- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
Chaser #15332 üzenetére
Nem "szűz" a gép,win7-et akartam leszedni,de nem megy.Mint írtam nemrég,a netem genyózik,vagyis a böngésző,hol betölt,sokszor meg nem.De most azt mondta a céges renszergazdi,hogy ez állítóllagossan vmi vírus genya..........
daral0w: Te vagy az AMD-s Nagymester,meg a Gyuri barátunk
Már sztem a ramom nam bírja tovább,hiába állítok időzítést,stb,csak egy 1333MHz-s ram.
Sztem így 1500 felett eldobja magát,kellene szereznem egy 1600-ast,és azzal is megpróbálni. -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13685 üzenetére
Kell a kukimnak! Nem értettél, elbeszéltünk 1más mellett.
Van egy cpu ami pár hetes, tehát garis. Ha eladom leszarom azt, hogy 1,2v-ot vagy 1,9-et kap, a vevő dolga. Miért én gariztatnám? Szája-keze van Neki is. Ha elégeti majd elhajtják. Viszont..Itt a quadom pl. több mint 2 év garival még. Ha eladom egy dezentornak mert sokat ad érte és tudom , megküldi majd rendesen, akkor mondjam neki: Nézd! Itt a garpapír, de én nem adom oda, mert ha nem állok melleted, ki tudja mit csinálsz vele? Lószart. Odaadom és leszarom mit csinál vele.Van itt vagy jó másfél milláért garpapír Iponos, vegyítve. Ha vki akinél van belőle 1-1 vga stb.szól, hogy meghótt, kap egy fénymásolatot arról a papírról amin a vga-ja szerepel, intézze a garfutárt. Érdekel engem, hogy előtte akár mikróba is tette? Nem.
Ezért nem értettem, mire írod. Neked oly mind1, mi lesz vele, gariztatni az új vevő 8ez esetben én) gariztatnám..Ennyi. Kben már tárgytalan. Eladtam. Igaz még nálam lesz, de már kaptam helyette egy 7400-ast.
-na..látod az papír nélküli , pedig 2 hetes. Igaz..(engem nem érdekel) egy Bp-i egyetem rendszergazdája vette oda az egyetemre (elvileg) és persze sose volt ott gépbe...
Az un.öcsém nekiadta a 2180-at az került be helyette.(haverok) Ez meg hozzá. Balszerencséjére a kis IB9-es lapja beszart, így 1 napig se ment a gépe, most itt van. Mivel ehez jó a g31-es is olcsón, és megy majd 4GHz-et alacsony fesszel, elcseréltük, s nem kajtat p35-ért meg nagyobb tápért stb.., hogy a 7xxx is 4GHz-en sétálgasson. Neki csak a MHz a lényeg. Szóval..van egy új 7400-as procim. (igaz, ez se kell, sztem be se teszem a gépbe, megy apróba)(#13692) subaruwrc : Hát..ja. Pedig..dóógoztam vele sokat. Wprime 4725-ön simán megy
-ez tök ok, tetszett-
(#13689) Devid_81 : Jaja.Még holnap megnézek 1-2 dolgot és nálam be is fejezte a pályafutásást..Lehet azért csak be kellene tenni ezt a 7400-at, hátha valami kis brutal. Bár mikor véletlenül beindult a lap (memkezelése szart be), asszem valami 1,275 körüli feszt láttam biosba. Abitnál meg a Vid az adható legkisebb, tehát ez lesz a vid-je, ami nem egy brutal procit sejtet, igaz sose néztem a 7xxx szériát, lehet, hogy tévedek..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13653 üzenetére
Kedvesem..Ha én továbbadom akkor nem ph-n, s nem olyannak aki tudja, mi a tuning.
1xüen építek egy gépet és abba teszem bele. Ezért sem sajnáltam 80%-os felárat, mert ha komplett gépbe megy, még a 4870-et is 40k felett tudom eladni..
1xüen egy "igazolás" hogy nem kamionról leesett a cucc. (nem jellemző, hogy ezek a procik meghónának..)- még nálam sem.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13643 üzenetére
Ha új mér nincs ?
(#13644) puttputt
Jövhéten tesztelem és utána szerintem vihető lesz. Hát..azt hittem, már meg is hóttad magad!no..mivel eladom, nem fogom feszelni. Most néztem 10x381-en se bootolt bios 1,475-tel sem. (bakker..éreztem hogy ez lesz) Természetesen szuper proci még wr listákon (kva szar mert 10be jegeznek) szeretnék sPI-ben, wprime-ban, piFast-ban 10-be jönni (4600-on kb) de 1,35- 1,4v nál értelmetlen többet adni neki.Tehát a proci újszerű lesz.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13483 üzenetére
Gondolom..
Milyen oprendszer is van fent?
feladatkezelő hány alkalmazást futtat?
itt dógozz 1000-rel, és ma meg is lesz az a 11, ha már annyira szeretnéd
-ha van egy 10gigás üres prt. tedd fel a hope/carlosca Xp-t.semmi mást vga driver stb-t se. validolj. Csak a fájlt mentsd, nem kell net. Utána majd folytatod.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13480 üzenetére
Ahogy nézem, kb [ez] a realitás. S nem is a config szab határokat, egyszerüen amit elértél a felett léggel már nem nagyon lehet csodákat tenni. Ilyen volt a 3200-as is. 50-80MHz-et lehetne hozni rajta, többet (léggel) nem.
Viszont a sebesség és stabilitás tesztekben...Ott a lap és ram húzhatja magával előbbre is. No meg az user, ha jól tweak-el.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13478 üzenetére
Wr 12.hely!
Ami még benne van:Super PI 32 : WR3.hely
Super PI : WR 8.hely
Wprime 32: WR 6.hely
Wprime 1024: WR 6.hely
Pifast WR: WR 6,helycpuZ (valid): WR: 5.helye (léggel) ha nem vallos
Ezek a realitások. A sebtesztekhez persze, min 1200-on futó szoros időzítésü ramok kellenek.
Add el, megadom a 20k-t. de csak most..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13468 üzenetére
2 hetet momndtál, letelt. Kár, hogy nem adod el, elégettem volna szívesen
Maga mint proci a 3xxx nem bejövős mert alacson FSB-t tud, szenved alatta a ramom. (nálam alapon be se indult 1 3200-as se).Ha most feladod, még vevő vagyok rá mert holnap úgy is hűtőcsere, s akkor ezt teszem be..(útálom cserlégetni..)
Nyomd a hwbot-ot!!!!
1 hete itt van egy 7400-es, ki se próbáltam.. Nem tudom, hogy miért, de mint proci, 2xxx és 8xxx között 1 proci se fog meg valahogy. Biztos bennem van a hiba. Ha 2180-as lenne, már nyúznám...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Bagira01
veterán
válasz
Chaser #13207 üzenetére
Van olyan bolt ahol van garancia bővítés hw-re csak ők, gb-ra pld a 3 helyett csak 1 évet adnak és +5%-ért veheted 3 évvel is(ez a csináljunk mindenből pénzt kateg
) Amúgy nem olyan fos az asrock, sokan írják h pld amit a nagyobb gyártók(sok extra lap meg stb) megtehet, h kiad egy szarrá butított lapot ugyan annyiért mint pld egy jobb asrock(asrock nem igazán gyárt extra lapokat, szóval neki ebbe az árkategbe kell jót csinálnia) Nem mondom h ez a legjobb márka, de legalább van és ha valaki filléreskedik akkor ez is egy választás
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chaser #13198 üzenetére
Pedig azt hittem tudod.
Ez úgymond Tracer sajátosság. A DDR3-asok sztem mégszebbek.
Ezeket azért szerettem főként, mert még amikor a 4850-em volt, ugye piros volt a nyák, és passzoltak a VGA-hoz.
Én most ugye 770T-n, vagy valami 785-ös lapon gondóxok. Találtam jó kis 785-ös lapot, de mondjuk a Giga lapja azért meggyőzőbbnek tűnik. Meg mondjuk nem tom, hogy AMD téren mennyire tuningbarátak az Asrock lapok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chaser #13196 üzenetére
Hehe.
Nah csak megteszettek?
Ennek örülök... Ugye, hogy nem is olyan zavaró, hogy pislognak?
Annak idején a 2*1GB-s kitet is sajnáltam eladni, azok még annó Ákoshoz mentek, dehát kitudja, hogy hol, meg kinél járnak már.
Én most filózok az alaplapon, találtam egész barátinak látszó Asrock lapot, és még jó áron is van...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chaser #13134 üzenetére
Az kemény...
Hehe, jó kis 7700CU, nekem is volt, sőt az enyém át is volt alakítva, aztán eladtam. Pedig jó kis hűtő volt..
@darál0w: Hát, procim elvileg lesz kedden, legkésőbb szerdán, lap is majd valszeg, de az vsz. majd jöv7en, de hogy ramom mikor lesz, az egy jó kérdés....
-
toyone
őstag
válasz
Chaser #13039 üzenetére
G9650-el idehaza még nem találkoztam(mármint hogy valaki csinált volna vele tesztet). Mehet az is a clarkdale topikba ha esetleg van valakinek csak eddig titkolta
Én csak azt furcsállom hogy az apróban vagy 5 helyről lehet venni 25k és 35k között I5 650-est és nem nagyon tolonganak ilyenekkel az emberek.(egyenlőre) -
lizakattila
senior tag
válasz
Chaser #13031 üzenetére
Példánya válogatja azokat is. De ahogy nézegettem, azért van azokban is tuning potenciál, azoknak talán több fesz kell, hasonló órajelekhez. Nagyon "antituning" példányt még nem láttam. De inkább nézz be a topikjába, vannak eredmények linkelve oda is.
Nemrég volt nálam egy gép "szervizelésre". Egy E3300 csücsült benne De sajnos egy olyan lap volt alatta, amiben még fsb-t sem lehetett állítani. A szívem szakadt meg, hogy nem tudtam 1-2 gyors tesztet nézni.
(#13032) toyone: Köszi! Pontosan nem emlékszek
, de tuti 1,4v alatt maradtam. (Úgy rémlik, hogy max oc-nél 1,36, max bclk-nál talán 1,39v-ot használtam, de erre nem esküdnék meg. Ez sok/kevés, jó/rossz, mármint feszügyileg?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest