Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
MrSealRD #20489 üzenetére
Érintett vagyok ismerem a történetet, de nekem a leírás alapján az jön le, ha lenyúlják a kulcsot és fizikailag a támadónál van és tudja a cél accountot, de mondjuk a pint nem, akkor az visszafejthető.
De amig a kulcs nálam van távolról ez nem jelent problémát mondjuk egy exchange belépéshez."An attacker requires physical possession and the ability to observe the vulnerable operation with specialized equipment to perform this attack. In order to observe the vulnerable operation, the attacker may also require additional knowledge such as account name, account password, device PIN, or YubiHSM authentication key."
-
válasz
MrSealRD #19994 üzenetére
Waveshez tegyük hozzá hogy már korábban ki kellett vonna vonni a forgalomból:
In mid-2023, Ivanov revealed in an interview that Waves Labs, the company behind the Waves blockchain, had been hacked for six months, causing significant financial damage and compromising internal data. Ivanov claimed that hackers, allegedly connected to the Russian mafia, infiltrated the firm’s management software and attempted extortion. -
-
MrSealRD
veterán
válasz
MrSealRD #19700 üzenetére
Közben adódott egy második helyzet. Nemrég lett új személyim...gondoltam frissítem és tolok egy azonosítás frissítést a binance-en...
Ennek eredményeként eltűnt a Futures menüpont...amitől kihordtam 2 infarktust lábon... majd ahogy néztem magyar nyelvre állítva megjelenik...de amint angolra váltok eltűnik... -
kenwood
veterán
válasz
MrSealRD #14177 üzenetére
Nagyreszt ugyanazt irtad, amit en,csak mas szavakkal.
Egy dolgot viszont gondolj at,kerlek :
" Inkább abszolút értelemben kell nézni az árfolyamot, mert hosszú távon tuti nem itt lent fognak tanyázni"
Ilyet irni oriasi felelotlenseg.
Nincs ra semmi garancia, hogy nem fognak meg innen 50-70 szazalekot esni a top coinok, (a kicsik meg 90+) hiszen meg akkor is tobbet erne szinte mindegyik,mint 1.5 eve!!
Nem allitom, hogy biztosan ez fog tortenni, de siman ketszamjegyu az eselye szazalekban, hogy igen. -
Zsoca_D
tag
válasz
MrSealRD #7952 üzenetére
Senki sem használja kereskedésre a Coinbase-t. Az ő "trader" oldaluk a Gdax (avagy Coinbase Pro). Ott kell kereskedni. Semmi rejtett költség nincs. Sima Coinbase-ről oda-vissza dobálhatod a pénzt (coint) a Gdax-ra ingyen. Abban a pillanatban ott van, mivel ez UGYANAZ a cég. Az induló 0,5% elég magas a többihez képest, de ha nem aktuális ugrásokat/zuhanásokat akarsz meglovagolni, hanem hosszabb távra (hetek/hónapok) vásárolni/eladni, akkor elfogadható. Ez a magasabb díj fejében viszont az egyik legmegbízhatóbb oldalnak tartják.
Tőkeáttételes kereskedés viszont szinte lehetetlen. Én jelentkeztem rá 4-5 hónapja, és azóta is várólistán vagyok. Fogalmam sincs mi kellene hozzá, de valószínűleg butál nagy forgalmat kellene előtte generálni. -
fireman123
őstag
válasz
MrSealRD #7952 üzenetére
tudomásom szerint nincs semmi bújtatott költség, amúgy aki coinbasen nyomul és hallott már a pro-ról akkor csak azt használja
, szerintem azok használják a sima coinbase-t akik nem hallottak róla (korábban gdax néven futott a pro), ...egyébként én egyiket sem használom, csak majd ha eljön az idő és kifelé kell tolni a lambó árát euróban
....regelve vagyok kb. 8-10 tőzsdén, de igazából csak a binance-t használom
-
fireman123
őstag
válasz
MrSealRD #7949 üzenetére
Ha mindenáron Coinbase-n maradsz akkor ne a Coinbase-n hanem a Coinbase pro-n ( https://pro.coinbase.com/) kereskedj, https://help.coinbase.com/en/pro/trading-and-funding/trading-rules-and-fees/fees
, a két felület között ingyenes a pénz mozgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged