- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Frozen
addikt
válasz
coppola #11162 üzenetére
Egy lehúzás korábban megírtam csak páran jöttek a szöveggel,hogy nem az stb..
Az elején aki csinálta meg a kis haveri kör tábor folyamatosan úgy tartja az árat,hogy csak ők tudnak kivenni és szedik kifele elég rendesen. Majd mikor lemegy árfolyam meg gondolom köddé válnak.
Aki megnézni a diagrammot látja azt,hogy a jelenlegi árak alatt kik tudnak kiszállni. A telegramon meg nyomják a rizsát ,hogy hold meg ők nem adnak el..(ez azért is érdekes hiszen csak ők tudnak eladni a jelenleg árakon is diagram! )
A kezdetekben arról is volt szó hogy a bálnák majd tesznek még be hogy az ár ne menjen lefele és szinten legyen tartva... Hát láthatjuk mennyire van úgy....
Korábban írtam hamarabb fog besülni mint egy túlhajtott motor. -
Frozen
addikt
válasz
coppola #10974 üzenetére
account alatt ott van a cim azt lemásodol ,binancerol oda küldöd a bnb mennyiséget
ha az megvan [link] itt jobbra fent connect ott van a metamask opcio kiválasztod automatikusan az oldalon megjelenik jobb fent a metamaskodban lévő bnb mennyiség
ott van középen a trade gomb azt vásárolsz. -
Frozen
addikt
válasz
coppola #10967 üzenetére
Gyors írok egy kis helpet
[link]
ez alapján létrehozol egy bsc résztehez hozzá adod az ada tokent (token hozzá adása lenti cmet bemásolod ez a hivalaos ha akarod legooglézod magadnak h az én most ezzel nem foglalkozok) felismeri hogy ada meg a többit ok és kész a metamask
Ada
0x3ee2200efb3400fabb9aacf31297cbdd1d435d47nekem bnb-t küldtek szerintem mást nem kezel és azt a bsc ben kapot cimre külöd. (nem tudom melyik oldalakról engedi ami tuti az a binance , a cb-ről és a cryptorol nekem nem engedte)
ha ott van bnb akkor flemész a charlesz oldalra jobb felül connect metamask wallet láttni fogod mennyi van benne lap grafikontól picit felfele jobbra ott a trade gomb és veszel amennyit akarsz. 100% nem tudod elkölteni kell valamenyit hagyni a metamaskonahogy pörög az eladás és a többi a metamaskon majd kapod az adát nyilván függ mennyit tettél bele alsó hangon 1m érmét kel bírtokolni. Az ada rész nem tudom milyen gyorsan frissül egyébként de kell neki idő és szerintem függ attól is mikor van kereskedés ahálozaton nyilván ha nem ad el senki nem kapsz semmit iylen apró pénznek meg a 7% része oszlik nagyon nagyon sok ember felé akik befektettek szóval türelmesnek kell lenni.
-
Frozen
addikt
válasz
coppola #10965 üzenetére
nekem metamask van és ide binancról tudsz pénzt küldeni ,sajnos nekem sem adtak jobb ötletet nekem pl a haverom utalt be lovét ,mert nekem a binance levan tiltva 24 órára mert kértem egy jelszó cserét kész vicc ez a nyomi oldal. az engem is érdekelne tunker hogy csinálta pl
-
BeLucZ
addikt
válasz
coppola #10842 üzenetére
Az már bő 1 hónapos ügy, talán régebb óta is szivacs van vele mert a britek becsicskították a Binancet és brit bankban volt vezetve a sepa számlájuk. Nem értem, hogy miért nem tudták ezt azóta megoldani egy másik ország bankjával együttműködve, ez az ami inkább aggasztó. Coinbase Pro pl. Észtországban működtet Sepa számlát, oda szoktam beutalni.
-
BeLucZ
addikt
válasz
coppola #10837 üzenetére
Binance biztos, hogy nem fog becsődölni, mert ahhoz már túl nagy
Csak kicsit szivatják, de kellően dörzsöltek ők ahhoz, hogy megegyezzenek a hatóságokkal és kompromisszumot kössenek velük szerintem. Maximum a user szív néha egy kicsit. Akinek ezek nem férnek bele annak ott a Coinbase vagy Crypto.com, Kraken stb. ( bár nekem csak coinbase-el van tapasztalatom, a többivel nem ugyhogy nem tudom ott mennyire mennek flottul a dolgok )
-
6absbulldog
tag
válasz
coppola #10837 üzenetére
Ment már csődbe nagy ex. de nem biztos, hogy ezzel is az lesz.
Egy biztos, hogy én 2-3 hete nem tudok onnan pénzt kiszedni sehogy (csak ha USDT, USDC-re váltom és átviszem egy másik exchange-re).
Az elmúlt hónapokban sok támadás érte őket politikai oldalról, sok országban korlátozták őket, a vezető lemondani készül, stb. Nem tudom, mi lesz vele, de egyelőre nem használom (pedig a kedvencem volt). -
nort_on
senior tag
válasz
coppola #10824 üzenetére
Vannak ilyen csoportok, ingyenes meg fizetős is. Meg signal trade, meg copy trade is, ezekből lehet tanulni, de alapvetően zsákutca, ahogy előttem is mondták már, ezt mindenkinek saját magának kell kitalálni. Meg kérdés, hogy ki mennyi időt szán rá, vagy inkább csak hodl.
Tippekhez a discord kriptoakademia csoport nem rossz.
-
Szada85
aktív tag
válasz
coppola #10824 üzenetére
Szerintem senki sem úgy születik, hogy keni-vágja a tözsde, vagy akár a kryptopiacot. Hanem tanul, olvas, utánanéz alaposan a cégeknek/tokeneknek, híreket, cikkeket nézeget, ami jó esetben segít eligazodni az adott céggel/tokennel kapcsolatban.
Arra várni, hogy majd más megmondja mit, mennyit, hova, mikor, meddig, az nagyon kényelmes, csak egyrészt piszok veszélyes, másrészt semmi sikerélmény sincs benne, hogy Te "kiástad" magadnak a gesztenyét.Emellé ott van a krypto piacnak azon sajátossága is, hogy sokkal "könnyebb" egyes irányba rántani rajta, láttuk, látjuk, hogy elég egy cikk, egy tweet, egy kép, és máris képes esni vagy épp emelkedni a piac 10-20-30%-ot... Egy ilyen piacon senki nem vállal szívesen "felelösséget " egy olyan kijelentésért, hogy X vagy Y tokent vegyél, mert az jó lesz...
Az, amit a srácok nehezményeztek korábban, az az a vélemény, hogy az Ö módszere a tökéletes/nyerö, mert még eddig nem dobott bukóban lévö pozit, ergo mondhatja, hogy "csak nyerö trédei voltak", pedig a piac, és a profik is másképp vélekednek, erre elég pár Buffet, vagy más befektetökkel készült interjút elolvasni.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
coppola #10824 üzenetére
Aztán szerinted is melyikünknek van jövőbe látó gömbje?
Ez kb olyan kérés ,mint hogy adjatok már tippet a lottószámokhoz. Adok párat de azzal nem mész semmire.Ami biztos fel fog menni még nagyon az a bitcoin és az ethereum ez a kettő 100% ,de hogy mennyire és mikor na az jó kérdés.. Más coinba én most pénzt nem raknék az biztos.
(A nagyon az mindkettőnél mást jelent BTC lehet 100k is, Ethereumot meg pletykálták már 5-10K-ra is ,de 4500 ig hotziher hogy el fog menni.)
-
-igu-
veterán
válasz
coppola #10292 üzenetére
Ez működött is, de tegnap óta a Binance nem fogad SEPA utalást.
"Due to events beyond our control, we are temporarily suspending EUR deposits via SEPA Bank Transfers from 8am UTC on July 7, 2021. You are still able to deposit EUR and/or buy cryptocurrencies via credit or debit cards on Binance.
We are working hard to find a solution with our partners and thank you for your patience."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest