Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Igen, néztem, hűvös egy"dög". Hogy bírod ki, hogy egy 1,5V-ot (legalább), ne adj neki?
Én..az lenne a második..
Ha megy jól , utána kezdene érdekelni, hogy alul mit tud, mit megy 1,2v-on Mennyi kell 4GHz-hez stb..a "célzás" azé' volt, hogy le ne lépj, beszélgessünk kicsit
Ja!!Bakker, baj lesz lassan asszem. Ez a topik már kvra más mint amire szolgálna, indítva lett. Baj, mert ha jön 1-2 eredmény, lehet majd keresgélni..meg ha bejön egy modi. Csuda, hogy még nem szóltak. A topik 95%-a offfff..
Nem is tudom, hogy mikor volt hsz ami azért volt, hogy bekerüljön egy listás eredmény...
Átruccanhatnátok hozzánk az offolósba, így én is ide járok trécselni... (Úgy értem, hogy ok, hogy tesztek is vannak, meg nem az időjárás a témánk, de nem is a listás eredmények bemutatása.xmad-dal való beszélgetésem is inkább a szájbarágósba való..[nézzetek be ide !!!!!!]
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest