (megbizhato emberek föleg)
máshol nemtudom mennyi de ez valoban nem olcso
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Sleed
aktív tag
válasz jaffa 2843 #12359 üzenetére
[itt]
[vagy itt]
érdemes érdeklődni,de nemtom biztosan -
feka007
veterán
válasz jaffa 2843 #12359 üzenetére
Én szoktam multizni, de egy közös szerver elég drága lenne ahhoz, hogy havonta fizessem.
-
jaffa 2843
Ármester
hi!
valaki tudja hol lehet crysis servert bérelni? esetleg innen benne lenne valaki egy közös szerverben?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
HJ.Henry
tag
válasz Dr. Romano #12354 üzenetére
Végeredményben minden húzva van. 11*230-on megy a rendszer,win XP SP2 32bites.Ma este már meglesznek az uj ramok 2*1GB szoval addig már nem állitok semmit.Majd az uj ramal mindent alapra teszek,meglátjuk ugy mit csinál
-
Silenzio
addikt
válasz fpeter07 #12356 üzenetére
Kizárt dolog. Ha 4 gigás pagefile-t csinálsz, egy giga rammal is bőven játszható. Az 1600 pro is elég neki. Haverom x700-assal nyomta végig.
Nem tudja valaki a Far Cry 64 bitest hogy lehetne rávenni hogy Vista alatt is működjön? Kikapcsolta az egerem, vagy 6 percet töltött és olyan fekete képernyő fogadott -közben a hang ment- hogy még! Persze a konfignál mindent low specre állított be... A kis cseles, hogy dögőne meg!
-
Dr. Romano
veterán
válasz HJ.Henry #12351 üzenetére
Attól hogy nincs 2 GB RAM a gépedben még simán el kéne induljon, tehát nem ott van a hiba. (a konfogodon vígan kell hogy menjen -persze nem maxon-)
Esetleg próbáld ki másnál hogy ott működik e a játék. Milyen op rendszer van fent XP SP2 vagy Vista?Érdemes lennem még egy Memtest-et is lefuttatni...
Ha valamelyik alkatrész húzva van, azokat vedd vissza alapra.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
HJ.Henry
tag
válasz Dr. Romano #12345 üzenetére
Megvolt.Most a 169.21-es driver van fent
-
nemcso
őstag
válasz viktor82 #12344 üzenetére
Ugorj fel a hajóra, menj végig rajta, kukkants be a hajó elején a kabinokba, majd közlik veled, hogy jelőld meg a hajót. Ekkor leugrasz róla ott ahol felmentél, majd távcsővel megjelölöd a hajót a légicsapás számára.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
viktor82
őstag
Szevasztok.segitség kellene elakadtam egy pályán kilőttem mindenkit egy hajóra mutat az irányzék a kikötőben el is jutok oda ,de semmi nem történik,azt irja használjam a távcsövet vagy valami hasonlót!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
HJ.Henry
tag
Sziasztok!
Tudnátok segiteni egy abszolut kezdönek?
Most karácsonyra kaptam ezt a játékot ajándékba Fel is telepitettem,elinditottam majd ámultam a bevezetö videón stb.
A játék alapból 1024*768-as felbontásra állitotta és mindent közepes minöségre.
Neki is álltam játszani,de ezután jött a hidegzuhany.A játék szinte mindenhol akad,akcióknál szinte lefagy,és állandóan kidob a játékból
Nemegyszer csinálta hogy kék képernyövel dobott ki,még olyan is volt hogy a játékot megállitottam az escapevel mert beszéltek hozzám ésigy állás alatt azt vettem észre hogy már megint kék képernyö van a kijelzön és már listázza a fizikai memóriát
Elolvastam itt a crysis optimalizáló irást,de nekem az szinte kinai.Nem igazán értem hogy holl mit kell állitani,ugylátdszik én ehez hülye vagyok.
A lényeg a lényeg,igaz hogy nem egy erömü gépem van,de azért azt hittem hogy egy ilynen is elmegy valahogy ez a játék(konfigom a nevem alatt),annyi változás lesz holnaptól hogy 2gigára bövitem a ramot,hátha az segit.
Tud valaki segiteni hogy én is játszhassak ezzel a játékkal? -
gardener
senior tag
A Crysishez hasonló gama mi van még,mert ez nagyon bejön?
(és lassan a végére érek)Kipróbáltam a COD4et is,de nem tetszik
-
Silenzio
addikt
válasz feka007 #12335 üzenetére
Witcher, Bioshock, World in Conflict -ezek megérik talán.
Csabahun: Nekem is! Fíling, grafika, sztori, western! Western fan vagyok és gyűjtő, még több ilyen jól jönne. Nem is értem miért nem erőltetik jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Csabahun
senior tag
válasz feka007 #12335 üzenetére
Én többre számitottam,a Call of Juarez jobban bejött!!
Ebben csak a grafika a jó az is csak egy darabig.
Nekem ami bejön azt többször is előveszem,de ezt nincs kedvem még1x végigvinni.
Persze ettől még lehet fantasztikus játék,csak nekem nem jött be annyira mint amire számitottam,és amennyire neked. -
realm15
tag
válasz Dr. Romano #12330 üzenetére
én semmi pénzt nem adtam ki a játékért xd!
letöltöttem és készAPPLE
-
feka007
veterán
válasz Dr. Romano #12330 üzenetére
Multi része is van a játéknak, én megvettem, és gyakran előveszem.
-
-
realm15
tag
tessék
Crysis 3 nap alatt kinyomvaAPPLE
-
realm15
tag
válasz feka007 #12323 üzenetére
van olyan valakinek hogy:
amikro az utcso pályán lövöm a szörnyeket majd nem táamdnak lemegyünk a liftel bemek a folyosora majd ahol le kellene menni emgint ott lefagy és a gép magától ujra indul?
valaki segitsen! ez miért van?feka007 nem nked szántam válaszba!
kül itt ph-n van dx9 és dx10 összehasonlitás![ Szerkesztve ]
APPLE
-
Dr. Romano
veterán
válasz rup1u5 #12319 üzenetére
Igen a betámadós alieneket kell gyakni a magasan repkedőseket nem
Pedig ha kinyirítál mindenkit utánna kéne legyen egy scriptelt eseménynek de full nem értem, hogy nálad ez miért nincs
Ha gondolok küldök egy mentést, ami pont utánna játszódik...
-
AMD!4ever
őstag
#12304?
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Romano #12306 üzenetére
már próbáltam mászni, ugrálni, körbejártam mindent többször és mindíg semmi.
az összes ellen alatt mit értessz? vannak azok a kis gcik amik betámadnak és amiket a nagyobb gcik dobálnak le a földre. na azokat mind kinyirtam. viszont a nagyobb gcik akik nem támadnak be csak magasan fönt röpködnek körbe-körbe azokat nem tudom lelőni.
azokat is le kell? ha igen hogy?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
realm15
tag
válasz D@ni88 #12300 üzenetére
itt az anyahajónak a tetejét kell lelőni! de elötte ugorj le a hajóról mert anélkül nem enegedi h rákattintcs az anyahajó tetejére! rákattolsz és élvezed ahogy felrobbanik utána meg jön a tankos pálya az kva joh én addig élveztem a játékot amig be nem mentem az ürhajóba! onnantól egy nagy szar a játék! ugyan ugy elbaxták ahogy a Far Cry -ban beleraktak ilyen szörnyeket!
most jelen pillanatban ott tartok ahol a VTOL-t kell irányitani[ Szerkesztve ]
APPLE
-
zolee0307
őstag
Vkinek előfordult olyan, hogy mikor betöltődik a pálya nem minden egyes dolognak van rendes képe, hiányoznának a textúrák, majd pár másodperc múlva minden frankó.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
gyuri00
aktív tag
ááááááááááá sikerült végig vittem
jöhtne már is a 2.-ik résznagyon jó volt ez a game kár hogy vége
akkor a 2 részbe profétával a szigten harcolunk tovább vagy rosszil értettem?
-
-
AMD!4ever
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy bejutottam a idegenek ürhajójába ahol "uszkálni" kell és vannak ilyen idegen ellenségek,elvileg ki kéne jutni de nemtudom merre. Már minden ellenséget lelőttem,és úszkáltam órák hosszat,de a kijáratot nemtalálom.
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Romano #12301 üzenetére
de már nincs kit lelőni. a csóka csak kuksól a konténerben és én nem tudok semerre se menni.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Dr. Romano
veterán
válasz realm15 #12298 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Unokaöcsém jutott el idáig és ezt a részt láttam hogy csinálja ezért tudom...
Asszem miután kiérsz a gömbből még fogsz haverokkal harcolni az alienek ellen, de hogy utánna mi lesz azt sajna nem tudomEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
válasz rup1u5 #12299 üzenetére
Az összes ellenfelet nyírd ki, majd a haver nélkül indul el előre. Ott majd asszem leomlik pár szikla és képződik egy járat és a haver akkor utánnad megy és majd akkor kell hőforrásokat keresned, amíg ő ott kuksol a bódéban addig neked csak védeni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest