- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
ADAM1337 #5603 üzenetére
Én nem tudtam megoldani a szélesebb "frame"-t
Ákos: már a múltkor is mondtam,ez hogy megy,él a topik a Te érdemed!
Mindenki látja,hogy jó kezekbe került az oldal (táblázat) kezelése.
Idő,és "egyéb" okok miatt,én nem tudtam volna életben tartani ezt az egészet,segítség kellett,és ezt Ákos benned meg is találtam.
Én is szerettem,(szeretném) csinálni,csak rendbe kell jönni a dolgoknak körülöttem -
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4253 üzenetére
Az nem valami bíztató
(#4256) BMW001 : Akkor se rágódj rajta! Befordulsz, s jön a depi. Add ki a feszültséget, piálj be, tombolj kicsit. Utána meg..lépj túl rajta! Te voltál a hibás? Ember! Az első feleségem..Elvettem szombaton, vasárnap du. jött egy Barcikai csaj, hogy menjek vele bulizni. Elmentem s több mint 1 hónap múlva értem haza.Mérges volt, én meg..Bevonultam katonának, s beadtama válópert, ne nyígjon ott nekem. Szerinted? Ki volt a hibás? Másdoik 5 év volt, szült 2 törpét, én nevelem Őket, 12 éve nem is láttzuk. Van 1 harmadik Szhelyen, vele laktunk Miskolcon, Szhelyen, Debrecenbe. Utoljára Szhelyen karácsonyig. Hazajöttem anyámhoz Borsodba, s vissza se mentem. (kben meg isten tudja h , hány bnő) Nehéz az élet, erre mondtam. Viszont, magadat ne hibáztatsd (vagy ha durván elcseszted, tedd 1 napig s lépj), Mindíg van új,s kutyaharapást szőrével. Én csak 2 dolgot tettem jól az életben.1: Én nevelem a törpéimet 2: Intel a gépem. Nem valami fényes arány! Fel a fejjel!
-
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337 #3101 üzenetére
Hát elvileg ok, de sok függ még a szaros oprendszer pillanatnyi állapotától is. Sőt..4900-on simán 9,3 alatt vok, megmutatom, pill.
Ezek a kva ramok is..(csak ezért a PI-ért vettem őket, hogy 9 alá csússzak, de örökre megtanultam: Szarni a névre..)
S hogy csináljak léggel 5200-at?(amin nem csak validolni tudok, de a PI is lefut..)
MOD: Na meg is találtam. S mi a fura? Ez a mezei abit IP35-E lappal és egy gyengébb 8400-gyel volt..[Pi 9,3 alatt]
-
válasz
ADAM1337 #2463 üzenetére
pedig most azt mondtam hogy ez a proci sokáig lesz nálam
remélem sikerül betartani.
addig amig nincs kitesztelve,biztosan nálam lesz.mondjuk nem könnyü jófajta E8***-t találni.
mindenki tartogatja.jut eszembe... csináltam egy superpi-t is.
sztem ez már nem olyan rossz. -
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337 #2387 üzenetére
Szép eredmények!
Lenne egy kérdésem!
Mikor kezdtük,voltak szabályok.Pl.1,211-se fért már bele az 1,2-be u.úgy mint ahogy az 1,3-ba se fért bele 1,288!!!
Másik:Hiába volt tűréshatáron belül,ha nem uazt mutatta a cpuZ és az everest akkor nem lett elfogadva(vagy ha vmelyik hiányzott)-Ezért jó,ha 3 tizedesre van állítva az everest!!!!
Viszont ezeken kívül semmi más nem kellett.
Most mi van??? EZEKET MOST NEM MIATTAD KÉRDEZEM!!!Eléggé szétszórt lett ez a táblázat,ezért.Nálam kvra nem mind1,h van e pl.real Temp(dobott már el miatta),s az se hogy 1,2 vagy 1,216.Az utóbbi kvra más!!!!Biosban 2 szint!!!(vagy 3!)
krammerka:Semmit sem tudok frissíteni,kva vírusom van,s nem érzékeli semmi!!!Kivéve office
-
subaruwrc
félisten
válasz
ADAM1337 #1531 üzenetére
me & ADAM1337
4906valid max oc -
válasz
ADAM1337 #1318 üzenetére
ja tényleg..hát léteznek ddr3 ramok is
nekem vhogy nem jutnak kapásból ilyenek eszembe.
igen,a ddr3 többet hoz,összpontszámban.
ami sztem inkább a 3d tesztben jelentkezik.a superpi jó eredményekhez,már komoly gép kell.
végülis
ha 16 vagy 18sec környékén 1-2 ezred-század különbség van az eredmények közt akkor már izgalmas tud lenni a lista. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PR-Telecom
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged