- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78513 üzenetére
Erről a wilson videóról az a mondás jutott eszemben, hogy "mindenki a maga szintjén nyomorog". Valószínűleg te magasabb ELO-ban játszol jóval mint én.
Mert ez a videó nagyon nagy részt használhatatlan. Persze, nagyon jó dolgokat mond. És teljesen igaza van.
De! A legnagyobb része a kommunikációról szól. A valóság meg az, hogy nincs kommunikáció. Ha meg van, akkor Oroszul. Wilson az US ladder-en játszik. Erről a szomorú jelenségről tudomása sincs. Erről nem fog videót készíteni. Ha tudna, a második tipp az lenne, hogy tanulj meg Oroszul.
A másik dolog pedig az, hogy ha próbálok is kommunikálni. A társam nem érti, lesz*rja. Az a jelenet megvan, hogy megbeszéljük, hogy megyünk B-re. Mindenki leokézza. Majd a bombás elindul teljesen másik irányba egyedül meghalni?! ÉS amikor megkéred, hogy dobja el a bombát, csinálhat amit akar egyedül, csak minket többieket ne szívasson, és nem hajlandó rá?!
Én is nézem ezeket a videókat minden nap. fl0m-éit is. Magamra szedem a tudást. De már a videó nézésekor tudod, hogy ennek a felét te még nem fogod tudni hasznosítani.
Jelenleg amit én játszom, az nem CS. Ez egy szerencsejáték. És tényleg nincs más megoldás, mint teljesen szétválasztani a játékosokat, tudásuk alapján. Azt hittem, hogy a Premier-ben ezt fogom tapasztalni. De nem. Sokkal magasabb követelményeket kell állítani a játékosok elé, hogy egyáltalán elkezdhessenek Casual-on kívül bármi mást játszani. Nincs más megoldás. És mivel iszonyat nagy a játékosbázis, ezt bőven el is bírná a játék. Ide oktatómód kellene, és kemény szintkövetelmény.
A faceit biztos, hogy jobb ennél a helyzet. Mert sok játékos ahhoz is hülye, hogy rátaláljon a faceit-en való játszás lehetőségére.
Na de tényleg, befejeztem. Nem égetem magam tovább ezzel. Mert igazából a másik oldalról nagyon tetszik a játék, szeretem. És lelek benne örömet is. De mivel csak ezeket a negatív dolgokat írom le, rossz kép fog kialakulni rólam. Abszolút nem vagyok #sadpanda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- További aktív témák...
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest