-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
amikor valaki chaten spamel körbe minden ismerőst, az kliens oldalról volna indítva? nem csak egyszerűen feltörték a fiókját és úgy írogatnak a nevében? (előbbit én nehezen tudom elképzelni, valami csak riasztana egy ilyen tevékenység miatt...)
azért kérdezem, mert amit írsz, azt feltételezi, hogy kliens oldalról indított tevékenységre is lehetőség nyílhat...ráadásul CSAK abban az esetben, ha futtatod a CSGO-t? nemár...
-
Amit ajánlanak, hogy csak hivatalos szerveren játssz, az elég nagy érvágás a közösségi szerver üzemeltetőknek. Remélem nem pontosan így fogalmaztak.
Ne csak a szörf szerverekre gondoljatok. A FACEIT, ESEA, ESL, PvPro, Popflash is mind közösségi szervernek számít, amit nem a Valve kezel. És még nyilván kismilliónyi.
Itt valami olyasmiről lehet szó, hogy egy exploit ismeretében a közösségi szerverüzemeltető valamit mókolhat a saját szerverén, és így a hozzá csatlakozókkal tud valamit kezdeni. Hogy mit, azt nem tudni pontosan, a megjelent infók közül néhány valóban elég nagy bullshit és inkább csak kattintásvadász cikk miatt született.
Ilyen exploitok már születtek korábban is. Gondoljatok az azonnali bombahatástalanításra és a szerver belaggoltatásra az utóbbi időkben. Exploitok mindig is voltak, vannak és lesznek is.
Szóval ez oda-vissza működik; a szerver támad téged, te támadod a szervert egy-egy ismert hibát kihasználva.
Valószínűleg meg fognak szaporodni ezek a kihasználások az elkövetkezendő időkben. És rengeteg csalás fogja ezeket integrálni magába. -
-
gyáliSanyi
őstag
A héten mentünk egy 3300h -háromezer- háromszáz órás veteránnal és pirosan írt a Trust factora. Mi négyünknek semmi ilyen.
Első meccs Ez ,másodiknál Hack az eneminél.
Szóval nem is kell már a barátlistára a gyerek pedig 1.6-ba kezdte még.
Nem tudja, hogy mitől lehet Ow-kat is sűrűn csinál elmonása szerint. Egy MM keresés viszont 10 perc volt a gyenge Trust factora miatt.Ráhúznánk, hogy csaló de nem úgy lőtt meg 3k+ óra na az is.
-
Bence942
tag
Nem egyszer játszottam citromsárga trustossal szint úgy le csaltak mint piros trustal, de volt hogy játszottam pirossal és olyan csalással jöttek hogy lőhetted a fejét az enemynek direkt hagyták is és nem találtad el, hitboxot tologatja a csalás vicces volt + még aimoztak is tehát pirosba is van rossz és még rosszabb citromsárgában pedig szerintem ugyan az mint a piros.. Az viszont nagyon nyomós gond hogy most kis accon szuprém vagyok (nagyon globál) és ha elmegyek egy 5ös csapattal és nem írja a trustot senkinek szuprémbe esélyes hogy lecsalnak, de ha a globállal megyek teljesen egyedül akkor pedig sima win , és faceiten is most még csak lvl4 vagyok (nem nagyon feküdtem rá, de itt az ideje
) ugyan úgy látom a pár órás csaló profilokat megy rá a jelentés de ha nem írom hogy megy az adminoknak a demo stb akkor ott eléggé lefognak csalni..
-
bepken
veterán
akkor egy szinten vagytok. nekem többször volt, hogy behívtam valakit és ő is behívott valakit....aztán meccs indításnál jött a piros figyelmetetés, hogy gáz van. ilyenkor vagy kickeltük azt az illetőt és kerestünk mást, vagy én léptem a váróból. de lényeg, hogy szerintem ez eddig is működött, ennél több információra nincs is szüksége a playernek.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Szerintem a színek relatívok, tehát a te trust factorodtól függ, hogy a másikét milyennek látod, nincs olyan, hogy valaki zöld vagy piros - csak olyan, hogy a váróban lévőhöz képest alacsonyabb vagy közel azonos szintű, valamennyivel alacsonyabb, sokkal alacsonyabb, utóbbi két esetben látják sárgának vagy pirosnak.
-
vendingo
veterán
Köszi, akkor nem veszem meg, csak idegesebb lennék, hogy nem kapok pluszt a pénzemért.
Steam helyébe tiltanám/törölném a csalok fiókját mindenestől véglegesen.lemusz: CS-be kezdő vagyok, de van mögöttem pár ezer óra cod és bf, tisztába vagyok a csalásokkal. Falon át követ, 10 épületen keresztül lelőnek, miközben a földet nézve pörög, csak fejeseket oszt.
kb 1 hete tolom, de nagyon jól megy.
-
lemusz
addikt
Érdekes ez rémlik nekem, de nem pont úgy mint hogy a 0.03 centes dolgokért nem kaptam volna semmit, hanem úgy hogy megvettek minden szart a marketről, minden olyat amit amúgy a kutya se vett volna meg és kaptam érte rendesen a walletet.
(#72074) szalabzs: Ezt valóban a milyen laptopot vegyekbe kéne, de kötve hiszem hogy találsz majd olyat 50 ezerért, ami médium high-on fullHDben viszi neked 100-200 fpssel. Asztalinál már megoldható lenne.
-
lemusz
addikt
És mégis hogy forgatnak vissza olyat, amihez hozzáférésük sincs? Gondolok itt a külső trader oldalakra, ahonnan már azóta paypalon meg bankszámlán van az ügyeskedők pénze. Gondold el valaki vett egy ilyen oldalon egy skint, már most is fáj a feje mert nem tudja tovább cserélni, marketezni, de még ha tudná is a korábbi értékének töredékét éri csak és akkor most ráadásnak még el is tűnne az item, amiért pénzt adott... ezt így nem lehet, ez egyenes út a pereskedésig meg a botrányig. Le kell nyelnie valve-nak ezt a fiaskót és a késpőbbiekben teljesen ellehetetleníteni ezeket a trader oldalakat, mert ha tényleg minden a steamen keresztül történne akkor lehetne csak egy ilyen über nagy rollbacket véghez vinni. De ezek a trader oldalak is a pénzt hozzák, szóval sehogy se jó ez.
-
Cr00py
senior tag
Akkor sajnos nem tudom.
Egyébként nem a vga memóriára értettem, hanem a normál ram-ra. Korábban redditen panaszkodtak többen ( bár nekik ha jól emlékszem 4gb volt összesen - ami 2019-ben elég kevéske - ) hasonló problémára.
De mivel valszeg itt több van, ha már 4gb-t megoszt, így valszeg ez sem lehet gond.HDD is okozhat hasonlót, bár ugye mivel ssd-n van a játék, így ez is kizárva.
A profilon lévő spec az még valid?
a cs az inkább cpu specifikus játék.Minnél több mag, minnél magasabb frekin, az jót tesz neki.
Nem melegszik valami?
Nincs cpu/gpu limit?
fps a lehetőségekhez mérten van?
egyébként maga a wifi hálózat is okozhat apró microlaggot, ha van rá lehetőség, érdemes lenne kipróbálni kábelen, hátha.
-
HdRew
őstag
Igen.
Bár nem igazán érzem fairnek, na mindegy. Jó ideje nem játszottam, szóval csak keresztkala, semmi extra.
(#71878) bepken
Én nem igazán szoktam awp-t venni, mert már nincs meg hozzá az aimom, régen szinte csak azzal toltam, de amikor néha veszek egyet, akkor azért szeretnék is vele játszani, nem pedig majd ő kijelenti, hogy dobjam el a fegyót, ha nem, akkor puff. És baromi idegesítő teammate volt.
Az ilyet nem értem, engem is lőttek már el így, nem szoktam felvenni az ilyet, a lényeg, hogy majd bocsánatot kér/kérsz és dobsz neki a következő körben egy fegyvert, el van intézve a dolog. Meg lehet ezt beszélni normálisan.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Valóban egy ideje nagyon hanyagolják a dolgot, azért bízom benne, hogy ha nagyon nincs bevétel, akkor megint előveszik az operationt
(persze le lehet mondani, hogy eddig el voltak foglalva a UI cserével, a VACNETtel, a BR móddal, talán most pedig épp a source 2-t készítik elő. Viszont most uborkaszezon van abban az értelemben, hogy a következő Valve eventig még hónapok vannak hátra) -
lemusz
addikt
Abszolút. Hetek/hónapok óta nem hallani VAC hullámról, a non-prime hell már hatványozottan hell, haverral poénból megyünk néha rajta, de eddig még sose láttunk olyat mint minap, hogy egyik meccsen konkrétan rajtunk kívül mindenki csalt a szerveren, fullba nyomták a hvh-t, még a valós 10 órás 50 éves papi is akinek látszott a játékán, hogy először csézik negatív stattal tartotta falon át az enemyt. Valami google első találatos szarja lehetett, mert még félidő előtt kibaszta a vac, de sajnos csak őt egyedül. Casual szerverek is tele vannak velük, rengeteg only-loyalty badge-es is csal, szóval elképzelni se merem hány ex-nonprimeos csaló kaphatta meg a prime státuszt. Tegnap ismét egy új ismerettel lettem gazdagabb, amikor kiakartuk kickelni a csalót nem a kiszavazás jött fel, hanem az általa instant ellenindított 'swap teams' szavazás.
Prime-os MM meg amellett hogy itt is több a csaló felhígult, mint az eső áztatta libafos. A newcomerek miatt még sas2 szinten is olyan értelmi fogyatékosokkal találkozni néha, mint még soha. Ezek az emberek korábban valahol nova/kala szintjén lehettek, de a sok tapasztalatlan, életében csét nem látott játékos miatt azok a szintek feltöltődtek, így a rendszer feljebb lökdösi őket. Jelen állás szerint úgy fest a helyzet, hogy a vacnet kudarcot vallott, de reménykedjünk hogy ez csak valami 2000iq-s adatgyűjtéses tanulás.
-
MarioAna
senior tag
Nem néztem vissza a demokat, de általában ilyen 10-12 bukott kör után az ellen csapatban valaki megtáltosodik (20mp-ig tartott poziról akkor peekel pont, amikor elfordulsz, vagy amint előveszel egy gránátot; 10 körön keresztül passzívan ül cache B site-on CT-n, majd amikor T oldalról nem tart arra senki a kör elején, egyből pushol
) és visszajönnek 2-3 körön belülre.
Ettől függetlenül most elkezdtem MM-ezni én is aktívabban - napi 1-2, MGE-ben szinte minden meccs szoros (mondjuk a fentiek miatt valószínűleg), de egyértelmű csalóval nem találkoztam az elmúlt 5 meccsen (amiből 1 W volt, a többi ilyen 2-3 körön bukott loss :'( ).
Az új economy egyébként érdekes, de főleg inkább azért, mert 3000 cashre forcebuyol legalább 1 ember az 5-ből - hiába bemondjuk már az előző kör végén, hogy eco van. Szóval lehet rá számítani, hogy ha ketten digliznek miden cachen CT oldalon, akkor pistike ugyanabból a csapatból P90-el tolja ki B-t, meg A site-on valaki "teleszkópos puskázik" quadról....az MM szépségei
-
pulyka jocó
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
Az Artifactban nincsenek dropok, se mas lehetoseg ingyen ingame kartyakat szerezni. Ezert semmi se fog elertektelenedni, viszont minden cserelheto benne igy megmarad a befektetesed jo esetben (- Valve %). Marketen kivuli tradeles sem lesz, minden penz ott fog forogni. Ahogy kialakul a meta, fel fog menni egyes kartyak ara, ezekre kell odafigyelni.
-
expander
senior tag
-
lemusz
addikt
Compexity vs MIBR -> A látottak alapján Compelxity kellene hogy legyen, de nem az lesz. Ez már egy BO3-as nagyszínpados, élő közönség előtt játszott mérkőzés, ahol ki fog jönni a tapasztalat, az hogy ki tud higgadtabb maradni 1-1 szituációban. A compelxitys srácok keze meg fog remegni, MIBR győzelem lesz szerintem.
BIG vs NAVI -> Ügyes volt a Big, de ez már túl nagy falat lesz számukra. Az ukrán srácok nagyon akarnak, láthatóan mindenük meg is van a fináléba kerüléshez.
Liquid vs HR -> Igen, ez tűnik a legegyértelműbbnek mind közül. Liquid lant is kihagyott a major előtt, hogy rendesen felkészülhessen, láthatóan nagyon bevált, óriásit kellene az ISSAA-woxic párosnak carryznie hogy a HR pariban legyen, de a nagyszínpad vélhetően az ő kezüket is megremegteti majd. Mindenesetre egy élmény lesz magyart látni ilyen magaslatban.
Astralis vs Faze -> Hát itt bármi lehet, egy igazi döntőnek is elmenne ez a meccs. Faze-nél nem egyértelmű ki irányít, Astralis robotikus monotonsággal hozza precíz profi játékát, szerintem Astralis.
A buncsholz rendszer pont azt hivatott volna elkerülni hogy ne legyen ilyen Astralis vs Faze negyeddöntő, de mit tehet a rendszer, ha több top csapat is nyögvenyelősen tud csak továbbjutni? A rendszer jó volt szerintem, csak jöttek a meglepetés eredmények, az ellen meg nem véd semmi.
-
dugo_
veterán
Ez volt a gond nyilván, csak ugye én nem voltam a játék közelében, mióta bevezették.
Mondjuk 3 óra alatt a lvl3 elérése se kis teljesítmény, meg kell hagyni.Következő meccsen lett végre rangom, 16-1-es eredménnyel, ismét egy kiegyenlített csapatosztás sikeredett.
Remélem nem jön a sárga szalag pár nap múlva.
-
A Prime-hoz csak telefonszám és 21-es szint kellett, és ott megállt. Ha már Prime lettél, akkor egyenrangú lettél a többi Prime-al. Ez az új Trust rendszer meg okosabb, folyamatos fejlődésben van, folyamatosan változik, és az eddig elért "eredményeid" és az ez után következő viselkedésed alapján rangsorol.
-
30z.Samu
félisten
Az ellenfelet aztán nagyon zavarhatja...
Ha viszont az utóbbi a cél, akkor elérik, mert mindig felhúzom magam meccs végére, hogy f@szért nem lehet normálisan elmondani hogy itt haltam és kész. De nem, aki meghal, nekiáll társalogni. Amikor meg kérem őket szépen (mert tényleg szépen szoktam kérni) hogy maradjanak csendben, még nekik áll feljebb.
-
sanyi0627
senior tag
Az assszonyt lehet megtartom.
Eddig kb 15 ládát nyitott unalmába..
Köszi
Azért érdekel igazából mert ez ugye glove case és azóta már jött ki új láda.
Más:
vibrance gui beállítás. Videokártyán tv és monitor hdmi és dvi csatikal.Megoldva.
A tv rakja az élénkítést. Ha kihúzom a hdmi akkor jó a monitoron. Klonozva van a képernyő.
Megoldást tud valaki? -
-
dugo_
veterán
Igazából mindenki S1-S3 körül mozgott, amikor kezdtük 3 éve, nem volt feltűnő a sok béna között.
Én előtte sose játszottam, pláne multit. Arra is fél év alatt jöttem rá, hogy ha nem automatikusra rakva hagyom a grafikát, akkor nem fog 10-15-re droppolni az fps egy-egy gránátnál...
Emlékszem hónapokig F3-mal vásároltam, aztán dobott valamit a gép, ami épp kikerült.
-
30z.Samu
félisten
Nekem hála Istennek nem feltétlen kell idegenekkel játszanom egy csapatban, így már más a leányzó fekvése, mert van csapatmunka és sokkal jobb így a játék. Az idegenekkel való MM 90%-ában nézek, hogy ezek mit csinálnak. Viszont múlt héten volt 2 olyan meccsem, ahol full normális embereket kaptam ki, akik partnerek voltak a csapatmunkában. Üdítő volt az a két meccs, még akkor is, ha az egyiken kikaptunk. Jó lenne mindig ilyen emberekkel játszani, de hát sajnos ezt dobja a gép.
-
kinzo
csendes tag
És ezzel nem lehet csinálni semmit? Egyik ismerősömnél sem csinálja ennyire drasztikusan...ha 5ös mmre mennénk é én is bent vagyok akkor mindenkinél bugos,ha kilépek tudnak menni mmet.Egyedül be sem tudok lépni mmre mert 'egyetlen hivatalos szervert sem sikerült találni'hiba,majd megjeleni a meccs megerősítése és kidob,hogy nem fogadtam el ezért kizártak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Minecraft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Oneplus Nord 5G
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest