- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mepet
addikt
Funda oka: a legjobb coin, mindenre jó, amire az ETH, csak ez marad a megbízható és kiforrott proof of work alapon. Iszonyatosan alul volt értékelve az ETH-hoz képest, érdemes nézni az ETC/ETH-t is, nem csak az ETC/XBT-t. Az állítólagos 51% attackok óta gyengélkedett.
Technikai oka: gyönyörű duplaalj. Olyan szép és egyértelmű volt, mint a tankönyvekben.
-
mepet
addikt
A magyar cikkek sajnos (biztos vannak kivételek) általában így készülnek: ír valaki angolul egy szakmai, profi blogot, vagy hszt a bitcointalkra/twitterre/mediumra. Ez teljesen hiteles. Jönnek a nagy angol nyelvű híroldalak (ccn, cointelegraph, newsbtc), amik ebből kihoznak egy bulvár hírt, aminek a fele már pontatlan, illetve félreértelmezték az eredetileg igaz hírt. Ezután jönnek a magyarok, akik szó szerint lefordítják az utóbbit, az eredeti cikk elolvasása és linkelése nélkül. Itt már annyi minden csúszik félre, hogy kb lehetetlen kihámozni a z igazságot...
Én a google translatort ajánlom inkább, jobb, mint a magyar nyelvű oldalakat. -
margithid
veterán
-
csaba951
veterán
-
A lefelé tartó trendet folyamatosan új aljakkal kell igazolni, ami most az ETH-nál pl 170 dodó alatt van. Sztem ahhoz, hogy stabilan lefelé mehessenek az altok, a BTC-nek is be kéne reccsentenie a nagyjából az év eleje óta újra-újra kóstolgatott 6000 körüli támaszzónáját.
SzVSz az történik, hogy sok kriptohívő az altokból BTC-be menekül, míg a tőke BTC-ből fiat-ba kiáramlása lassult (máskülönben zuhanna az is, mint a kő).
Ha a #6430-ban linkelt Mt Gox kifizetés tényleg megtörténik, akkor valóban roppanhat a btc gerince, és az altok persze a szokásos 2-3x-os szorzóval fogják követni lefelé. Kérdés, hogy van-e a kriptóknál a "már beárazta a piac" jelenség, azaz amikor a "rossz" tényleg megtörténik, már lefutott az esés legnagyobb része? Itt leginkább az számít, hogy a felszabadult BTC+forkokban mennyi tőke van a normál piaci forgalomhoz képest, ha meghaladja a 10%-ot, akkor az egy tételben kifizetés és a tulajok akárcsak felének-harmadának azonnali profitrealizálása (2014 óta 15x-özött a BTC, még ha a betétje ötödét is kapja vissza valaki, akkoris 3x-os haszon) durva lejtmenetet indíthat el, egy lentebbi támaszszintre lökve a BTC-t.
-
butch3r
senior tag
-
-
-
csaba951
veterán
Sajna ez egy ilyen műfaj! Akkor kell bányászni, amikor nincs konkurencia. Kb. 3 év múlva megint lesz egy buborék, akkor majd beváltod. Addig meg szívsz vele. Amikor magas az árfolyam, akkor sokan rákattannak a bányászatra. Csak ugye ilyenkor még nincs mit eladni. Mire meg lenne, addigra meg leesik az árfolyam.
-
htc07
addikt
jól van ez így
én nem sajnálom rá azt a havi pár ezer forint áramot, ha két év múlva annyit fog érni amit most bányászok, hogy repülő tengeralattjárót veszek belőle.egyébként a hardverapró már most tele van rigekkel, pár héten belül szerintem élhető szintre esik a videokártyák ára, megnyugszik a pc mustardrace is, hogy vehetnek új használt kártyákat fillérekért hogy jól fusson a minecraft 57000 FPS-el.
-
fogtunder
nagyúr
sok helyen van angol nyelvű forrásanyag az összefoglalóban, ha ugyanaz nem elérhető magyarul (azért lássuk be, sok ilyen van) és aki ezzel a témával foglalkozik, valószínűleg legalább közepesen tud angolul. illetve közösségileg le is lehet fordítani forrásmegjelöléssel...
-
Mindmeghalunk!
Egyébként tényleg gáz. Folyamatosan vonják ki a fiatot a kriptókból. Valakik nagyon befostak.
A nap kérdése: szálljunk ki most, és várjuk meg, amíg még lejjebb megy, hogy nyerjünk is a korrekción később, vagy fosunk attól, hogy amint kiszállunk, elindul az árfolyam felfelé?
Én ez utóbbit nem egyszer átéltem, és rendes üldözési mánia alakult ki olyankor, hogy az árfolyam csak arra várt, hogy én eladjak...
-
-
kem
addikt
Ma meg tart a 21% kedvezmeny:
www.ledgerwallet.com -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest