- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
gtamate2 #52733 üzenetére
Ez így van. Lásd: A lerakó sarka, ha ott smoke van, már reflexből elkezdem tunkolni a dobozt ferdén, az esetek 50%-ában hullik az ellen. Egyszer-kétszer be lehet játszani, de ha egy kis rutinja van az ellennek, akkor legalább annyira veszélyes, mint ha kinn állnál a placc közepén, mert ketten-hárman is elkezdik tunkolni a gyanús smokeokat.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
gtamate2 #52675 üzenetére
Tudom. Azt írtam, hogy a "csalásért kapott OW bann".
AWP témához: Nekem kb. ugyanolyan, mint 1.6-ban, csak annyi vele a problémám, ami az egész játékkal; sokszor nem fogja a hitreget a golyó, és ez 128 ticken is igaz. Amikor elkezdtem a GO-t, akkor csak praccoztam és csak 128 ticken, de ugyanolyan fos, mint 64-en. A hitreg update sem segített semmit.
-
kuLi_
tag
válasz
gtamate2 #52503 üzenetére
Az 5. ember a csapatban, aki kizuhant, az egy Global rankon lévő csaló lehetett. Klasszikus eset amikor egy illető WH-val 4 embert boostol, vagy csak a team szimplán fogalmatlan az alábbiak végett.
Amióta a rank system kapott egy ráncfelvarrást, azóta a párosítás is kicsit tuningolva lett;
Mindig fixen a legmagasabb ranggal és hidden ELO-val bíró emberhez mérten igazítja a két csapatot, attól szinte teljesen függetlenül, hogy a haverjai éppen skillben hány fényévvel lentebb dekkolnak. Ezzel arra ösztönöz, hogy hozzád hasonló rangú játékosokkal igyekezz mókázni (nem elbaszva a másik játékát azzal, hogy a "GE gyerek már megint lehozta nekik"), továbbá egy tollvonással kinyírták érdemben a boosting servicet mint fogalmat (bárminemű ban, akár overwatch is levonja a csalóval együtt szerzett pontjaidat, tehát bukó a rang X időn belül). -
Vanir
veterán
válasz
gtamate2 #52506 üzenetére
Igen, ezeket a faceroll meccseket ki nem állhatom, lényegtelen, hogy a f*sz melyik végén állok.
Mondjuk a miénk pont nem faceroll lett, hanem épphogy behúztuk, gyanítom hogy nem volt reális a rangjuk a srácoknak, mert tetves mód jól játszottak - értsd: nem lehetett őket ellőni a pingjük miatt. -
sanyek2
senior tag
válasz
gtamate2 #48914 üzenetére
Minden bizonnyal így van! Sőt, ez pontosan így van, ahogy mondod!
Én nem ismerem úgy a játékot ahogy szükséges lenne a "jó játékos" jelzőhöz.
Ráfeszülni nem fogok, hogy megtaláljam ezeket a dolgokat, de nyitott szemmel járok, és érdekel is.
Nem tudom hogy milyen szakzsargont használnak rá, de a nuke-on két ponton is lehet fifikásat ugrani, és az egyik sikerült is. Van ugye a magas magtározó (vagy mi a franc az), amire fel lehet ugrani. Úgy láttam legtöbben két emberrel oldják meg. Azt próbáltam, de nem sikerült felugrani egyedül, viszont a ct-kezdőponttól kiérve a hangárnál van egy korlát. Arra ráugrani majd fel a tetőre sikerült. Ugyan az a mozgáskoordináció, de a magtározónál nem jött össze.
Na mindegy, ez csak egy nagyon kicsi (passzív) ügyességi plusz, de a harcban is majd jönnek apránként a dolgok.
Résen vagyok.Ha sok szabadidőm lesz, valószínűleg majd nézek tutorialokat is.
-
vzsryl
nagyúr
-
MarioAna
senior tag
-
Arkennys
addikt
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
gtamate2 #45967 üzenetére
Néhol gyanús a reakcióideje, de mivel közel sem 100%, felesleges a vita. (ezt lényegében Bitu79-nek írom, te nem írtad hogy repoltolni kéne)
Bitu7:
Ha meg wh-zik, akkor nagyon ügyesen titkolja. Simán leinfózhatják neki a csapattársak hogy hol az ellenfél, de sehol nem volt prefire vagy más gyanús preaim. -
salytmasztor
aktív tag
válasz
gtamate2 #45355 üzenetére
Azért ez a RAW INPUT 0/1 nem annyira egyértelmű.
Nem véletlen van a pro játékosok 1/3-ánál sem kikapcsolva.
Nekem is be volt kapcsolva alapból, de miután többször leteszteltem (aim_botz), a tapasztalatom mindig az volt, hogy bekapcsolt állapotban a célkereszt lassabban reagált minimálisan az egér mozgására, illetve mintha valami plusz szűrést kapott volna a játék (pedig pont az ellenkezője miatt létezik a parancs), ami miatt sokszor túlcsúszott / később (vagy hamarabb) állt meg a crosshair a bot fejéhez képest.
Nálam egyértelműen jobb 0-án: gyorsabban és pontosabban reagál a célkereszt az egérre. -
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #45350 üzenetére
Akkor viszont félrevezető lehet majd sok adat. Mert én 16:9-es monitoron játszom 16:10-el széthúzva. De ahogy bevittem az adatokat, abból az jöhet le, mintha 16:10-es moncsin játszanék 16:10-ben vagy hogy nem tudom mégis melyikben játszok. Nemtudom érted-e mire gondolok.
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #45346 üzenetére
Nagyon örülök ennek a kérdőívnek, mert végre ha egy kezdő megkérdezi majd hogyan használjuk az egeret, akkor nem jön majd 20 hsz rá és mindez minden 3. napon...
Egyébként szerintem kicsit félrevezető a képarány kérdés, mert sokan azt hihetik hogy már ott arra kell válaszolni, hogy hogyan játszanak játékban. Szerintem elég lenne csak az ingame felbontás és hogy az szét van-e húzva nagyobbra vagy sem. És akkor már lehetne kérdezni azt is, hány Hz-en használjuk a monitort.
-
zkas90
senior tag
válasz
gtamate2 #45337 üzenetére
Megláttam, hogy kiemelt lett a topik így benéztem. Ránéztem a kérdőívre is:
Grafikai részletesség a játékban? *
Minden minimumon
Minden minimumon, élsimítás bekapcsolva
Medium
High kivéve néhány beállítást
Maximum mindenEgy olyan opciót berakhatsz szerintem, hogy minden minimumon, árnyékok maximumon.
-
-
törölt tag
válasz
gtamate2 #45281 üzenetére
Ezt a képet még szerintem bele lehetne tenni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gtamate2 #44902 üzenetére
Intel prociban lévő GPU-val a Quicksync encoder is használható, miközben a játék a rendes videokártyán fut, kicsit jobb minősgre mint a Shadowplay.
44903 Andor22: CSGO-hoz mindkét videokártya túlkapás és pénzkidobás, de ha mással is játszol akkor ahhoz igazítsd a választást.
-
-
-
Coccolino_O
őstag
-
mepet
addikt
válasz
gtamate2 #43957 üzenetére
Nekem eddig kétszer-háromszor vágták haza a játékélményt annyira a random társak, hogy csak a quit parancs vagy a TK miatti auto punishment volt megoldás. (Pl. mikor a kezdőhelyre a 2 troll beszorít a kör végéig...) Egyszer sem oroszok voltak.
Én a magyarokat nem szeretem a GO-ban. Mondjuk ez persze az ellenre igaz, nem a társakra. Pl ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged