Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Jobban jársz ha forgatod vasarlas eladasal q tokket sokkal tobbet lehet vele nyerni. A charlesen kb atlagba 1 bnb 0,20 -0,4 eg hoznak kb 20 millio mennyisegnel ( nekem a duplaja volt es alig jott) ez annak eri meg aki az elejen berakot egy keves aprott es sokszoros haszonra tettek szert ahogy fent is irtam es tobb szaz vagy miliardos mennyiseget birtokolnak. Es ezek fogjak azt mondani h most fog beindulni a piac meg mennyire megeri mezes madzag szoveg,hogy aki ep berak utana tudjanak profitot kivenni billegtetve az arat napok ota kb (grafikon magaert beszel)
Hasznalt 3080
-
-
Köszönöm gyors válaszod, mire megírtam a postot eszembe jutott hogy lementettem egy secret kódot. Erre rá guglizva meg is tudtam, hogy az a QR kód valójában. Van egy régebbi okos telefonom, az lesz a backup login telefon. Sajnos egyszer már jártam úgy hogy beszart a telefon, nem volt egyszerű visszaszereznem az accountomat. Nem kevés crypto volt rajta

Már csak azt kellene megtudni, mire jó a MASTER KEY.

-
DNReNTi
őstag
-
butch3r
senior tag
megkevertem a hsz-emben az xrapidot és az xcurrentet.
helyesen így lenne:
Az xcurrentet ujabb ceg kezdte hasznalni. Xcurrent nem hasznalja az xrpt. Fejlesztik az xrapidot ami az xrpre epul. Es persze targyalasokat folytatnak az xcurrentet hasznalo partnereikkel hogy nem akarjak e hasznalni az xrapidot is. Ebben en nem latom hogy majd a bankok fogjak hasznalni.
-
butch3r
senior tag
igen az elmúlt 5-6 hsz erről szólt.
linkelt cikkből...
"But those partnerships have so far been mostly focused on another product called xCurrent.
Ripple has so far not announced any banks testing or using xRapid and has earlier said banks will not be the first to trial the cryptocurrency-focused product. Firms that have trialed the product include money transfer giants Western Union and MoneyGram and payment upstarts MercuryFX, Viamericas and Cuallix."
most meg lássuk meddig viszi el a FOMO. 45% eddig 24 óra alatt, 72 alatt meg kb 100%
-
mepet
addikt
Én ebben nem látom a bizonyítékot a "fülesre", hogy valaki "tudott valamit", ami miatt nekiállt iszonyat összeggel shortolni. Pont fordítva is történhetett, nekiállt hatalmas összeggel shortolni, a piac követte és indult a lavina.
Ti mit várnátok a SEC-től? Minden váltó egyik napról a másikra hirtelen nekiáll követni az amerikaiak füttyszóját? Most csekkoltam, a mai forgalom alapján a top10 váltó között egy amcsi sincs. Szabályozatlan piac, az is marad. Egyáltalán nem ismerem a SEC bilaterális egyezményeinek listáját, de fogadni mernék, hogy számos országban nincs jogalapja a SEC végrehajtóinak az intézkedéshez, sőt nehéz elképzelni, ahogy rettegnek tőlük pl. Kínában. -
FanTomasz21
tag
Te hol kereskedsz vele? én nekem az iq option nevű oldalon van a wallet-om. Én is csináltam egy ilyen eladás és újra vételt de nem jártam jól 70 dollárt szántam az újravásárlásra és 7dollár kezelési költséget levontak a befizetésemből. 34 xrp-m volt, 32,85 lett végül. dizájnos oldal, van desktop és mobil applikációja is , folyamat értesít az árfolyam mozgásról, meg hát a crypton kívül csomó mindenbe lehet fektetni de soknak tartom minden vásárláskor azt a 10%-ot. + abban a hitben voltam hogy 2.9$ adtam el aztán valójában 2,54be adta el az oldal
-
Zsoca_D
tag
Krakenen a verifikáció nem gáz.
Hanem legalább 3 hete NEM LÉTEZIK. "Feature Disabled"
A Poloniex, az "csak" gáz. Végigmegy a folyamat csak ki tudja meddig (jelenleg nálam 10 nap) SEMMI nem történik.
Bittrex, Bitfinex még a regisztrációig sem enged....
Tehát nem túl egyszerű a helyzet... -
Óvatosan ezekkel a jó hírekkel, meg a Ripplevel egyáltalán. Múltkor ugyanezt játszották el az Aliexpressel, kínosan ügyelve arra, hogy ne ők mondják, hanem valaki más, miközben ők elsütik a "lesz egy jó hírünk" dumát. Aztán mindenki bevásárolt, a "jó hír" meg az volt, hogy bejelentettek egy konferenciát
Persze biztos véletlen 
-
Elbandi
aktív tag
ezt csak ugy tudod csinalni, ha mindket valton van "penzed", majd egyszerre veszel es adsz el.
ilyenkor ha ugy vesszuk "helyetcserel" a penzed, es egy picivel tobb lesz. majd megcsinalod a ket valto kozott a transfert egyszerre, igy "visszacserelted" a penzed. egy kor utan jo esetben mindenhol tobb lesz.Elmeletben ez nagyon jo, de ki kell szamolni/tesztelni a gyakorlatot: mennyi feet von le valtarkor, mennyi az utalaskor, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

10$-ig tartjuk 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?)