- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
válasz
lemusz #68992 üzenetére
Talán már a közleményben is úgy volt megfogalmazva, hogy olyan csapatok kerülnek meghívásra, akiknek valami köze van a V4-hez. Azért lássuk be, ha az említett négy meghívott nem lenne itt, némileg nehezebben tudnád beterelni a nézőket akár a helyszínre, akár mondjuk a streamre, ugyanis három ország a négyből eléggé jelentéktelen esport-erővel bír.
-
lemusz
addikt
válasz
lemusz #68996 üzenetére
Írom be a naptárba a dátumot aztán gondolkodok... nem március 23.-a a Lengyel-Magyar barátság napja? Rá kellett gugliznom, de igen, az. Nem tudom véletlen-e, de ha nem akkor ügyes dátumválasztás, gondolom jó sok lengyel lesz aznap Budapesten. Lehet majd skandálni a Lengyel Magyar két jó barát együtt harcol s issza borát... sorokat a helyszínen, melyet speciel lengyelül is tudok.
-
bager13
senior tag
válasz
lemusz #68970 üzenetére
Kb. 3 éve volt a nagy hype, mikor ingyen skinek és ingyenpénz volt belőle. Minden majom ugrott rá. Amíg ez volt menő, addig a sok divatmajom is ezt nyomta. Aztán változott a divat.
Amikor még nem volt MM, akkor is elvoltam vele.
Egyébként, Kodiak pont , hogy meglovagolta ezt a vonatot, nem elismerve munkáságát és érdemeit.
10 éve ölni tudtam volna egy ilyen rendszerért mint az MM és ennyi játkosért, a csalásszűrésről nem beszélve. Nem tudom a sírok milyen korosztályból kerülnek ki, de szívesen visszavinném őket abba az időbe. Szoros meccset akkor játszottam mikor klónoztam magam és saját magam ellen mentem, különben full bukó vagy alázás, egyéb esetben alap csalás, amivel nem lehetett lebukni, mert a szűrés olyan volt, mint egy rossz vicc. Magyar kupán 10 csapatból 9 csalt a végjátékban...
Sosem lesz egy konkurens egy más alapokon fekvő játék. Mint ahogy nem konkurense a kosárlabda a focinak, pedig mindekettőt labdával játszák.Szer.: Azért valahol vicces, hogy fél millió napi embert számláló játékot halottnak mondanak, tíz éve meg az 500 ember virágzó közösségnek számírott.
-
bager13
senior tag
válasz
lemusz #68966 üzenetére
Akkor sem az. Aki a hype miatt kezdett el csézni, az nem is értette meg a lényegét, és nekünk nem hiányzik. Repüljön át a másik hype gamere és így tovább.
Egy olyat, akit beszívott a cs, egy más stilusú játék nem viheti el.
Aki cs élményt akar azt a pubg-ben nem fogja megtalálni, ha meg az jó neki akkor soha nem is kereste/akarta ezt. -
bager13
senior tag
válasz
lemusz #68959 üzenetére
Valahogy én soha nem éreztem, hogy konkurenciája lenne a cs-nek a pubg, más a cél, más a felépítés, más játékmenet. Arról nem is beszélve, hogy e-sport játékra nem nagyon alkalmas a pubg(még?). Szerintem a kettő megfér egymás mellett. Hozzáteszem, hogy nem vonz a pubg egyátalán, de semmi bajom vele.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #68917 üzenetére
Persze, így hagyom, sokkal jobb. Fps_max 300-zal alacsonyabb a minimum fps könnyed szerókon. Egy ideje már csak arra járok havi 1-2 alkalommal.
Az égbolton látszik igazán, de ő alapból kicsit sötétebb brightnesst használ. A két screenshot az én konfigomon készült, ugyanolyan grafikai beállításokkal driverben és játékon belül. Ezért nem értem.
Mindegy, az enyémmel több az fps és jobban is néz ki.
-
Cr00py
senior tag
válasz
lemusz #68904 üzenetére
Én teljes mértékben értem. Nyilván akinek gyengébb gépe van, azokat az ilyen apróbb " trükkök" jobban érdekelnek, s esetleg profitot hozhatnak a "konyhára". Nekem ilyen gondom nem volt, s most sincs, így csak a -console parancs van bent már jó pár éve, másra nincs is szükségem. Így is remekül fut a játék, nincs igazán olyan további beállítás, amihez apróbb parancsokra lenne szükségem.
Pubg-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, mivel sosem mozgattak a battleroyale játékok, ezért nincs is meg egyik ilyen sem.
-
szebe
addikt
válasz
lemusz #68795 üzenetére
Akinek egy számítógépes játék bármilyen fomában elrabolja a kis szűzies lelkét úgy, hogy abból padon alvás lesz 40 évesen, annak nem ETS2-re meg Minecraftra van szüksége, hanem szakemberre.
Kodiak meg szerintem nem a legjobb példa. Egyike annak az 5-10 embernek az országban, aki világot látott a játék által. Nyilván nem csak ezért nem sikerült neki a suli, de van aki semmit nem csinál, és úgy hullik ki.
-
emeron
tag
válasz
lemusz #68795 üzenetére
Minecraft-ot már megkapta évekkel ezelőtt. Mostanra meg ugye a haverok már ezzel tolják. Ő is szeretne beállni a sorba, de persze 17+ besorolással szó sem lehet róla. Függőség kordában van tartva beállított napi időkorláttal (gyermek fiók).
Tudtok esetleg valami hasonló árkategóriában fps játékot 12+ besorolással?
Overwatch-ot néztem, sokkal gyermek barátibb, mint a CS, csak sajnos Blizzard store-ban drágább mint dvd kiadásban. Azonban a laptop már nem tartalmaz dvd olvasót. Plusz nem ártana legalább egy tokot fizikailag is átadni...
-
fatal`
titán
válasz
lemusz #68780 üzenetére
Sajnos bugos a rendszer és lekapcsolja a primeot.. Mondjuk én 2 hete nem játszottam, azt hittem ezt már a következő heti updateben kijavították.
Mondjuk nekem a fentiek csak feltételezés, nem biztos, hogy tényleg úgy van, csak én furcsállnám. A trust factorod azt hiszem a legalacsonyabb szintről indul és minél többet játszol annál pontosabban oszt be. A non prime játszhatatlan.
-
fatal`
titán
válasz
lemusz #68778 üzenetére
Trust factor matchmaking
Use trust factor to matchmakingés
Trust factor matchmaking
Exclusively search for prime matchesEz a két állapot van. Az első állapot szerintem azt jelenti, hogy kizárólag trust factor alapján keres, a második rákapcsolja a primeot is. Mondjuk nem túl egyértelmű a menü, de szerintem nem azért fejlesztették a trust factort, hogy a prime meccseken ne lehessen bekapcsolni, különben semmi értelme nem lenne.
-
ReFleXx
addikt
válasz
lemusz #68610 üzenetére
akkor mostantol majd mm-eken menni fog egymas felszopasa? " commend me I commend u "
orulok hogy valamin dolgoznak, de egyelore nem latom tul jonak meg ezt a rendszert.
most mi van ha valaki IRL full trusted player, csak nem steamen, mert ott csak csgoja van, hanem blizzeknel, vagy ubinal, bethesdanal stb. azt nem fogja latni a valve, naluk a trust factor alacson lesz.
meg ez a hanyszor volt valaki bereportolva sem biztos hogy annyira pontos kepet ad, mert ha pl a gyerek csak WHzik es infozik a tobbieknek, o nem fog feltünni a háttérben, nem kap reportot stb.. -
válasz
lemusz #68549 üzenetére
A teljes Hydrát írtam ~30 órára, nem csak a küldetéseket.
Az előző heti Fegyverszakértő (Weapons Expert) esemény elég jól adta az XP-t. Egy-egy nyert játék után 1200-1300-at (plusz heti bónusz XP, plusz sima XP), míg vesztettnél kb. a felét. Igaz, kicsit hosszabb is volt a játékmenet, mint a többi játékmódnál.A srác szeretne kilépni a non-Prime státuszból. Erre a legjobb és leggyorsabb megoldás jelenleg a Hydra, és az is lesz még az utolsó pillanatig is, míg aktív ez az Operation. És gyakorlásnak sem utolsó.
-
válasz
lemusz #68546 üzenetére
A mait is beleszámolva 4 vagy 5 nap van még hátra (13-án nem tudom lehet-e még játszani). Nekem egy új accon kényelmesen ~30 játszott óra után megvolt a teljes Hydra.
Még ha nem is tudja kiszedni az összes XP-t, akkor is biztos lép jó néhány szintet, ami segít neki Prime lenni, amit Hydra nélkül még nehezebben/lassabban érne el, és ahogy írja, addig lehet ki is égne a sok non-Prime silver versengőktől.
És még Dragon Lore is eshet neki -
Tav-Csoves
őstag
válasz
lemusz #68491 üzenetére
Elnézést, hogy ismét kérdést teszek fel. Csak nem rég vettem észre, hogy eddig nem kaptam pontot, mert közösségi szervereken játszottam. Viszont a normál eredeti szervereken a DM-ben random jelenünk meg a pályán, és a kérdésem az lenne, hogy van olyan szerver, vagy beállítás, hogy a csapattagok csak 1-1 ponton éledjenek újjá?
Köszönöm! -
-
ReFleXx
addikt
válasz
lemusz #68404 üzenetére
ha jol remlik windowsban kikapcsoltam a HPET-t, akkor lehet emiatt 500 a DPC Win10-en. Biosban nem talaltam erre opciot.
rosszul mondtam elozoleg, nem a full screen optimization rontott az FPS-en (az tenyleg nem valtoztatott semmit) , hanem felette a Magas DPI .... felülbiralassa rontott 80-at az FPS-en.
kép by snowmas egyebkent most tenyleg valamit elcsesztek a win10 1709-es updatejeben az egererzekenyseggel csében? ehez kellett a full screen optimizationos szar, viszont megneztem pipaval es pipa nelkul is nekem pontosan ugyan annyi centi a 360 fok. eloszor arra gondoltam hogy a sense ment felre, de nem
akkor vegulis mit rontott el az update az egerkezelesben ami miatt kell ez a pipa? -
ReFleXx
addikt
válasz
lemusz #68399 üzenetére
win10, win7 mar vagy 4 eve nem volt fenn. driver setting teljesen ugyanaz volt, az nvidia control panelen minden ugyanugy volt, meg a jatek egyedi beallitasainal is (egyebkent ezek a profil beallitasok nem vesztek el driver csere kozben, mert nem pipaltam be hogy azokat is torolje)
nekem ami sokat rontott az FPS-en az a disable fullscreen optimatization a compatibility ful alatt az exe-nel, azt csak probabol raktam be, mert PUBG-nel pl direkt ajanlottak hogy FPS-t hoz, itt meg rontott vagy 80 FPS-t
win 10-et probaltad mar? nekem a 4 eves win8.1-hez kepest sokat dobott fps-ben.
pl win 10-ben a dpc latency zoldben van alapbol 500 környékén, win8.1-ben meg 1000-en volt TR nélkül.meg a game mode-ot kiprobalom win10-ben
(#68400) -RARA-
gagyi , randa skineket kell gyartani hogy bekerüljön, legalabbis erről arulkodnak az elmult X ladaban talalhato skinek -
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #68373 üzenetére
lemusz:
378.92-es driverrel mértem háromszor:
268, 278, 279 átlag fps-t kaptam385.41-es driverrel:
244, 256, 254 átlag fpsAz a szomorú hogy pár hete még a legrosszabb eredmény 296 fps volt 382.53-mal, 310 fps 385.41-gyel. Tehát nem csak a driver tehet a jelenségről.
GhanBuri Ghan:
Az Applenél ez a normál üzletpolitika. -
gtamate2
veterán
válasz
lemusz #68368 üzenetére
Ez nagyon durva. Én a gtx 660-al szintén a régi verziót használtam, mert az újjal nagyon durva bugok jöttek elő (black screen és társai), ami az új 1060-al egyáltalán nem jöttek elő.
Szerintem az nvidia szándékosan gyengíti az újabb driverben a kártyákat, hogy az újat vegye mindenki, mert nekem is jobban futottak a játékok a régi driverrel anno.Ettől függetlenül photoshop!
-
skL86
tag
válasz
lemusz #68348 üzenetére
Akkor azt mondom, hogy mondjuk egy kuli vagy kahu szintű játékos bármikor feljut globálba 100 meccs alatt, soloban játszva. Nem hiszem, hogy ez sok tényezős kérdés lenne. Az pedig, hogy miért nyúl cheathez vki, hülyeség, mindenki csak a saját lelki szegénységére foghatja, ha ilyet tesz, a többi csak kifogás, nem valós indokok..
-
I Am^^
tag
válasz
lemusz #68223 üzenetére
Hát basszus lemusz mindenki azt mondja kb. hogy kitalálom, hogy mennyien csalnak, én játszottam akkor és én láttam azt amit láttam akkor, azt hogy ti vakok vagytok és betudjátok annak, hogy "biztos jobb nálam, "mákja volt", "adja neki", az nem az én hibám.....sokáig én is ezt hittem... Nem bátorítok senkit arra hogy hülyeséget csinálok, csak tényleg ez a "mentem 100 meccset és jó ha egyszer találkoztam csíterrel" szövegektől már ki vagyok...de komolyan. Ezért írtam, hogy csinálj egy akkot vedd meg á a játékot meg egy szar wh és menj 10 meccset és utána mondd hogy nem találkoztál egyetlen csalóval sem.
A másik fele meg, az hogy 8ismeretlenül), egyszer valaki hülyeséget csinál, az nem hülye nem ostaoba adise gyerek!!! Rohadtul nem ismersz a hozzászólásaimban sem volt semmi olyan, amiből erre lehet következtetni. Van egy olyan tippem, hogy ezt a szép emailt is te irtad : A rohadt kurva anyádat te csaló szajha! Hát milyen nevelést kaptál te?! Egy büdös fillért nem érsz, hogy rohadnál el ott ahol vagy, az ilyen gerinctelen fos emberek miatt toxic a közösség és hal meg a játék. Bezzeg a máltai szeretetszolgálatnak egy eurót nem küldtél még soha lemerem fogadni, ennek a velejéig romlott hacker bandának meg máris 20-at! Hogy dögölnél meg te! Bárki is írta nagyon okos személyiség lehet! Ez ugyanaz ha felmerül valami scmammelős faszság, egyből jönnek a "lemuszos poénok" amin csak pár ember nevet jót. Fogalmam sincs mi belőle az igazság, ha van igazság alapja ha nincs, nem szép dolog megítélni egy olyan embert akit nem ismersz 1 korábban elkövetett hülyesége miatt. Hülyeség volt amit csináltam nyilván én ezt nem is szépítettem, de szerintetek már az is az, hogy leírtam hogy mit miért tettem,mert hát az hülyeség, senki nem csinálna ilyet....
Ez ezzel a fórummal és szinte az összes prohardvers forummal a probléma, hogy van 4-5 NAGYOKOS aki, még azt is megmondja az mebereknek hogy mit gondoljon, és ha valamit leírsz normálisan azt is kifigurázza.
Senkinek nem fogom hagyni, főleg olyan embernek aki nem ismer, hogy rágalmazzon nyilvánosan. Meglehet tenni nyugodtan privátban vagy steamen. De szerintem én sem bántottam eddig innen senkit, SŐT.
Igen csaltam, nem vagyok különb a többinél, nyilván. De nem embert öltem, és nem vagyok rossz ember, és bár nem végeztem doktorátust, nem vagyok buta. Volt olyan pillanatom, amikor hülye voltam és meggondolatlan, de ettől nem vagyok egy szardarab! Köszi!Jah és nem szükséges időt fordítani arra, hogy bannolj mobal, többet az életbe nem fogok ide írni!
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #68145 üzenetére
Ha kikerülne a Cobble, akkor szerintem véletlenszerűen dobálná a skinjeit, ahogy eddig dobálta pl. a D2 collectiont (ezzel jól le is verve a Dragon lore árát)
De nem hinném, hogy az kikerülne, jól néz ki, és vannak annál régebbi mapok. Szerintem a Mirage, Cache, Overpass hármasból várható valamelyik, talán a Mirage, az most a D2 mellett nagyon réginek látszik.Más: múltkor overwatchon én is kaptam ilyen boost service esetet, Vertigo, CT mind a kezdőn pörög, két T aktív, egyik felboostolja a másikat a létrás szobában, hogy minél hamarabb odaérjen, a többi szintén kezdőn pörög. Na most erre mit lehet mondani, nem volt wh, aim, vagy más csalás, végül behúztam a griefinget, mert az egyik ok az "anti-competitive behavior", hát ez pont az.
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #68116 üzenetére
Ha CS-ről volt szó 10-15 éve én is így voltam vele. Mára megváltozott a véleményem és a látvány is számít kicsit. Most is csak épp annyira van felvéve hogy ne hányjak be instant ha megnyitom. A CS mindig CS marad nekem, de már nem fogok soha napi x órában rajta függve a tökéletes headshotokra hokizni.
A droppok a társaság és a játékmenet szeretete miatt heti szinten leülök pár körre, de ennyi.
martin.p:
Külső programmal való fps limitálással vigyázz mert nagyobb input lagot okoz mintha a játékban korlátoznál. Persze ha már használod, RTSS-sel a legkisebb a késés. -
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #68111 üzenetére
Ezt a Source enginet sosem fogom megérteni hogy miért ilyen. 128 ticknél 128 mintavétel történik másodpercenként, ergo ennél több fps-nek nem kéne számítani vagy nem?
Ki fogom próbálni vele és nélküle, mert múltkor az Oázisban nem sok időt tudtam rászánni. G-synckel (fps_max 300) smoothabb volt. Az input lagot nem növeli számottevően, tényleg nem olyan mint V-sync.
-
martin.p
tag
válasz
lemusz #68101 üzenetére
Szia!
De, FullHD-ban játszom, alacsony grafikán, de igazából bármit állítok, az FPS szinte ugyanennyi marad... Azzal tényleg nincs probléma, nagyon jó lenne ez a konfig arra, hogy ilyen játékokkal játsszak vele, de valahogy a CS:GO nem akarja megadni azt az élményt, amit elvárnék tőle. (CPU visszafogja a GPU-t, ezért lehet h. mindig ugyanannyi az FPS.)
Megpróbálom azért átrakni GPU-méretezésre. Bár mások pont azt tanácsolták, hogy rakjam át arra h. a Megjelenítő méretezzen, de hátha ez segít..
Most megint összeszedtem a listát, amit végig fogok zongorázni otthon, és talán valamelyik segít.
Köszönöm!
-
dokiur
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest