- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
-
lipi67
nagyúr
Ha kíváncsiság, tedd. Ha "csak"gép kell, szerintem se tedd, sőt..már i7 920-at se. Ameddig ezzel lazán kihúzod, jön valami új foglalat (Ipon cikk), s emberiobb árak, új alternatívák, nagyobb ugrások lesznek elérhetőek.-sztem-
Chaser: Hogy félre ne érsd: Hetek óta agyalok, fúrok-faragok. (hűtés). Most itt tartok:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Már belefásultam kicsit, unom és szeretném végre összerakni. Ez eddig nem volt megvalósítható mert nem volt TRUE felfogató Engusz nem tudott szerezni. (ezért is a gyári hűtő a képén, meg a cellShock memók magukban (a teamek ereje most nem kell, felesleges járatni is őket) 1 ventivel nem aklartam visszatenni). sz.j. jóvoltából (ITT IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKI!!!
- ÖNZETLENÜL SEGÍTETT ÉS INGYEN FELAJÁNLOTT EGY KITET-) most végre lesz 2 kitem. Mivel a TRUE miatt (hátlap), úgy is ki kell venni a lapot stb..most 1ből a 3300-ast tudnám beletenni, s még 30°-os meleg se van, majdnem ..ideális. Ezért mondtam. Ha viszont véglegesre pakolom, pasztázom stb.. tuti , hogy hónapokig nincs az a proci, amiért megint megbontanám. Végre..használni szeretném, és nem pakolászni ide-oda. Ezért (is) a sietség..
ui: Ja! A 2 hátsó 38-as nem ismerős?
-
Haverom is E8400.ről (nagyon jó tuningos 8400.asa volt) váltott i3 530.ra és sokkalta gyorsabb a gépe!
Nekem i5-750.esem van nem i3
ezért 2X annyi a memó sebességem mert i3.ban gyengébb a memó vezérlő mint i5-7.ben! , i7 tényleg felesleges mert drága és semmivel nem jobb mint a i5 750.! nézzél teszteket i7 920.al semmivel nem mennek jobban mint az én 750.esem hiába van bennük 3.csatornás memo vezérlő semmivel se gyorsabbak
Más: ha most sikerül szinte ráfordítás nélkül platformot váltanod megéri bőven a csere persze az i3-530.proci nem egy nagy durranás de nem lessz rosszabb mint a mostani ződ procid fogyasztásban meg fele annyit fogyaszt a i3 mint a mostani ződ procid, ne feledd az i3 32.nanos és sokkal kevesebbet eszik!
Aztán majd ha meguntad a i3.as procid már csak procit kell cserélned vagy egy jóféle 750.esre vagy pedig ha azis kevés belemegy a lapba az i7-860 és 870.is ami ugye 4.mag+HT
szóval ha én kapnák ilyen ajánlatot simán belemennék a cserébe pedig ismersz én nem cserélgetem a cuccaimat hetente-havonta csak jó esetbe évente!
-
lipi67
nagyúr
Szép napot! Felébredtem. ...Megnézem már, lesz-e procim, vagy sem.
#13499) kimi02 : Csatlakozom. Kihagyom én is, neeem köll.
Chaser: Ha eladnád, holnap postázhatnád. Már úgy se érdekes Neked, nekem meg csak a héten. Rádrohadni persze, hogy nem fog, de ha itt nem tolonganak érte, később apróban se kapsz majd 3xxx-et kereső usertól többet mint a bolti ára, tuning ide vagy oda. Én ha 4-5k-t bukok rajta ..leszarom, lefoglalt, jobb mint a kocsma.. Ha viszont engusztól megjön a plusz TRUE felfogató és végleges lesz végra a gépem..már nem kezdem újra szétszedegetni egy pár teszt miatt. Ha péntekig ideér 20k, ha nem ..később már nekem semmit se ér..
(az első perctől komolyan mondtam a 20k-t kben)
-
Hát sz.tem megéri simán a csere!
Eleve gondolj bele i3 530.ba van HT amelyik alkalmazás kitudja használni közel olyan mint egy 4.hengeres proci!
A másik hogy nagyon mennek az i3.asok! egy átlag 530.as proci is nagyon jól megy! haveron is nemrég váltott és nem bánta meg....
21x191.BCLK , 18x230.BCLK , 18x242.BCLK és ez egy átlagos i3 530
G.SkiLL ramok meg brutálisan mennek! nekem csak 1600.asok vannak és alapfeszen mennek 2200.at
-
Chaser
legenda
Lehet belecsempésztek a prociba egy kis eldugott utasításkészletet hogy everestet és hasonló sw-ket átverje, merthogy nem feszültség vagy áramfelvétel alapján "mér" az ziher...1W? Nem létezik...de ha ennyire biztos vagy benne vedd le a hűtőt, 1W-ot talán eldisszipál a kupak is, de ha az nem is egy kis venti pluszba ..várom a videot
Más..Valszeg beugrott mért nem tudtam validot csinálni, eléggé lelakott winnel teszteltem, vírust ugyan nem talált semmi, de mozillán kívül más böngésző nem működik, nagy eséllyel ezért nem tud validolni se az sw, ha lesz időm reinst és kiderül.
szerk: Konnektoros fogymérőd nincs? Azzal elég jól ki lehet következtetni mennyi jut csak a cpu-ra.
-
Bagira01
veterán
Lesz majd on is, csak hát mindennek van megelőző folyamata, nem csak úgy jön a proci aztán mindenki csak az eredményekről ír. Ha nem lenne mindennek története akkor nagy unalom lenne a topic
Itt van egy kis amd búcsúzós eredmény. 13x250Mhz blend és everest mérés. Az a fura h biosba 1,225v van beállítva és mégis ennyit ír(de amd-nél főleg asrock párosítással nem a legmegbízhatóbb a szoftveres mérés)
-
-
darál0w
Jómunkásember
de nézd már meg a végét....hát én nem bírom
a fogyit meg mérd ki rendesen. kíváncsi vagyok , az én fogyik alá tudsz e menni
mellesleg én is ugy vagyok vele, h alulfeszelve tuningolok...
1.325V az alapfeszem, és 1.25Vos tuningot néztem. 3250mhz. így is megy...IDLE meg 1000mhz/0,96V
-
Bagira01
veterán
Jó lesz az alacsony fogyasztással. Minek menne a gép csutka tuningon, mikor nem használja ki az ember, mostanába én is max alapfeszes tuningot nézek, inkább alulfeszelek, amd-nél úgy is van energiatakarékosság, remélem a kis e5200-as llc off-al vid-en elketerészik 1,1v körül és akkor a 3,7Ghz csak benne lesz
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én csak azért vettem VX550-et, hogy ha egyszer mégis rakok 2 kártyás rendszert össze, akkor legyen szufla... Csak ugye az új lapon a 2. PCIE csati az : 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4_1)
Szal ezzel nem tom mennyi értelme lenne CF-et építeni...
@Chaser: Akkor zúzzad a validot.
-
Chaser
legenda
Xarul hát
Szted ha 12V helyett 4.61V lenne 1általán elindulna itt valami?
BIOS jól érzékeli, everest meg rosszul olvassa ki. Ha az everest helyett mutathatnám az easy tunet akkor látnád mennyi
Történt egy "baleset", úgy tűnik 12.5-es szzorzóval is hasít a drága, múltkor én voltam hozzá láma...
szerk: Mikor leszünk a listában?
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát igen ez ledes, szal akkor neked tuti nem kő.
Sztem nem lehet kikapcsolni, a sima nem ledes ja, a Tracer-ek ledesek.
Hát ha eladom olyan 18k környéke sztem talán reális lehet, ha azt nézem, hogy:
BL2KIT25664AR80A - Ballastix Tracer RED 25k - persze ugye ez új ár..
Spec.: 2x2GB 800MHz CL4-4-4-12 2.0vMondjuk ugye ugyanaz az garanciafeltétel van ezekre is, tehát az élettartam gari.
De nemtom mi lesz a sorsuk, Athlon 2 X4 630 mostmár lényegében jön jöv7 kedden vagy szerdán cserébe a prociért, szal elindult a project...Lehet maradok a DDR2-nél, aztán vadászok valami jó kis AM2(+)-os lapot, aztán egy ideig még jó lehet.
-
lizakattila
senior tag
Köszi!
Keresgélek "nyári beállítást". Mondom ez elég lesz mindenre.
Még majd megnézem, hogy a ramok (1333-asok) mit szólnak az 1550-hez ugyanezekkel a beállításokkal (bár mentek már 1800-on cl8-ban).
El lehet szórakozni ezzel is, eddig még csak a legnagyobb szorzót néztem.Nálam valahogy az E8400 kimaradt.
Volt két E8200-asom (az egyik elég jól ment).
Az E7400-am kicsit sajnálom, az elég jó darab volt, és most valahol alapon ketyeg egy csajszi gépében.
De hát én is úgy voltam, hogy semmibe nem került a váltás, mért ne tettem volna meg.
A fogyasztás engem sem zavar, de most majd kíváncsiságból majd azért méricskélek.(#12976) Főcske: Az a baj, hogy ennél jobban nem tudom alulfeszelni, ennyit tud a lap. Ezt olyan 0,826-ra veszi vissza idle. Itt 1v-on, meg ennyit megy, úgyhogy akkor had menjen, ha akar.
-
Chaser
legenda
Én már beleuntam egy ideje
380 FSB-n is megy a proci, de prime kifagy, 370-en is pár perc után. Próbáltam alapfeszes tuningot nézni, de nem fog összejönni, ide már kevés az oszlop venti...4200mhz@1.232V eddig, de be kell szereznem egy hűtőt, nincs mese
Everestből melyik ver kell? A HQ oldalon a link az origora mutat és 404 error a keresett file.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én arra lennék kíváncsi, hogy mérő mit ír, az hogy program mit ír, az más kérdés.. Nekem az E8400-ra szoftver írt 4Ghz-n ilyen 50-60W körüli eredményt is....Most meg idle-ben konnektorból az egész vas 3Ghz-n ~0,9V-n ilyen 130-140W körül fogyaszt, mondjuk ez az egész vas...
Szal sztem az everest értéke nem teljesen valós...
-
lipi67
nagyúr
Szuper jó, hidd el. Lényegében az a régi 2xxx-es topik. Ott nem volt már tuning (mi már megtettük az új emberkék meg nem tolongtak) és elkezdtünk beszélgetni. (mint most itt-nagy a hasonlóság) a törzs topiklakók jó barátok lettek, és ott beszéltünk meg mindent. Persze ha vki segítségért jött, segítettünk. Így kaptuk a büntiket, shteer meg, hogy legyen hol dumálni, megcsinálta ezt..Nincs is ott senkinek 2xxx-es procija
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNIK
-
lipi67
nagyúr
Igen, néztem, hűvös egy"dög". Hogy bírod ki, hogy egy 1,5V-ot (legalább), ne adj neki?
Én..az lenne a második..
Ha megy jól , utána kezdene érdekelni, hogy alul mit tud, mit megy 1,2v-on Mennyi kell 4GHz-hez stb..a "célzás" azé' volt, hogy le ne lépj, beszélgessünk kicsit
Ja!!Bakker, baj lesz lassan asszem. Ez a topik már kvra más mint amire szolgálna, indítva lett. Baj, mert ha jön 1-2 eredmény, lehet majd keresgélni..meg ha bejön egy modi. Csuda, hogy még nem szóltak. A topik 95%-a offfff..
Nem is tudom, hogy mikor volt hsz ami azért volt, hogy bekerüljön egy listás eredmény...
Átruccanhatnátok hozzánk az offolósba, így én is ide járok trécselni... (Úgy értem, hogy ok, hogy tesztek is vannak, meg nem az időjárás a témánk, de nem is a listás eredmények bemutatása.xmad-dal való beszélgetésem is inkább a szájbarágósba való..[nézzetek be ide !!!!!!]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest