Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Nem én tehetek róla. Ne engem , a kbarcikai "nemzetiségi" rendőröket szidd. Én..Én kicsit többet tettem mint a szidás

Láttam, hogy q9550. Nyüstölöd is?
Ja! Nem láttad a feleségemet? Ha taliznál vele, mondd már, hogy megyek Hozzád, idegeskedjen már egy kicsit, kben is , asszem jön a szülinapja, legyen már egy kis izgalom
(#4072) subaruwrc : Igen, valami ilyen okosság lehet az ok. Lehet, hogy olyan mint egy nő? Szép,de agya nincs, ill. (ez) hűteni nem olyan jó? Remélem, h nem. Nem, mert 3 feleségemet ezért vettem el, s ott se volt soha mögöttes tartalom
Hát..ja! Még ezek a sima rev.2-es Reaperek is! 1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest