- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
-
marcusa
addikt
válasz
pr1mzejEE #12108 üzenetére
Köszi, igazából nem néztem körül a piacon, valóban, a desert eagle-t csak azért mondtam, mert azt használom legtöbbet.
A ládát meg a kapszulákat tuti nem fogom kinyitni, mert eddig 4 ládát kinyitottam, majd 8 euró értékű kulcsért, és 0,03-0,08€ értékű skint adott, azokat meg inkább megtartom
Nagyon sok mindenhez nincs még, és ilyen 0,01-es skin is jöhet akárAmihez eddig van, az az automata shoti, az automata sniper, a P90 és 1-2 pisztoly.
(#12111) Slystyle
A portal-os nekem jöhet, ha senki nem jelentkezik érte -
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE #11490 üzenetére
Akkor a te esetedben inkább procit cserélj, mintsem fullosabb VGA-t, főleg hogy csak a felsorolt játékokkal játszol.
Nekem a következő újítás az generáció váltás lesz (i5 750->i5 2500k) meg egy kevesebbet fogyasztó/kevesebb hőt termelő VGA (GTX480->GTX660/760). Persze én jó pár single játék, videó szerkesztés és 3D modellezés miatt is tennék így. 3D-nél proci/memória kell, videó rendernél pedig inkább a VGA (CUDA-t használok inkább, mintsem procit). Memóriám egyelőre bőven van ezekre, szóval afelől nem aggódom.
Ha a fentebb említetteket nem csinálnám, csak CS-vel játszanék, akkor bőven beérném a jelenlegi konfiggal meg mondjuk egy 650Ti-vel. -
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE #11467 üzenetére
Köszi!
A Desi-re lecsaptam volna, de sajnos a többivel nem tudtam volna mit kezdeni, na meg amúgy sem volt CS:GO gift-em.
ZeroDK: Ment a report rá. Bírom amúgy az ilyeneket, hogy nem tud lőni és inkább beszerez magának egy WH-t, amivel kompenzálja gyenge képességeit. A szerencséről meg ne is beszéljünk... Az a no-zoom headshot falon keresztül...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #11386 üzenetére
1.6-ban nagyobb OP fegyver volt, mint a p90. Így össze is fűztem a hasonlatodat, és talán meg is érted. Konkrétan egy AWP+Desi párossal legyőzhetetlen tudtál lenni, ha tudtad használni. Konkrétan szinte semmi recoilja nem volt a Dezinek, és egymásután akár 5 egyhites fejest is ki lehetett vele osztani.
-
Radnix
senior tag
válasz
pr1mzejEE #11314 üzenetére
Szép volt papa! Játszottunk mi már együtt, beugrott a kép alapján, nem is értem miért nem vagy még felvéve friendlistre.
HIRDETMÉNY: Aki volt már duplakala szinten, vagy azon van, vagy jobb, az jelöljön be nyugodtan, mert néha kell 1-2 ember mixbe, és nem vagyok hajlandó fogyatékos külföldisztániakkal játszani
profilom -
törölt tag
válasz
pr1mzejEE #11253 üzenetére
Tudom, elég hülyén hangzik, de a mi, szökőévente összegyűlő kis premadeünk Silvertől Sheriff-ig mindenféle emberkét tartalmaz.Mondjuk emiatt néha szopunk is de rendesen...Másokkal meg nem nagyon tudok menni premadet mert eddig csak olyan időpontban hívtak mikor más dolgom van..
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #11037 üzenetére
Számomra meg a felni jelentéktelen. Optikai tuning, ahogy a skin is. A mai világban meg hagyjuk már a virtuális vs. nem virtuális vonalat.
Az örömszerzés a lényeg. Ha örömet szerez neki, akkor vegye meg, nincs ezzel semmi gond.
"hanem azon, hogy egy darab skin, amibe feltételezem nincs annyi munka, mint amennyit ér, hogy érhet ennyit?"
Erről szól a mai világ
Nagyon kevés dolog ér a mai világban annyit, amennyiért adják.
A másik, hogy továbbra se tudjuk milyen célból vette meg. Lehet üzletet csinál vele és pénzt keres. Lehet talál egy madarat ,aki előre utal neki és eladja 30x a fegyvert 40k-ért és lelép
(Bár utóbbiról úgy is fogunk tudni, hisz majd jön ide fórumra, hogy miként tudja visszaszerezni a pénzét
)
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #11029 üzenetére
Ha valaki megengedheti magának miért ne? Nekem, neked, senkinek semmi köze, hogy ki, mit mennyiért vesz. Ha neki örömet okoz a skin és megteheti, hogy megveszi akkor mi a gond vele? Ha megveszi, eladja jó áron majd játékot vesz belőle és keres vele 20-30k-t akkor mi a helyzet?
Ismerősöm most vett felnit a kocsira 60k-ért. Élettelen amiért nem a gyári, rozsdás vackot használja? Vagy esetleg egy tárgy amit megengedhetett magának és jól esik neki ránézni, ezáltal örömet okoz?
-
-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE #10992 üzenetére
Előbb a demót az átlag játékosok értékelik (mint mi), és ha azok egyhangúlag csalónak jelentik akkor megy tovább az akta a szakértőkhöz akik megfelelő jutalomban részesítik a csalót (vagy nem).
SamS20: Semmi logika nincs a virtuális gépes "okosságodban".
Ugyan azon az accounton csalsz és ugyan azt az accountot vizsgálják meg, tökmindegy hogy virtuális gép vagy nem ha a falat túrod és rángat az aim, nem a VAC nézi meg a demót hanem emberek.
(#11000) lemusz: Overwatch ban = VAC ban, ugyanúgy feltüntetve a profilján. Azt hogy csak a CSGO-t érinti vagy sem azt nemtudom.
-
bager13
senior tag
válasz
pr1mzejEE #10783 üzenetére
Hiába, akkor én sajnos egy fogyatékos lőni nem tudó játékos vagyok. Ez van.
A bf-nél is pont ezt mondják ,mint te. Full grafikán csak a nyomik játszanak. szóval sajnos abban is fogyatékos lőni nem tudó vagyok.
A codot és a textúra butítást meg inkább hagyjuk ,mert most ettem. -
gyáliSanyi
őstag
-
Lacccca87
addikt
válasz
pr1mzejEE #10493 üzenetére
Ezt közösségi szereven írja ki és azért mert régi a Sourcemod rajta és nem tudja megjelenítani a "kirugás/be nem engedés" okát.
(#10486) marec1122:
Nézd meg hogy nem e testel le valami a gépház fém részein (leginkább a hátlapon), nekem réggebben volt hogy ha hozzáért valami fém a hátlaphoz akkor kikapcsoltak az USB portok.
Vagy másik lehetőség hogy elgyengült egy helyen a kábel és cska bizonyos esetekben/hajlítási szögben nem nem érzékeli emiatt az eszközt. -
WySyON
csendes tag
válasz
pr1mzejEE #9647 üzenetére
Itt vannak a linkek a skinekhez és köszi még egyszer a likokat.
P90 | Danger Zone
AWP | LECTRIC
AWP | W2
AWP | Blue Ballistic -
Lacccca87
addikt
válasz
pr1mzejEE #9062 üzenetére
----> és akkor rájössz majd amikor megpróbálod betölteni a játékoz hogy a parancsok 90% védett, vagy cheat ként van megjelölve így nem változtathatok hacsak nem cheat enabled a szerver. A maradék 10%-nyi parancs meg kb hozhat 1 Fps-t.
Ezt a fokú zártságot köszönhetjük mind az 1.6 és css konfigosainak akik hetente találtak valami új exploitot a parancsok segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest