- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #39203 üzenetére
Mostanában karrigan kicsit kilóg, pedig a múltja alapján talán ő kéne legyen a legcombosabb. Furcsállom is. Ott van még xyp9x is. Sokszor van alul, de mégis néha olyanokat lő, hogy a hajam eldobom.
Nagyon szurkolok a c9-nek, mert szimpatikus minden tagjuk és jobban pörögnek, mint az ipari ventilátor. Egy komoly gond van velük. Túlzottan bugyuta, rusholós játékot játszanak az EU TOP-hoz képest.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #39200 üzenetére
Pedig összességében minden csapatban van 1-2 olyan, akinek már a mozgásából látni, hogy nem hozza azt a szintet, ami oda kellene, pl. pronax. De mivel vele együtt működik jól a csapat, ezért nélkülözhetetlen, mint anno fifflaren. A TSM-ben én mindenkit olyannak tartok, hogy meglövi a kötelezőt, ha épp azon múlik valami. Hullámvölgy az van, de akkor az egész csapat problémás. De ha megnézed a Titan-t, ott meg egyenesen a gyengék miatt nem tudnak semmit nyerni. Apex és KennyS amit tud, azt lehozza, a többiek meg általában semmi. Az az ex6tenz gyerek is jobb lenne, ha abbahagyná az aktív játékot. Ő zilálta szét a Verygames-t a CS:GO elején... Lőni se tud, mozgása is fos és még parancsolgat is... Jobban utálom, mint kocafejJW-t meg olofpassmeister-t (meg anno devilwalk-ot), pedig azoknak is jobb lenne ha rátapadna a vizes zuhanyfüggöny a hátukra, amikor nem számítanak rá...
(#39201) nugat: Pronax szerepe megkérdőjelezhetetlen, de attól még érezhetően gyengébb, mint a többiek. Látom, amit látok. Gyenge a mozgása és az aimja is, a többiekhez képest. Olofmeister meg pörögve lefacel akárkit, GTR-t is bármikor ha épp úgy adódik...
Az említett ex6tenz-t meg még lehet én is lefacelném.
Egyedül Friberg gyengeségét nem értem. Rohadt jól mozog, jól lő és mégse adja ki neki. Tegnap figyeltem, és általában azzal van a gond, hogy cloud9-osan játszik, mintha kb. MM-ezne, publikolna, illetve rohadt sokszor pont úgy fordult, úgy mozdult el, hogy az ellenfél egy jó timinggal hátba, oldalba lőtte. Ha rendesen koncentrálna, akkor a skillje alapján simán TOP3-ban lenne a saját csapatában, sőt... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #39196 üzenetére
Nagyon kedvelem őket is, de a TSM-ben már a Dignitas-os idők óta reménykedek, hogy ők lesznek a legjobbak, mert a régi 1.6-os nevekben bízok a legjobban, továbbá nagyon szimpatikus játékosokból áll a csapat. Szerintem egyéni skillben egyértelműen a TSM tagok a legjobbak, kivétel nélkül mind húzó ember tud lenni. A többi nagy csapatban mindig van 1-2 gyenguszka és vannak a carrymenek, pl: NA'VI Zeus <-->Seized, Guard1an, Fnatic Pronax <---> Olofmeister, JW, NIP Friberg (jelenleg)<--> GTR, Titan ex6tenz <---> KennyS stb... A TSM-nél nincsenek ilyen kilógók, bárki bármikor tud valamit húzni.
-
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Arkennys #39157 üzenetére
Én egy asiit raktam kinguinra. Első map után már temettem, de most felcsillant a remény a szememben
De igazad van, elég 50-50 a meccs.
Én emiatt a brutál odds miatt tettem meg kinguint. Azért ennyivel nem jobb szerintem a nevi. 60-40 navinak alapból de most ez az utolsó map... -
válasz
Arkennys #39094 üzenetére
Rossz nézni a NiP játékát az utóbbi időben. Hatalmas problémák vannak a csapatban, amit szerintem 1-1 ember cseréje nem oldana meg. GTR és f0rest a két kedvenc játékos(páros)om már 8-10 éve, szóval nagyon szorítok nekik, hogy találják meg a hiba forrását, még ha ez személycserékkel is jár majd. Valahol olvastam, hogy Friberg is beismerte, hogy a híres spray technikája már nem hatékony 2015-ben, de ennek ellenére nem látom, hogy változtatna rajta, továbbra is M4A4-el nyomul.
-
szebe
addikt
válasz
Arkennys #38877 üzenetére
"Nem voltak boldogok most, hogy eddig jutottak csak"
Nem sokan várták pedig őket az elődöntőbe (de még a top8-ba se, a NiP elleni győzelem pedig a csoda kategóriát súrolja), szóval papíron teljesen vállalható részükről a top4. Amivel baja volt szerintem, az a Na'Vi ellen mutatott játék. Ettől függetlenül ez nem (sport)emberhez méltó viselkedés.
szatyorék közben úgy néz ki meg kell elégedjenek a 2. hellyel.
-
po1son
addikt
válasz
Arkennys #38826 üzenetére
Hát szerintem nem lehet egy hibát kiragadni a meccsből, de akkor az ott tényleg egy kulcsfontosságú szituáció volt, hogy 4v2ben valószínűleg lehozták volna és következő körben full eco lett volna ct oldalon. Az már 2 nyert kör bárhogy is számoljuk. Mirage támadóba ha 6-7 kört hoznak, akkor nyerték volna a meccset...
-
po1son
addikt
válasz
Arkennys #38821 üzenetére
Van még kb3500 a raktáramba, de jobbnak látom ha itt a vége a komolyabb tételű fogadásoknak.
Még most is érthetetlen számomra, hogy egy mixtől hogyan tudott kikapni lanon egy NIP...
Szerintem egy Rock partyban tudott volna lenni velük, mert ilyen ötlettelen és meggondolatlan taktikával, amit mirage támadóba leműveltek. Overpasson a 6 hozott körrel védőben már csak hab volt a tortán az Ukránoknak. -
po1son
addikt
válasz
Arkennys #38812 üzenetére
Hát nekem is ma volt az utolsó link. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek?! De hát ilyen ez a szerencsejáték nem lehet mindig csak nyerni és ésszel kell csinálni. NIPnek nagyon ment tegnap a játék és a tegnapi meccsekből biztos voltam benne, hogy ilyen játékkal minumum döntőbe jutnak (hinni máshol kell). Fsid3 nem rossz csapat, de beugróval játszik Hiko személyében és az a durva, hogy nem tud mindenki angolul a csapatba... Ki érti ezt?!
-
MurdR
veterán
válasz
Arkennys #38748 üzenetére
Nagyon rossz ilyen hozzászólásokat olvasni olyan emberektől, akikkel biztos, hogy jó pár órát letoltunk együtt. Bár meg tudom érteni, mert magam is azt veszem észre, hogy a régi haverok, akikkel 100 órákat toltam együtt, már nem hívnak engem játszani a magam kis babérkalájával, mert már seriff, stb. rangokon vannak. Ez elég szomorú, szerintem. Tényleg a rang határozza meg azt, hogy játszik-e valaki a másikkal vagy sem, nem az, hogy milyen személyiség.
Az igazat megvallva én akkor élveztem a legjobban a játékot, amikor Silver2-es voltam. Sírva röhögtünk olyanokon hogy a másik nem tudott előre menni, mert szotyihéj ment a W alá, és társai.
Ez ami mostanában megy, egyszerűen elkeserítő.A témát zárjuk le, a személyeskedést fejezzük be, és váltsunk át kultúrált beszélgetésre, ha kérhetem.
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #38708 üzenetére
Persze hogy van. De elég egy wh vagy esp vagy multihack és hopp máris lát mindent mindenhol.
A mezítlábasabb ingyenes wh-k pl 1-2 falon át látnak csak és a füstön keresztül.Tegnap a rank nélküli globalunk is ilyen volt. Füst nem számított repkedtek a 2 hites fejesek m4-el füstön át.
-
gtamate2
veterán
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #38684 üzenetére
Én is játszottam azon a szinten sokat, és tényleg sokkal érdekesebb emberek vannak ott, mint pl. sheriff rangon. LEM-en megint csak szaporák a férgek. Én akkor élveztem legjobban a játékot, amikor Sheriff voltam.
Magasabb szinten kb. így tudnám elosztani:
80% - hót hülye makker és/vagy boostolt retardált (de főleg Fortuna kíséri őket)
15% - okos, játékmenettel együtt élő, vérbeli CS player
5% - csalogányEz alatt vegyes felvágott, de 5%-nál több csíter szerintem sehol sincs.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #38682 üzenetére
És még mennyi lesz belőlük... Summer sale-ben sok-sok ezer cs:go el lett adva, aminek egy komoly része kétes elméjű emberekhez kerül, és azok egyre többen elérik a 10win-t, így ranghoz jutnak. Mondjuk sas alatt nincs sok félni való, mert ugye zsinór 10 győzelem után LEM-be rakja a rendszer őket.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Arkennys #38052 üzenetére
Köszi, ez nem rossz tipp. Sajnos várni kell vele egy hetet, mert nem tradelhető. Marketre feldobtam nullszaladóra, volt már azóta hogy a legolcsóbb az enyém volt, de nem vitték el.
Jobban tetszik a trade-biznisz, mint a játék
Lehet dolgozással egy óra alatt megkeresem a kétnapi trade profitot, de ez a "tőzsde" nagyon bejön.
Más:
Sajnos itthon az internetem percenként megáll 2 másodpercre (jó esetben, valamikor több percre is), elég zavaró. Bár így van mire a fogni az előző 16-0 vereséget. (valószínűleg smurfök voltak, de azért gáz)Egér érzékenységet folyamatosan viszem lejjebb, így AK-val jobban megy. Bár most az sg553-at megkedveltem a kárára.
-
válasz
Arkennys #37810 üzenetére
Azt a küldit csinálom amiben a plant után kell ölni, összesen 25öt,nah ez nem kompetitiv csak kazuár,de gyakorlatilag nem jutok egyről a kettőre mert mindkét csapat fele dmg meg duplakala meg minden egyéb makkom tudja milyen rangú gyerek, nekünk a csapat másik noob felének szinte semmi nem jut. Ha a saját kezdő szintemen megyek egy kompetitivre,akkor nem is nagy erőfeszítés árán nyerünk általában, mert leginkább velem azonos szintűekkel sorsol össze, de azt hogy kazuárra miért sorsol össze ilyen magas rangú egyénekkel,arról halovány elképzelésem sincs.
-
szebe
addikt
válasz
Arkennys #37685 üzenetére
Érdekes eddig ez a 6 csapatos lanos döntő. Örülök, hogy be merték vállalni a round robin csoportkört, mostanában kezdett háttérbe szorulni a GSL-formátum mögött. Szerencsére végig mindegyik meccsnek volt tétje, a GPlay meg nem tudom mit húzott elő, de le a kalappal előttük
Ma talán a sima navi győzelem lehetett meglepő, ha ugyanazt a koncentrált játékot tudják hozni az envy ellen, akkor megfoghatják őket. Ha viszont elkezdik az eszetlen move-okat (amit elég sokszor csinálnak), akkor csúnya vége is lehet. -
zkas90
senior tag
-
zkas90
senior tag
válasz
Arkennys #36826 üzenetére
Fröcskölők (CT) 7-8 (T) teamwork @ inferno (TW mapja)
Egyébként ennyire undormány csapatot mint a crycore...amiket kiabálnak a háttérben. Remélem a Kos megfordítja és kiejtik őket.
szerk:
Igen...szánalmas. Lehet ingerelni az ellenfelet, de ők szánalmas módon csinálják.
Közben bukta a pisztolykört a TW, pedig jól indult nekik. 2v5-ben hozták le a fröcskölők.
Máris 10-8-ra vezetnek a Fröcskölők.A CryCore nyerte a meccset a KOS ellen.
szívesen
-
zkas90
senior tag
válasz
Arkennys #36824 üzenetére
Perpill 3-0 a fröcskölőknek.
Leylának elvileg periféria gondjai akadtak (kapott új gépet, de kiderült hogy a billentyűzete szart be). Ezt sikerült megoldani...majd reaction elkezdte boditónak mutatni, hogy mennyire melegszik a gépe.
Rátette a kezét a gépház tetejére és lenyomta a tápot (a gép tetején van a táp kapcsoló gombja (wtf?!)). Így most újra kell configolnia a beállításait.Tehát már megint csúszás van.
A casterek pedig meséltek a technikai körülményekről. Egy tanyán játszanak ahol NINCS INTERNET.
Egy X (sok) méterre levő wifire csatlakoznak valahogy (gondolom másik tanya) és még onnan is tovább kell küldeni a jelet elvileg kilóméter(ek)en keresztül...Csak gratulálni tudok a rendezőknek, akik ilyen helyre szerveztek meg egy esport eseményt.
szerk: A "továbbítás" alatt természetesen a vezeték nélküli jeltovábbításra gondolok ami ilyen távolságban eléggé veszteséges tevékenység (bitekre nézve).
Értem én, hogy lan. Azt könnyű kialakítani...de senkit nem érdekelne a lan, ha nem nézné senki. Azt pedig nehéz normális online közvetítés nélkül... -
zkas90
senior tag
-
zkas90
senior tag
válasz
Arkennys #36725 üzenetére
R4p3 az igazi nickneve. Híresebb külföldi csapatok beugró játékosa (volt/most is az nem tudom). Egyéni skillben a tricked játékosai felett helyezkedik el. Nem rajta fog múlni a meccs. A probléma az lehet, hogy nincsenek összeszokva...bár a tricked játékába könnyű beilleszkedni, mert semmilyen hatalmas taktikai támadásokat nem hajtanak végre.
pl múltkori mirage: füstös A, B rush és kész
R4p3 tud magyarul, de az előző meccsén amikor beugrott a Volgárhoz többször kellett neki elmondani a spotokat, mert elsőre nem értette meg.
szerk: jaaa, hogy a rockba áll be...
itt egy [link] az előző beugrásáról
-
Xero
nagyúr
-
zkas90
senior tag
válasz
Arkennys #36503 üzenetére
Ott az első T kör! Még egyet srácok! Fuh de rég izgultam ennyire meccsen.
szerk: bocsi szebe
megnéztem és a magyar stream tényleg le van maradva 1 körrel
AZTAK*** hogy lett vége. 4 v 4 lent a bomba. 4v2-re visszahozta a CT, majd beállítak 1 vonalba hárman és bumm sec alatt haltak.
GG ROCK
-
törölt tag
válasz
Arkennys #36470 üzenetére
5-10€-val kezdtem, én is több ezer €-t már összekerestem. Rengeteg pénzt is hoztam ki, és ezzel a piacolás dologgal csinálom most csak, és szépen keresek így is. Elején kell elindulni, akkor tényleg sok időt kell belerakni, de utána full könnyű az egész
(#36469) perecKING Mert mit vétett
Nem értjük az egészet
(#36472) salytmasztor Egyenlőre ezeket mondják, de majd meglátjuk ha tényleg letelik az 1 hét, és akik folyamatosan csinálják mit fognak mondani. Én csak hetente csinálom, mivel megvolt az első dropp már, így majd csak jövőhéten fogom csinálni sorba. Nekem ezekhez a küldikhez, nincs mindennap türelmem, 1 héten egyszer leülök azt letolom, így a célszerűbb nálam
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #36417 üzenetére
Mindig megpróbálják megmagyarázni az emberek a lustaságot és az akarat teljes hiányát, de felesleges. Én is sokszor csinálom - más témában - és ha elgondolkozok rajta, belátom, hogy csak próbálom magyarázni az egyértelműt.
Én borzasztóan sokat agyaltam már a tradelések közepette, borzasztóan sok időmet felemésztette. Meg is lett a gyümölcse. Az, hogy kiteszel 1-2 offert, arra tényleg csak a szerencse a megoldás, hátha betalál egy retardált.
Ismerni kell a piacot, sok-sok órát foglalkozni kell vele. Ismerni kell a skineket, a patterneket, mit mennyiért és milyen gyorsan lehet elpasszolni stb... Én már átlátom az egészet. Nekem kidobta tegnap a tradelhetetlen, de mocskos drága skint. Eladni talán néhány nap alatt sikerült volna. Abból tudtam volna venni max. 30-35 kulcsot, amire megint csak 7napot várnom kellett volna. Ehelyett vettem a fáradtságot és ráfeküdtem kicsit csgolounge-ra. Kb. 2 óra ráfordítással csináltam belőle 42db azonnal tradelhető kulcsot. Viszonylag könnyű volt. Tudtam, mire érdemes továbbcserélni.Nyitottam én már kést is, egy 70-80€-s Huntsman scorched-ot kb. fél éve. De attól még nem vagyok szerencsés, mivel kb. 500-600€-t ráfordítottam már ládanyitásra, így összességében elég nagy bukta a 10centes szarok miatt. Én hülye mindig azt hittem, hogy van esélyem egy Crimson Web FN késre, és akkor egy időre be vagyok biztosítva. De arra kisebb az esély, mint 5-ösön telitalálatot elérni...
És végül zárásként egy tanács tradehez.
Lounge---->search---->elcserélni kívánt item kiválasztása---->search. Aztán addig lapozz és keress, amíg nem fedezel fel jó ajánlatokat. Ezekre offert küldeni, vagy akár fel is lehet venni barátnak. Ha azt várod, hogy egy hülye betaláljon, akkor az hosszú idő. Viszont ha elébe mész a dolgoknak, akkor hamar jutsz feljebb.
Nekem most pl. csak kulcsaim vannak. Ilyenkor én sem tudok mit csinálni, csak várni a horogra akadó, kulcsokra vágyó emberekre. Annyi előnye van, hogy tradeben a kulcs egy vásárló eszköz (pénz), így elég sok embernek nagy szüksége van rá, és minél hamarabb meg akarják szerezni. Ez még mindig csak mindennek az alapja. Hardcore dolgokhoz már kell egy elég komoly kereskedői véna is. Ilyen pl. a statrakos kések beszerzése és cserélgetése stb...Hajrá!
-
hemaka
nagyúr
válasz
Arkennys #36362 üzenetére
Hasonlóképpen vélekedtem erről én is épp a tegnap.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest