Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ha kíváncsiság, tedd. Ha "csak"gép kell, szerintem se tedd, sőt..már i7 920-at se. Ameddig ezzel lazán kihúzod, jön valami új foglalat (Ipon cikk), s emberiobb árak, új alternatívák, nagyobb ugrások lesznek elérhetőek.-sztem-
Chaser: Hogy félre ne érsd: Hetek óta agyalok, fúrok-faragok. (hűtés). Most itt tartok:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Már belefásultam kicsit, unom és szeretném végre összerakni. Ez eddig nem volt megvalósítható mert nem volt TRUE felfogató Engusz nem tudott szerezni. (ezért is a gyári hűtő a képén, meg a cellShock memók magukban (a teamek ereje most nem kell, felesleges járatni is őket) 1 ventivel nem aklartam visszatenni). sz.j. jóvoltából (ITT IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKI!!!
- ÖNZETLENÜL SEGÍTETT ÉS INGYEN FELAJÁNLOTT EGY KITET-) most végre lesz 2 kitem. Mivel a TRUE miatt (hátlap), úgy is ki kell venni a lapot stb..most 1ből a 3300-ast tudnám beletenni, s még 30°-os meleg se van, majdnem ..ideális. Ezért mondtam. Ha viszont véglegesre pakolom, pasztázom stb.. tuti , hogy hónapokig nincs az a proci, amiért megint megbontanám. Végre..használni szeretném, és nem pakolászni ide-oda. Ezért (is) a sietség.. 
ui: Ja! A 2 hátsó 38-as nem ismerős?

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- ÖNZETLENÜL SEGÍTETT ÉS INGYEN FELAJÁNLOTT EGY KITET-) most végre lesz 2 kitem. Mivel a TRUE miatt (hátlap), úgy is ki kell venni a lapot stb..most 1ből a 3300-ast tudnám beletenni, s még 30°-os meleg se van, majdnem ..ideális. Ezért mondtam. Ha viszont véglegesre pakolom, pasztázom stb.. tuti , hogy hónapokig nincs az a proci, amiért megint megbontanám. Végre..használni szeretném, és nem pakolászni ide-oda. Ezért (is) a sietség..